j.e.n.i.k.82 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Pravda je taková, že jsem neměl tušení a maminku od prosince neviděl.. Celé by to bylo na dlouhé vyprávění.. Děkuji vám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 no to vše vysvětluje, taky bych chtěl tu svoji od prosince nevidět ale se mi to bohužel nedaří............. tak si to užij dodatečně a znovu jen a jen to dobré a šťastné, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Já tu svoji vidět chtěl.. Ale nebyla šance se to dozvědět a teď jsem rád, že sice opožděně, ale vím to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Hadejte kdo pujde na koncert Leftfield? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Hadejte kdo pujde na koncert Leftfield? muhammad li Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Já tu svoji vidět chtěl.. Ale nebyla šance se to dozvědět a teď jsem rád, že sice opožděně, ale vím to..Život je někdy samé překvapení. Je to ve vlákně potěšilo, takže gratuluji tatínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 U tatíka řádí v kurniku kuna, tak jsem ji chytil do fotopasti. Je to teda úplná modelka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Zmiziku, to na fotce c1 me prijde spise jako lisak.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Na první fotce je kuveku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Zmiziku, to na fotce c1 me prijde spise jako lisak.tlNo hele asi jo. Uvidíme zejtra, snad mně zafunguje i video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 V dnešním pos..m dni mě potěšil super pokec s majitelem omeg soccertimer jako mám já. Učiněnej balzám na duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Bufet u zmizíka U nás takhle měšťáci koupili dům na samotě, pak koupili slepice, kachny, husy, krůty. Jenže u nás jsou rozhádaný myslivci a není neobvyklé vidět lišku s mladýma běžet přes louku třeba ve 3 odpoledne, nakoupená drůbež byla do měsíce rozebraná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pošteloval jsem 40 let staré Omegy a denní rozdíl do vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Prisel jsem na to jak nahrat fotky z mobilu bez tplk, kterej me stval. Objev ameriky, vim, ale i takova blbost potesila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Prisel jsem na to jak nahrat fotky z mobilu bez tplk, kterej me stval. Objev ameriky, vim, ale i takova blbost potesila.A děláš to přes normální webové stránky fóra? Taky bych uvítal jiný způsob. Ťapka mi některé fotky při vkládání dost pokazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Jo, šmudlim to pres klasicky zobrazeni. Kdyz uz mam ty fotky velikostne upraveny, je to jen par tahu a slus. Kvalita... no prave. Nevim jak ty fotky vypadaj pri normalnim velkym zobrazeni, tady na tom 4in je to vsecko vostry a vysviceny. Tak doufam, ze to neni moc velkej hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pustili me o den driv z nemocnice, tak jsem neplanovane sel vyzvednout kluka ze skolky. Ta uprimna radost v jeho ocich, ze me tam vidi, byla k nezaplaceni. Zena ze me doma tak dokonale poprdena nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pustili me o den driv z nemocnice, tak jsem neplanovane sel vyzvednout kluka ze skolky. Ta uprimna radost v jeho ocich, ze me tam vidi, byla k nezaplaceni. Zena ze me doma tak dokonale poprdena nebyla No to jsi tedy pěkně zariskoval, takhle chodit domů o den dřív, to gentleman nedělá............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No to jsi tedy pěkně zariskoval, takhle chodit domů o den dřív, to gentleman nedělá............ jj, jsem si to nakonec taky uvedomil, ze tyhle neohlasene prichody jsou dost o hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Je to pak trapné pro všechny... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky