Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavně, že to dobře dopadlo.Mladej byl podobnýho ražení, furt něco, občas i nějaká zlomenina ze sportu..............

No je vidět, že jsou všechny stejný, ale byla by bez nich nuda co........

Odesláno

KFL- hlavne ze to neni nic vaznejsiho.

Ja napr musim diky hrichum z mladi nosit na brade vous,protoze se tam skoro nemuzu holit. V mladi jsem mel magnet tam a siti na brade mam nepocitane- stale jedno misto.

Odesláno

Já mám na čele taky pěkné záseky, jeden z kola a druhý od malého rýče, kdy jsem se šikovně shýbal nad bráchou, který tím rýčem rozsekával led z kýble u studně. Krve taky požehnaně, no dostal jsem od rodičů pohlavek a dva "motýlky" d náplasti a bylo :)

Odesláno

Potešil mně jeden ze zdejších členů, jako omluvu za pozdní příchod na domluvenou schůzku ( v řádu minut ) mně na víkend zapůjčil své TH Monako !!!!! Moc díky.

Odesláno

Tvl KFL junior je teda masakr. A jak ty červený srdíčka na triku maminku přecházejí na červený "razítka"... brr. Ještě že to dopadlo jen takhle.

Mě potěšil vznik vlákna "Unikáty fóra", to je skvělý nápad a výborné pokoukání. Vláknu přeju dlouhý život! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89162-unikaty-fora/

Odesláno

Mam, ale dlouho uz asi nevydrzi :).

Líbí se mi výška tvého domu - aby náhodou nestínil dřeviny :D Ne, vážně, super. Krásné místo k zivotu.

Odesláno (upraveno)

Musím čekat na Hlavním nádraží na klienta ve zpožděném vlaku. Tak se tu procházím a koukám... osmimetrová reklama nad lékárnou na Prim Orlík... na sloupcích tabule věnované Zikmundovi a Hanzelkovi... Z. nosí hodinky zásadně na zápěstí, ale řemínky má pěkný :) ... H. má při první cestě na ruce zajímavé, na svou dobu velké (40+) hodinky se světlým středem a širokým tmavým okružím cifru - bohužel fotky jsou v nedostatečném rozlišení a mé vědomosti o vintážních hodinkách mizerné. Na některé z dalších cest už primky 50/52/55/57? na pérovém tahu. Příjemn? strávené čekání, nakonec mé ten zpožděný vlak potěšil :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Musím čekat na Hlavním nádraží na klienta ve zpožděném vlaku. Tak se tu procházím a koukám... osmimetrová reklama nad lékárnou na Prim Orlík... na sloupcích tabule věnované Zikmundovi a Hanzelkovi... Z. nosí hodinky zásadně na zápěstí, ale řemínky má pěkný :) ... H. má při první cestě na ruce zajímavé, na svou dobu velké (40+) hodinky se světlým středem a širokým tmavým okružím cifru - bohužel fotky jsou v nedostatečném rozlišení a mé vědomosti o vintážních hodinkách mizerné. Na některé z dalších cest už primky 50/52/55/57? na pérovém tahu. Příjemn? strávené čekání, nakonec mé ten zpožděný vlak potěšil :)

Uz jsem to tu nekde psal,cca rok dva zpet jsem koukal na dokument,kde mel pan Zikmund PS2,tusim,ze Humberta.Sedel u klaviru a ten detail byl evidentni...

Odesláno

Uz jsem to tu nekde psal,cca rok dva zpet jsem koukal na dokument,kde mel pan Zikmund PS2,tusim,ze Humberta.Sedel u klaviru a ten detail byl evidentni...

Tohle byly fotky z jejich první expedice (1947-1950 ... to byly ty velké hodinky) a druhé (1959-1964 ... to byly asi ty primky, pokud je tedy nenosil jen doma). Prim Sport II si Z. musel pořídit později. A co, měl je taky u toho klavíru na vnitřní straně zápěstí, nebo změnil zvyk a nosil je normálně? :)

Odesláno

Tohle byly fotky z jejich první expedice (1947-1950 ... to byly ty velké hodinky) a druhé (1959-1964 ... to byly asi ty primky, pokud je tedy nenosil jen doma). Prim Sport II si Z. musel pořídit později. A co, měl je taky u toho klavíru na vnitřní straně zápěstí, nebo změnil zvyk a nosil je normálně? :)

Myslim,ze je mel normalne,to pouzdro bylo krasne videt,pokud se nepletu,byly to nejklasictejsi "zeleny" Humberta i s tou puvodni gumou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...