mondeo2 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Hlavně, že to dobře dopadlo.Mladej byl podobnýho ražení, furt něco, občas i nějaká zlomenina ze sportu..............No je vidět, že jsou všechny stejný, ale byla by bez nich nuda co........
kuncák7 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 KFL- hlavne ze to neni nic vaznejsiho.Ja napr musim diky hrichum z mladi nosit na brade vous,protoze se tam skoro nemuzu holit. V mladi jsem mel magnet tam a siti na brade mam nepocitane- stale jedno misto.
pebe Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Já mám na čele taky pěkné záseky, jeden z kola a druhý od malého rýče, kdy jsem se šikovně shýbal nad bráchou, který tím rýčem rozsekával led z kýble u studně. Krve taky požehnaně, no dostal jsem od rodičů pohlavek a dva "motýlky" d náplasti a bylo
Klotzman Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Fotka obsahuje nehezky element, vsem pohorsenym se omlouvam .Nejlepší jsou ty krvavý fleky na manželce, pomocník kata Mydláře hadr
kuncák7 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Potešil mně jeden ze zdejších členů, jako omluvu za pozdní příchod na domluvenou schůzku ( v řádu minut ) mně na víkend zapůjčil své TH Monako !!!!! Moc díky.
martar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Tvl KFL junior je teda masakr. A jak ty červený srdíčka na triku maminku přecházejí na červený "razítka"... brr. Ještě že to dopadlo jen takhle. Mě potěšil vznik vlákna "Unikáty fóra", to je skvělý nápad a výborné pokoukání. Vláknu přeju dlouhý život! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89162-unikaty-fora/
African Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Lezu na Sněžku, první výlet od narození malé :-) Po třech týdnech to bude skutečný relax...
laskajefajn Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 TV a sledovani Velke Pardubicke. Za pul hodiny start
siwi Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Tak tak, kvůli tomuhle podzim taky miluju.
eloga Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Podzim v plne sile a barevna show .katalpu máš?**
KFL Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 katalpu máš?**Mam, ale dlouho uz asi nevydrzi .
martar Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Mam, ale dlouho uz asi nevydrzi .Líbí se mi výška tvého domu - aby náhodou nestínil dřeviny Ne, vážně, super. Krásné místo k zivotu.
panedge Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 (upraveno) KFL-to je špica ta tvoje zahrada! Mě potěšil luxus koncert MB Upraveno 12. října 2015 uživatelem panedge
ivan_989 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Podzim v plne sile a barevna show . aj ja sa tesim z necakanej farebnosti
martar Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Musím čekat na Hlavním nádraží na klienta ve zpožděném vlaku. Tak se tu procházím a koukám... osmimetrová reklama nad lékárnou na Prim Orlík... na sloupcích tabule věnované Zikmundovi a Hanzelkovi... Z. nosí hodinky zásadně na zápěstí, ale řemínky má pěkný ... H. má při první cestě na ruce zajímavé, na svou dobu velké (40+) hodinky se světlým středem a širokým tmavým okružím cifru - bohužel fotky jsou v nedostatečném rozlišení a mé vědomosti o vintážních hodinkách mizerné. Na některé z dalších cest už primky 50/52/55/57? na pérovém tahu. Příjemn? strávené čekání, nakonec mé ten zpožděný vlak potěšil Upraveno 13. října 2015 uživatelem martar
villain83 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Musím čekat na Hlavním nádraží na klienta ve zpožděném vlaku. Tak se tu procházím a koukám... osmimetrová reklama nad lékárnou na Prim Orlík... na sloupcích tabule věnované Zikmundovi a Hanzelkovi... Z. nosí hodinky zásadně na zápěstí, ale řemínky má pěkný ... H. má při první cestě na ruce zajímavé, na svou dobu velké (40+) hodinky se světlým středem a širokým tmavým okružím cifru - bohužel fotky jsou v nedostatečném rozlišení a mé vědomosti o vintážních hodinkách mizerné. Na některé z dalších cest už primky 50/52/55/57? na pérovém tahu. Příjemn? strávené čekání, nakonec mé ten zpožděný vlak potěšil Uz jsem to tu nekde psal,cca rok dva zpet jsem koukal na dokument,kde mel pan Zikmund PS2,tusim,ze Humberta.Sedel u klaviru a ten detail byl evidentni...
martar Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Uz jsem to tu nekde psal,cca rok dva zpet jsem koukal na dokument,kde mel pan Zikmund PS2,tusim,ze Humberta.Sedel u klaviru a ten detail byl evidentni...Tohle byly fotky z jejich první expedice (1947-1950 ... to byly ty velké hodinky) a druhé (1959-1964 ... to byly asi ty primky, pokud je tedy nenosil jen doma). Prim Sport II si Z. musel pořídit později. A co, měl je taky u toho klavíru na vnitřní straně zápěstí, nebo změnil zvyk a nosil je normálně?
villain83 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Tohle byly fotky z jejich první expedice (1947-1950 ... to byly ty velké hodinky) a druhé (1959-1964 ... to byly asi ty primky, pokud je tedy nenosil jen doma). Prim Sport II si Z. musel pořídit později. A co, měl je taky u toho klavíru na vnitřní straně zápěstí, nebo změnil zvyk a nosil je normálně? Myslim,ze je mel normalne,to pouzdro bylo krasne videt,pokud se nepletu,byly to nejklasictejsi "zeleny" Humberta i s tou puvodni gumou.
Doporučené příspěvky