pete Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Neznal jsem ho, ale Milis o něm mluvil vždy hezky, takže škoda dobrého a veselého člověka. Čest jeho památce.
Kupa54 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Sice jsme se nikdy osobně nepotkali ale jeho názory a ten jeho užásný avatar mi tady budou moc chybět.
Kalifx Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Znal jsem ho jenom zprostředkovaně, přesto je to opravdu smutná zpráva. Je mně to moc líto...
cody Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Dnes jsem se po dlouhe dobe presvedcil, jak clovek nema hrotit malichernosti a chytil se sam za nos. Jirka mi co se predani (uz zaplacenych hodinek) tyce dal ultimatni podminku, coz me hrozne nastvalo. Sel jsem do toho jen proto, ze jsem hodinky strasne moc chtel. Dnes jsem na nej cekal pul hodiny na smluvenem miste v Praze, neozval se. Chystal jsem se mu vynadat a rict co si o nem myslim. Volal jsem potom nekolikrat jeho bratrovi, ktery hodinky vlastnil a prodaval. Kdyz to nebral (proc je mi ted uz jasne), napsal mu i hodne strohou sms, ze trvam na predani dnes v Praze, jak bylo domluveno a kvuli cemu jsem sem hlavne jel. Celej zmrzlej a rudej vzteky, ze misto obeda tvrdnu v Praze na Andelu jsem dorazil kamsi, pripojil net a precet co se stalo. Jirkovo brachovi jsem se za sms uz omluvil Ted sedim v hospode, nakonec stejne bez obeda. Je mi nedobre za svuj vztek a premyslim nad tim, proc po case clovek vzdy zapomene co je opravdu dulezite a co je v podstate malicherne. A proc si to clovek uvedomi az kdyz se stane takova strasna vec. Hodinky prijdou holt postou a me budou krome Chronomagu pripominat hlavne cloveka, kteremu jsem v duchu nepravem a ukvapene krivdil. Uz se mu neomluvim.... jestli je chrononebe a je tam net, doufam, ze si alespon tohle precte. 13
bandicoot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 To jsi napsal hezky cody. Díky častým osobním či obchodním vazbám jsme tu propojeni možná víc než si myslíme či umíme přiznat.I proto je ten milisův post blbá zpráva víc, než jen nějaká černá kronika na netu.
Z. Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Dnes jsem se po dlouhe dobe presvedcil, jak clovek nema hrotit malichernosti ... Jo. Nikdo nevíme dne ani hodiny...
tombed Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 hodně smutné ,nevíš dne ani hodiny ať je ti tam nahoře dobře...RIP
bohush Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Tak to je moc smutná zpráva...Dvakrát jsme spolu mluvili po telefonu, o to je to jakoby osobnější.Hlubokou soustrast pozůstalým.
NIGHTinGALE Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Tak se, bohužel, zase ukázalo, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech QUA HORA NESCIS
African Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Upřímnou soustrast pozůstalým" Teď jsem se vrátil z cest a úplně mě zamrazilo, hrozný.
Cyber Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Od rána o tom přemýšlím,a tak nějak si nemůžu uvědomit že je to skutečně smutná realita. V hlavě si přehrávám naše společná setkání, i to první, kdy si přijel pro TagHeuer Monaca. Letos jsme celé léto s Jirkou řešili nákup GMT II C, nakonec se rozhodl že s nákuperm počká. Bohužel se už se nikdy nedočká .... Je to šílený.
bandicoot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) ...a ty monaca šly přese mě dál. To jen pro dokreslení těch propojení. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem bandicoot
Cyber Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 ...a ty monaca šly přese mě dál. To jen pro dokreslení těch propojení. smutný to je ... kruci
gas Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 A ty GMT chtel ted ode me, moc se tesil ... kurwa zivot ! Je to jako ve snu, ale bohuzel se z nej neprobudim.
skalis Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Osobne jsem Jirku neznal, ale byl to jeden z lidi, kteri "byli toto forum", kdyz jsem sem jako novacek prisel. Uprimnou soustrast.
pato31681 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Úprimnú sústrasť. Je to o to smutnejšie že bol členom našej chronorodiny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se