raym0n Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 ...Naše Kikina se toho hned chytla, jestli to umí i pravopis kvůli češtině ve škole (y/i atd.), tak jsme to zkoušeli... Parada, hodne vynalezavy
Ivan Lelák Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 No jo, a to chtěla nejdřív vědět jestli by to mohlo nahrát učitelku při čtení diktátu, že by to pak jen opsala z mobilu...
Gustaf Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 dotaz...používáte někdo appku messenger facebook? Po nový aktualizaci mě při nově příchozí zprávě telefon nic nezahlásí (ton, vibrace, znak na liště). Nevíte, čím by to mohlo být? Ve staré verzi mě to normálně makalo. Je to na prd, když mě někdo píše a já to nemám jak zjistit. Zjistím to, až když appku otevřu...
raym0n Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Je tam sekce nastaveni, musis mit upozorneni zapnuto Mrkni na to.
Gustaf Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 to právě mam. Jsem to kontroloval s manželkou, který to normálně maká....Vše mám nastaveno jako ona. Zkusil jsem i odinstalovat a nainstalovat znova...a pořád nic :-/
Lihard Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Zajímavé olympijské aplikace pro Android:https://play.google....com.fanappz.ufahttps://play.google.....anywhere.sochi
kloubik Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 dotaz...používáte někdo appku messenger facebook? Po nový aktualizaci mě při nově příchozí zprávě telefon nic nezahlásí (ton, vibrace, znak na liště). Nevíte, čím by to mohlo být? Ve staré verzi mě to normálně makalo. Je to na prd, když mě někdo píše a já to nemám jak zjistit. Zjistím to, až když appku otevřu... Ja ji posledni dobou zacal pouzivat misto Google Hangouts (google je fakt posledni dobou s kazdou novou aplikaci horsi a horsi) a funguje bez problemu. Mam ji na Samsugu GS3, android 4.3. Zkusil bych pres spravce aplikaci najet na detaily a vymazat cash a data a restartovat telefon.
Gustaf Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Zkusím, jestli to pomůže. Když dám ale vymazaní dat, tak se mi smáznou trvale všechny účty a kontakty, ne? Jednou mi to zafungovalo, že se mi zobrazila kruhová ikonka dotyčnýho, co mě psal. Po přečtení konverzace jsem jí ukončil, že jsem jí přetáhl dolů na "x" a už mi to zase nešlo. Já jsem si na ní taky docela zvykl, tak bych to rád nějak rozchodil...
kloubik Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Zkus nejdriv tu cache. A taky jestli ti to ukazuje ze mas zaple oznámení. <br />
Gustaf Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) zkusil jsem a nic. oznameni mám zapnutý. Třeba si to sedne a půjde to nevim, v čem může být zádrhel.... Upraveno 18. února 2014 uživatelem Gustaf
Lion Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 ucelený kancelářský balík, původní cena 15$ teď 1$ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered
rolas Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 ucelený kancelářský balík, původní cena 15$ teď 1$ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registeredDíky moc! O vánocích jsem to zameškal.
Lion Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) rolas: AppSales máš?... Upraveno 18. února 2014 uživatelem Lion
raym0n Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Parada panove, diky, ze mam takovou mezeru v aplikacich jsem necekal.
Ivan Lelák Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Mám dotazy ke dvěma aplikacím, pokud je někdo používáte:Zoner Photo Studio - stáhnul jsem z důvodu, že zobrazuje hierarchii, tj. jednotlivé fotky - alba - vyšší adresáře a protože má foto roztříděné na pracovní a soukromé, dále je dělím podle témat adt., vyhledávání je snazší. Ale nenačítá mi fotky na SD/Micro SD kartách (mám Asus Transformer s dokem a oběma sloty) ale jen z vnitřní paměti. Taky občas přimíchá fotky z jednoho alba do jiného. Poradíte co s tím, popř. doporučíte jinou dobrou aplikaci co umí zobrazovat hierarchii adresářů? Doposud jsem používal QuickPic, skvělý ale zobrazuje všechna alba naráz a hledání konkrétního není jednoduché.Na telefon LG G2 jsem stáhnul aplikaci CamScanner na skenování dokumentů a ukládání v PDF. Funguje skvěle, "fotku" dokumentu pěkně vyčistí, ale uloží ji do svého adresáře CamScanner a když ho hledám pomocí Polaris Viewer 5, který umí PDF, dokument nenajde, najdu ho jen v CamScanneru. Kromě toho, když ho v CamScanneru smažu, zdánlivě zmizí ale pak jsem ho v adresáři CamScanneru stále našel a to dokonce dvakrát ve dvou podadresářích, pokaždé jinak velký, jeden PDF a druhý s jinou příponou. Poradíte opět jak na to, popř. jinou osvědčenou aplikaci?
xmickey Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 ucelený kancelářský balík, původní cena 15$ teď 1$ Díky :-)
kloubik Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Tak jsem zhruba po 3 lete prestavce zkusil trochu z nudy a trochu z nastvani zase nejakou custom ROM. Prestalo me bavit neustale flashovani a pouzival jsem jen oficialni ROM nahrane prodejcem/operatorem + pouze delal oficialni update.Posledni update na Android 4.3 byl ovsem tragicky, kdyz pominu ze muj operator AT&T ma vetsinou zpozdeni 6-12 mesicu oproti Googlu a nad ramec ROMky od vyrobce narve do telefonu jeste spoustu sveho bloatware ktery telefon zpomaluje + zablokuje spoustu funkci, za ktere pak chce abyste mu platili extra, dosla mi trochu trpelivost. Mam Galaxy S3 a volba padla na Cyanogenmod CM11, tedy Android kit kat 4.4. (zatim neni stable verze, ale uz asi neni daleko; nahral jsem snapshot M3 a zatim bez problemu). Musim rict ze jsem takovou zmenu necekal...telefon jede jak z praku, odezva system paradni i pri spouste spustenych aplikaci, google maps/navigace chodi mnohem lepe, nepada (v oficialni ROM to bylo na dennim poradku), chybi mi par veci, ktere byly soucasti TouchWiz od Samsungu, ale to nejak doplnim a pokud bude telefon makat tak jak doted, tak myslim ze planovany upgrade na S5 muzu s klidem posunout na neurcito, protoze mam pocit, jak kdybych mel ted telefon s 2x tak vykonym hardware nez jsem mel. Telefon od operatora s jejich upravenou ROMkou uz nikdy.
nAscA Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Ja flashuju pravidelne, uz od dob MPX 200 s WM. Ted kdyz mam android, tak si vzdy vyberu jednu ROM podle ohlasu a kupodivu vetsinou ta skupina co tu ROM upravuje pak nastesti zakoupi stejny novy pristroj jako ja a ROM upravi k obrazu na ktery jsem zvykly. Nejen, ze jsou ty ROMky rychlejsi, ale vetsinou pak telefon ma i delsi vydrz na baterii. Jen ty ROM nejak nabiraji na velikosti, kde jsou doby kdy to melo 200MB, ted je to 1.3GB pro Note 3
siwi Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Telefon od operatora s jejich upravenou ROMkou uz nikdy. To souhlasím. Telefon s Androidem jsem od operátora nikdy neměl, protože ho vždycky domrví nějakými svými přídavnými nesmysly, a navíc se tím ještě prodlouží doba aktualizace. Nestačí, že ji uvolní výrobce, ale pak ji ještě musí povolit ten operátor. Takže nic pro mě.
rumsturm Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Ahoj, potřeboval bych pomoc, rád bych si na androidu přehrával online sportovní přenosy, ale po zjištění že adobe flash už nejde stáhnout se na vás obracím s prosbou o nějakou slušnou náhradu, nevěděl byste někdo o nějaké?Velký dík :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se