Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/75876/silenost-v-praxi-ve-stockholmu-zavedli-genderove-odklizeni-snehu-pri-prvni-kalamite-vznikl-chaos.html

v odklízení sněhu skutečně existuje nerovnost a proto mají prioritu chodníky, cyklostezky a veřejná doprava

:lol2:

No ty kráso! Že jsou skandinávci celkově divný, to jsem věděl. Ale tohle už je fakt mazec. :helpsmilie:

Odesláno

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/75876/silenost-v-praxi-ve-stockholmu-zavedli-genderove-odklizeni-snehu-pri-prvni-kalamite-vznikl-chaos.html

v odklízení sněhu skutečně existuje nerovnost a proto mají prioritu chodníky, cyklostezky a veřejná doprava[/size]

Hned jsem to poslal svym sefum. No ty kraso :-))

Odesláno

Legrační, včera jsme měli v práci diskusi (čti hádku) na téma povinná vojenská služba. Opovážil jsem se v převážně dámským kolektivu navrhnout, aby byla pochopitelně povinná i pro holky, když už je ta rovnoprávnost a tak. Pánové, to byl virvál!

Odesláno

Legrační, včera jsme měli v práci diskusi (čti hádku) na téma povinná vojenská služba. Opovážil jsem se v převážně dámským kolektivu navrhnout, aby byla pochopitelně povinná i pro holky, když už je ta rovnoprávnost a tak. Pánové, to byl virvál!

Nedobře se díváš na rovnoprávnost, Jabko! Mel by ses nad sebou zamyslet.

Odesláno

Umím si to představit :) po letech v práci s pom?rem 1/12 ve prospěch žen jsem došel k poznání, že hodně dam by nejraději mělo chleba namazaný z obou stran (rády by výhody obou systémů, moderního emancipovaného i předemancipačního... přitom jsem přesvědčený, že to většinou není vědomá vyčůranost, spíš o tom do hloubky neuvažují) :)

Návštěvník tolja
Odesláno

v odklízení sněhu skutečně existuje nerovnost a proto mají prioritu chodníky, cyklostezky a veřejná doprava

on už ti decebal vysvětlí, proč to tak má být, tedy pokud nespí zimním spánkem

svět se řítí do řiti se Švédy v čele

Odesláno

Ony pak začnou argumentovat menstruací a porodama a tak a to se pak špatně obhajuje...

Odesláno

Chacha..

To Klotzman : Jj, je to tam....

Tohle přišlo kámošovi na inzerát s poptávkou práce.......

dobry den chtel jsem se zeptat na praci rucni vykopy.jely mozne neco v praze neni pominkou ale jelikoz bydly v praze tak i v praze jestly biste teda mel nakou praci miluly rok s me spolu mluvily tak to skousim tet znovu.tel xxxxxxxx...jestly biste teda chtel neco vedet o me tak muzete kontaktovat pana xxxxxx firma xxxxxxx u nej jsem delal nez jsem se odstehoval do prahy tet prome totiz nema praci tak si s chanim jinou .predem dekuji za vasi odpovet s pozdravem xxxxxx .

Ty xxx jsem dal já, on tady pán asi nebude registrovaný, ale jeden neví.... :)

Ja myslim, ze na niekoho, kto pravdepodobne od 18 pracuje v oblasti rucnych vykopov je to uplne ale uplne v pohode. Kiez by som mohol povedat, ze som od mojich studentov nikdy necital nic horsie.

Odesláno

Dávat odkaz do vlastní poštovní schránky, je taky frajeřina :D

Normálka, zrovna včera mi táta posílal odkaz na nějakou věc a doteď nedokázal pochopit proč to z jeho gmai schránky neotevřu :-D

Odesláno

Ja myslim, ze na niekoho, kto pravdepodobne od 18 pracuje v oblasti rucnych vykopov je to uplne ale uplne v pohode. Kiez by som mohol povedat, ze som od mojich studentov nikdy necital nic horsie.

Jo, taky bych to bral jako celkem solidní poptávku - napsal co chce, proč nedělá tam kde dělal, připomíná, že už spolu mluvili, dal kontakt na minulého zaměstnavatele kvůli referencím, kontakt na sebe, slušně se rozloučil - evidentně si z té sporé školní docházky zapamatoval aspoň něco důležitého. Za mě OK. Četl jsem maily, které nebyly zdaleka takhle sdělné a byly podepsané Ing. ...

Odesláno

Ja to nesledujem, takže nemám prehľad, ale už fakt každý s každým resp. každá s každou?

No já to zakázal doma asi před rokem a půl, a už v tý době byl klasický výměnný systém uzavřen. Pravda za tu dobu už zase mohly přijít nové tvaře a znovu to rozjet.............

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...