Návštěvník Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Jsem v šoku, četli ste to. Já nehovořil o sobě. Navíc jsem s touhle komunitou pracoval a pracuji dost let. Mlčeti zlato.Apropo, u nás v práci přibili externí pracovníci co jsou z Ukrajiny. Na šatně, která je společná pro všecky, je to odpo jak Užhorodě na nádraží. A romská menšina se k nám gádžům najednou má ouplně jinak. Tudíž to s námi není až zas tak špatné jak se píše.No vyznělo to dost blbě. Já jsem na to poslední dobou už háklivý, tady je to poslední dobou plné vyjádření jako: "verbez" " cerne ....# atd... vlastně jako na facebooku, na novinkach a jinde.. štve mě to, protože to tady mám ještě pořád rád. Například sousloví "negerský rap" mi už vadí... Mi jednou bývalý šéf řekl: "Vojto, prosímtě máš spoustu kvalit a jednou to dotáhneš daleko. Ale už se prosím nikdy nad nikoho nepovyšuj, vypadáš potom jako úplný debil" Musím říct, že pro mě asi nikdo nikdy víc neudělal. A až tady začnou padat řeči o neziskovkách a lidech co umí vydělat prachy. Tak ten bývalý šéf měl cca 800 zaměstnanců a firmy s obratem přes 2,5 mld. Jo a určitě neměl potřebu psát na internety, že už pro něj peníze nic neznamenaj. Vlastně bych se dost divil, kdyby takovou blbost někdy vypustil z pusy... (To s těma penězma nebylo na Tebe)
wizard-ov Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Wow... a zabrala ta rada Tvého bývalého šéfa s cca 800 zaměstnanci a obratem 2,5 mld?
Návštěvník Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Wow... a zabrala ta rada Tvého bývalého šéfa s cca 800 zaměstnanci a obratem 2,5 mld?Hele to bylo na Hasiče a jeho vyjádření o penězích ve vláknu o prodeji. Se zbytkem to nemá souvislost.
Baldic Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Dara a Rytmus se rozešli. "Nebudeme plakat, ani na sebe házet špínu", tvrdí Rytmus na křtu své nové desky "Piča pojebaná"
clockyclock Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Jiřinka hledá zahradníka pro její zahrádku, pomůžete někdo?
instant Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 No co co, mamus pracuje ako webdizajnerka
Marhi Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Velikonoce :Super, zrovna máme za sebou barvení vajec. A můj favorit je pan hovínko. To byla nejprve stránka jak se míchaj barvy. A pan hovínko je top letošních velikonoc. Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Marhi
financ Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Každá žena ti může ležet u nohouStačí dobře trefit bradu Mike Tyson
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 - Tati, jak poznam, ze ona je ta prava?- Vem ji do IKEA a kdyz ji budes milovat i u vychodu, tak je to ta prava.
OndraTce Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 - Tati, jak poznam, ze ona je ta prava?- Vem ji do IKEA a kdyz ji budes milovat i u vychodu, tak je to ta prava.Včera jsme byli v Ikee na Čerňáku. Hádka jako obvykle. Tohle není vtip. To je krutá realita všedního dne...
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Včera jsme byli v Ikee na Čerňáku. Hádka jako obvykle. Tohle není vtip. To je krutá realita všedního dne...Ja byl v sobotu na Zlicine, tak mi to prislo celkem vtipny. Ale popravde s tim vtipem prisla pritelkyne.Ja tam nerad chodim, ale kdyz uz me premluvi, tak volim spise taktiku ?Pokud to chces, tak to vem a pojd. Ja se sem kvuli tomu zitra vracet rozhodne nebudu.?
OndraTce Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Ja byl v sobotu na Zlicine, tak mi to prislo celkem vtipny. Ale popravde s tim vtipem prisla pritelkyne.Ja tam nerad chodim, ale kdyz uz me premluvi, tak volim spise taktiku ?Pokud to chces, tak to vem a pojd. Ja se sem kvuli tomu zitra vracet rozhodne nebudu.?Asi je to ten jediný způsob. Jinak je to jako ta paralympiáda. Jo, je to vtipný, protože je to pravda a ze života=).
DavidLC Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Do IKEA bych ženu nikdy nedostal, tak se nedozvím jestli je ta pravá, ale vlastně tím pádem asi je
Doporučené příspěvky