Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem v šoku, četli ste to. Já nehovořil o sobě. Navíc jsem s touhle komunitou pracoval a pracuji dost let. Mlčeti zlato.

Apropo, u nás v práci přibili externí pracovníci co jsou z Ukrajiny. Na šatně, která je společná pro všecky, je to odpo jak Užhorodě na nádraží. A romská menšina se k nám gádžům najednou má ouplně jinak. Tudíž to s námi není až zas tak špatné jak se píše.

No vyznělo to dost blbě. Já jsem na to poslední dobou už háklivý, tady je to poslední dobou plné vyjádření jako: "verbez" " cerne ....# atd... vlastně jako na facebooku, na novinkach a jinde.. štve mě to, protože to tady mám ještě pořád rád. Například sousloví "negerský rap" mi už vadí...

Mi jednou bývalý šéf řekl: "Vojto, prosímtě máš spoustu kvalit a jednou to dotáhneš daleko. Ale už se prosím nikdy nad nikoho nepovyšuj, vypadáš potom jako úplný debil"

Musím říct, že pro mě asi nikdo nikdy víc neudělal. A až tady začnou padat řeči o neziskovkách a lidech co umí vydělat prachy. Tak ten bývalý šéf měl cca 800 zaměstnanců a firmy s obratem přes 2,5 mld.

Jo a určitě neměl potřebu psát na internety, že už pro něj peníze nic neznamenaj. Vlastně bych se dost divil, kdyby takovou blbost někdy vypustil z pusy...

(To s těma penězma nebylo na Tebe)

Odesláno

Wow... a zabrala ta rada Tvého bývalého šéfa s cca 800 zaměstnanci a obratem 2,5 mld?

Hele to bylo na Hasiče a jeho vyjádření o penězích ve vláknu o prodeji. Se zbytkem to nemá souvislost.

Odesláno (upraveno)

Velikonoce :

Super,  zrovna máme za sebou barvení vajec.  A můj favorit je pan hovínko.  To byla nejprve stránka jak se míchaj barvy.  A pan hovínko je top letošních velikonoc.

Upraveno uživatelem Marhi
Odesláno

- Tati, jak poznam, ze ona je ta prava?

- Vem ji do IKEA a kdyz ji budes milovat i u vychodu, tak je to ta prava.

Včera jsme byli v Ikee na Čerňáku. Hádka jako obvykle. Tohle není vtip. To je krutá realita všedního dne...

Odesláno

Včera jsme byli v Ikee na Čerňáku. Hádka jako obvykle. Tohle není vtip. To je krutá realita všedního dne...

Ja byl v sobotu na Zlicine, tak mi to prislo celkem vtipny. Ale popravde s tim vtipem prisla pritelkyne.

Ja tam nerad chodim, ale kdyz uz me premluvi, tak volim spise taktiku ?Pokud to chces, tak to vem a pojd. Ja se sem kvuli tomu zitra vracet rozhodne nebudu.?

Odesláno

Ja byl v sobotu na Zlicine, tak mi to prislo celkem vtipny. Ale popravde s tim vtipem prisla pritelkyne.

Ja tam nerad chodim, ale kdyz uz me premluvi, tak volim spise taktiku ?Pokud to chces, tak to vem a pojd. Ja se sem kvuli tomu zitra vracet rozhodne nebudu.?

Asi je to ten jediný způsob. Jinak je to jako ta paralympiáda. Jo, je to vtipný, protože je to pravda a ze života=).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...