clockyclock Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Byl jsem ráno běhat..Měl bych k tomu jeden dotaz: kam si při běhu dáváte peníze, klíče, mobil, mapu, ručník, kyslíkovou láhev, defibrilátor, sklenici vody a náhradní plíce??!
Xenomorfus Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Byl jsem ráno běhat..Měl bych k tomu jeden dotaz: kam si při běhu dáváte peníze, klíče, mobil, mapu, ručník, kyslíkovou láhev, defibrilátor, sklenici vody a náhradní plíce??!...mne to vozi sanitka, ktera jede za mnou... ;-)
noviisek Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Nech to doma, pak ses lehčí a běží se ti líp Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Zlý Jabko Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Byl jsem ráno běhat..Měl bych k tomu jeden dotaz: kam si při běhu dáváte peníze, klíče, mobil, mapu, ručník, kyslíkovou láhev, defibrilátor, sklenici vody a náhradní plíce??!Amatére. Běhám v autě, tam se to vleze.
Hardslimer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Vynikajici a relevantni cílení reklamy pod clankem :-)To budou asi doporucene reklamy dle tveho predchoziho surfovani na internetu. :-)
Duke650 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Hmm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Marty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Tak sem dám taky ještě jeden od Martyho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Tak když se to líbí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Pane vrchní, ta sekaná smrdí! Okamžik ,otevřu okno.
OndraTce Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 ?Sadu holení? jsem neznal a zničila mě=D=D
leebauer Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Víte, co je to maximální opilost? Když už nemůžete bez cizí pomoci ani ležet na zemi.
Igicz Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Jeden tematicky. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sarka Farka Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 sada holeni !!!! hned ten patek lip zacina ))
M.K. Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 "Sada holení" je fráze, kterou používáme s manželkou, když je splín či se něco nedaří... Kouzlo se zatím nevyčerpalo a vždy nás to rozveselí...
clockyclock Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Bača se dožil věku 100 let, tak za ním na jeho narozeniny přijela televize, aby s ním natočila reportáž. ,,Jak vy to, bačo, děláte, že jste se dožil tak vysokého věku?"Bača povídá: ,,No ráno vstanu, dám si panáka..." ,,Tak moment, to nemůžeme vysílat, že ráno vstanete a hned chlastáte. Když budete chtít říct, že pijete, řekněte místo toho třeba, že si přečtete knihu." ,,Tak dobře. No ráno vstanu, přečtu si knihu, pak si přečtu další, dám ovcím a pak čtu a čtu. Až mám všechno doma přečtené, tak jdu k Franckovi a tam čteme jeho knížky. Když přečteme aj ty jeho, jdeme spolu číst do knihovny. A až nás vyhodí z knihovny, tak jdeme spolu za Matůšem, no a ten má doma tiskárnu..."
JoyStick Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Ten jsem hoooodně dlouho neslyšel, díky za něj, pobavil
Alex3798 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Potká se neurolog s gynekologem a říká mu: "U nás je to na nervy. co u vás?".... :-D
Doporučené příspěvky