Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me se casto zda zdava, ze umim pivo doslova vdechnout. Vzdycky mi to zkazi cely den...sere me, ze to v realu neumim :(

Já myslím, že s tím vdechováním piva nemáš žádný problém.

Odesláno

Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutach vidí, že to děti nezajímá tak říká: Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká: Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapího hnízda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dluhopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15ti minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje: Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek: 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dlohopisy? 4- proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška?

ten je dobrej !

Odesláno

Není. Měli to tak i v normálním papírovým nápojáku. Tady v Třeboni je totiž všechno tak nějak jinak.

Teď jsem třeba dostal parkovací kartu. Vypadá to, že jsem sem z Prahy jel zhruba mínus 8 let a dva měsíce.

17399fe778cf5414ec154f0a73b320ca.jpg

Odesláno

Nejhezci fotka je vpravo dole (ty dve nahore sou fakt low, nevim proc bych mel touzit po damskych jeanech nebo umelych kozach), jenom mi tam prebejvaj psy a dcery a navic akteri maj podezrele hezky obleceni. My deti budou skakat v bahne a hledat louze aby se v nich jak prasatka rochnili. Nebo aspon myslim, teda beru to podle sebe v tom veku.

Odesláno

Pokud někdy omylem upustíte svůj smartphone

do vody, nechte ho 24 hodin ležet na misce s rýží.

Rýže přitáhne asijce, kteří vám porouchaný telefon

automaticky opraví.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...