Rodkopf Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Dneska jsem si firemnim autem trefil vlastni, kdyz jsem jel zachranovat svou zenu uvizlou v klouzavem kopci. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Mně dneska kurýr na recepci doručil papírovou tašku s objednanými chondro a glukosulf preparáty na operovaný koleno a přes celou tašku byl nápis urogyn...Zejtra bude vědět celá firma, že mam problémy s vercajkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Dneska jsem si firemnim autem trefil vlastni, kdyz jsem jel zachranovat svou zenu uvizlou v klouzavem kopci. To je smutnej příběh. A kde máš video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) To je smutnej příběh. A kde máš video? Jen par fotek ostatnich, kteri se doklouzali do prilehle zidky po me Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Mně se kdysi povedlo nabourat vlastním autem svoje druhé. Takže bez pojišťovny. Znám ten pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 A to já si k Anče cestu udělám Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 elektrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Chlapík v restauraci se zeptá číšníka, jak připravují kuřata. Číšníka to zaskočí: ?No, vlastně nijak - prostě jim řekneme, že teď umřou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Chlapík v restauraci se zeptá číšníka, jak připravují kuřata.Číšníka to zaskočí: ?No, vlastně nijak - prostě jim řekneme, že teď umřou...? Zejtra to sdělím kolegyni - je předsedkyní drůbežářské unie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Chlapík v restauraci se zeptá číšníka, jak připravují kuřata.Číšníka to zaskočí: ?No, vlastně nijak - prostě jim řekneme, že teď umřou...?dokonalý :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Dobrý, dobrý, ale leebauer to někde jenom zkopíroval.Protože je to bez gramatických chyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 trochu toho inteligentniho humoru po ranu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Vtip dne z Letné: V zimě se chystá akvizice dalšího rumunského fotbalisty. Přijde nové útočné eso Minul Brancu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 No když jsme u té Sparty, jsem jediný, komu připadá, že ve jméně toho hráče je jedno písmenko prohozené a jedno tam chybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 hudba nic moc, ale ty kecy na začátku... Jak jsi jí šukal, normálně nebo do p... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky