ondras69 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Moty Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Mladej si zamiloval Opraski, tak sme koupili první knihu, ale s hlaskou Zmikundika se nevíme rady, co znamená poslední slovo prvního radku?Díky
Tom4 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Špice = na Moravě = výplet kola, po česku "dráty". Narvi si to do špic. Stejný význam jako jdi s tím do řiti.
TomCZ Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Mladej si zamiloval Opraski, tak sme koupili první knihu, ale s hlaskou Zmikundika se nevíme rady, co znamená poslední slovo prvního radku?Díky No narvi si to do špic
TomCZ Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Díky Tome4Já nejsem Tom4, ale rádo se stalo
Moty Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Já nejsem Tom4, ale rádo se staloTobě sem taky nedekoval
TomCZ Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Tobě sem taky nedekovalCo by ti to udělalo ?
TomCZ Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 volové Tome, kdy dáme to kafe v OL?Tome, budu za týden, dej mi do SZ telefén pls
nickolas Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Tvl já ty opráski četl furt dokola, hledal které že to slovo je nesrozumitelné a nepřišel jsem na to. Špice, po našemu špajchle, mi přišly jako jedno z mála srozumitelných
Moty Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Co by ti to udělalo ?To mas ale zase pravdu Takže Ti děkuji zes mi to přeložil do moravstiny, který sem stejně nerozuměl já depil s českí níšiny pod Rjipem kam se dolpazil Parotec
TomCZ Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 To mas ale zase pravdu Takže Ti děkuji zes mi to přeložil do moravstiny, který sem stejně nerozuměl já depil s českí níšiny pod Rjipem kam se dolpazil ParotecAmen, tož díky
vaba Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 "Never kiss, after piss"nápis pod obrázkem Čočkina na závěrečné tryzně (Most!)
Tomak Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Jěště jsem si v souvislosti s rumem vzpomněl na to, jak kámoš koupil svému otci k jubileu karibský rum v ceně okolo litru. Otec do té doby nepil žádnej drink, jehož cena za panák by překročila padesát korun. Otec rum pořád schovával na vhodnější moment, a mezitím mu ho všechen vypila matka, která měla menší (či větší) problém s alkoholem, a aby to nebylo poznat, dolila práznou láhev tuzemákem. Otec pak jednou rozhodl, že se rum konečně otevře a on, matka a kámoš si společně připijou. Matka věděla, že to kámoš pozná a tak si ho ve vhodný moment vzala stranou a přiznala barvu, a ať otci nic neříká, nebo bude mela. Tak se rum otevřel, nalil do panáků a oba jen tiše hleděli na otce, který opěvovali tu výjimečnou delikátní chuť rumu, který rozhodně musel stát ranec peněz, a dušoval se, že nikdy nic lahodnějšího nepil.
wizard-ov Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Na běžné stolní pití (1 láhev - 1 osoba) používám Božkov. Don Papa se naopak osvědčil při drobných opravách v domácnosti, např. slepení rozbitého hrnku. Jak to tak čtu, tak dnešní děti, rodící se se stříbrnou lžičkou v hubě, jsou hrozně zpovykané. Kdybyste zkusili takového Korzára, Napoleon Duclos, Hodonínské slunce či Mixelu Kiwi, tak jste na kapačkách ;o)
sibirnaya Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Jak to tak čtu, tak dnešní děti, rodící se se stříbrnou lžičkou v hubě, jsou hrozně zpovykané. Kdybyste zkusili takového Korzára, Napoleon Duclos, Hodonínské slunce či Mixelu Kiwi, tak jste na kapačkách ;o)Chvála bohu, že mě papá s mamá již v raném v?ku poslali do internátní školy ve Švýcarsku a já byl takovýchto lapálií ušetřen.
Doporučené příspěvky