Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

No a humor Tebou postovaných Monty Pythonů je skoro celej založenej na absurditě a trapnosti - a proto je tak skvělej.

ano, ale ta absurdita v pripade MP je na uplne inom leveli*.. to snad nejde ani porovnavat s nejakou milenialnou memetrapnostou.. fakt, s tym na mna nechod. Mne nevadi ked to niekomu pride smiesne, proste mam rad inteligentnejsi humor. To je vsetko. Nema zmysel si to tu obhajovat, pacit sa mi to nezacne :)

*Men, pretending to be women, pretending to be men. a milion inych

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz rano jsem to cetl, ono se to zda byt hodne tri dny, ale je to asi spis takovej styl pomalu vareny zaby, skonci tam nekdy vecer, bez mobilu (a navigace) s detma po dalnici uz v noci nikam nepujdou, druhej den rano domluvi odvoz (jeji matku), ktera vyjede a k veceru skonci uplne nekde jinde, no a treti den aspoň něco vymysleli. No a pak jsem videl video, to je asi takova typicka zenska "je jedno ze na to nemame, proste musime k mori", chudak chlap. :)

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Taky jsem chtěl po lahvince napsat něco jedovatého, než jsem si uvědomil jak velký zástup podobných rednecků v sousedství vyžívá ze zaměstnaneckých almužen a dál vesele plodí podobně nemožné potomky. To že na Chronomag omezenci vesměs nelezou (a Ti co vlezou nevydrží) nám bohužel dost ohýbá optiku, nicméně (většinoví) konzumenti Blesku co sami nedojedou dál než na Mácháč a postarat se dovedou akorát o basu Měšťana jsou v tuzemských montovnách žádanější než drazí inženýři - a  i ten Bureš s Emanem si umějí spočítat že porodné, pastelkovné a slevněné jízdné pro tyhle lidi je politicky efektivnější, než přesvědčování kavárenských intošů...  :smoke:

Odkaz ke komentáři

Kdyz ono je to s lidma tezky. Svagr jel vcera z Ostravy nekam na Sumavu. Svou jednickovou Fabii 1.4 nalozil po strechu, na kouli pridal ctyri bicykly a vyjel. Dalnice jsou v prdeli, rikali na Nove, takze pekne okreskama...navic platit znamku je prece holy nesmysl. Skodovenka se cestou trosku zadychavala (necekane) a navigace je pro blbce. Inu, cesta se proti puvodnimu odhadu protahla o skoro tri hodiny. Prijeli zniceni, nasrani, pohadani, ale s pocitem ze nad systemem vyhrali a jeste usetrili...

Odkaz ke komentáři

Jak jsem videl ten jejich fiat, tak jsem si vzpomnel na "italska auta jsou krasna v kazdem detailu, zvenku i zevnitr. Rada jejich ridicu neodola se nekochat i behem cest a proto vidime podel silnic stat tolik italskych aut s otevrenou kapotou a kochajicimi se ridici pohledem na motor".

Odkaz ke komentáři

Okreskama je to z Ostravy na Šumavu nejpěknější. Záměrně se vyhýbám dálnici, ale musíš počítat se sedmi hodinami. I cesta může být cíl.  ;)

Dle google map je to po dálnici 6,5 hodiny. Byli by nasrani i kdyby s tou fabii po ty dalnici jeli. A pro nedostatek vykonu mozna jeste vic, protoze by se vetsinu casu tahli mezi kamionama. Navic je treba vzit v potaz, ze jsou to zrejme lidi co v autech netravi pulku zivota jak lidi tady. Ja pro ne mam vlastne pochopeni, ale bez navigace bych asi nejel prave kvuli uzavirkam. Chybama se clovek uci, priste si ji vezmou. :)

Odkaz ke komentáři

Z Ostravy na Sumavu je oser jakkoliv, to je jasny. Ale kdyz na takovou, nebo podobnou, cestu vyrazi clovek s pravidelnym najezdem cca. 10km tydne a vrozenym pocitem, ze vsechno vi nejlip a se vsim umi vychcat, tak to holt obcas skonci nechtenym tridenim kempem na dalnicnim odpocivadle. A to si piste, ze to je nakonec chyba uplne vsech ostatnich, jen ne toho daneho dobrodruha...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem chtěl po lahvince napsat něco jedovatého, než jsem si uvědomil jak velký zástup podobných rednecků v sousedství vyžívá ze zaměstnaneckých almužen a dál vesele plodí podobně nemožné potomky. To že na Chronomag omezenci vesměs nelezou (a Ti co vlezou nevydrží) nám bohužel dost ohýbá optiku, nicméně (většinoví) konzumenti Blesku co sami nedojedou dál než na Mácháč a postarat se dovedou akorát o basu Měšťana jsou v tuzemských montovnách žádanější než drazí inženýři - a  i ten Bureš s Emanem si umějí spočítat že porodné, pastelkovné a slevněné jízdné pro tyhle lidi je politicky efektivnější, než přesvědčování kavárenských intošů...  :smoke:

Když už píšeš o holotě, tak nepiš "slevněné" :)

Odkaz ke komentáři

Nakonec zjistili závadu na autě a to, ze při startovani řidič neseslapl spojku/brzdu.

ono to zní jako kdovíjaká sranda ale vím o lidech co jim občas záhadně nestartovala Toyota. Až po dlouhé době a všemožném zkoumání se zjistilo že za to může kobereček. Prostě se ta spojka občas neprošlápla až na kontrolní spínač.

A možná by bylo zajímavý vědět detaily. Ikdyž si o inteligenci některých lidí nedělám iluze. Taky znám pár veleduchů co dokážou neuvěřitelný věci, vzdělání s titulama navzdory.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...