Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protože jsem jednoduchý, tak mně ty fotky těch chlapíku tady na posledních dvou stranách pobavili.

Ale co mně fakt sere, že tady musí stále někdo moralizovat a poučovat ostatní. To mi přijde zbytečné !

Dik :lol2:

Odesláno

mně by zajímalo, jakou výdrž mají tihle kulturisté v těžkých manuálních pracích - třeba nakládání těžkých břemen, nošení uhlí nebo kopání výkopů.

Odesláno

mně by zajímalo, jakou výdrž mají tihle kulturisté v těžkých manuálních pracích - třeba nakládání těžkých břemen, nošení uhlí nebo kopání výkopů.

8 kopnutí krumpáčem po 5 opakováních. Na tuto akci spotřebuje 2 proteinové kokteily, krabičku BCAA aminokyselin, dvě vaničky tvarohu a ampuli nandrolonu ... :D 

Odesláno

Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra." Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."

Odesláno

Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra." Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."

:-)))

Odesláno

Já si vždycky přál zemřít v 95 letech, byvše zastřelen na útěku od milenky žárlivám manželem. Že by se mi z toho ale podařilo vyřískat pracovní úraz, v to jsem ani nedoufal ....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...