Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslím, že se s tím Brnem poučili z minula  :lol2: Jinak je to nejlepší věc co se mi tento týden stala, kámoš teď přesidluje do Brna a tedy to dost využiji. A vyhýbá se tomu jako Trump Brnu, tak toho už se nezbavím...  

A ještě k tématu: Co je to pleonasmus? - Když nadbytečně použiješ víc slov se stejným významem. - Nějaký příklad? - Brno - venkov.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

v příkazovým řádku cd enter, dir mezera mysecret.jpg /s /p

nerozumím jazyku tvého kmene, sorry

Odesláno

nerozumím jazyku tvého kmene, sorry

To měl bejt vtip, že jako v příkazovým řádku svého PC dal vyhledat soubor s názvem mysecret.

Dost možná to mam blbě, tohle jsem nepsal od win 3.1.

Odesláno

hledej naked knitted

To byl spíš vtip, co tam dal, zkusil sem tvé doporučení a moc to nevychází;-)

To měl bejt vtip, že jako v příkazovým řádku svého PC dal vyhledat soubor s názvem mysecret.

Dost možná to mam blbě, tohle jsem nepsal od win 3.1.

nejsem ajťák, tak proto sem to nechápal:-D

Odesláno

nejsem ajťák, tak proto sem to nechápal:-D

To já taky zdaleka ne, přesto byly časy, kdy jsem so config.sys a autoexec.bat psal dle různých potřeb sám, aby mi aspoň něco na tom pecku fachalo.

Seš holt mladej no.

Odesláno

V jednom článku mě upoutala věta:

"Premiér s vicepremiérem, ministrem průmyslu a obchodu a dopravy navštívili . . ."

Kolik jich bylo? :D :D :D

(2) ;)

Odesláno

Přidej slovo family a máš to :-)

Jj presne.. staci dat fakt jen trochu popis v angličtině.. family pink knitted naked costumes.. nebo něco takového.. a prepnout do obrazku...

Z autoexec.bat jsem maturoval... A z turbopascalu.. :-)

Odesláno

v příkazovým řádku cd enter, dir mezera mysecret.jpg /s /p

Já jsem teda v DOSu začínal, ale tomuhle moc nerozumím: Za příkazem "cd" by měl následovat název adresáře a za příkazem "dir" naopak nic nebo cesta k adresáři, který chci vypsat, ne?  Co znamenají ty parametry /s /p za názvem souboru? Už jsem z toho teda dost vyšel...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...