cody Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Hehe, vzdy kdyz chudak odrovnana operatorka chtela, abych si vzal zakaznika ktery chce sefa Telefoniky, platil jedinej argument. Rikal jsem lidem: Ja vas s nim spojim, ale on mluvi jen spanelsky..... a byl klid:-)))
Josef01 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Nechte si otestovat rodinné stříbro odborníkem
Pavlucha Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Nechte si otestovat rodinné stříbro odborníkem ... to "nový místo" už asi nepůjde rozleštit, co?
Josef01 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Na to má jinou sadu, blbý je, že to občas vezme kus prstu
Remio Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Perličky z operátorské linky O2 Perfektní, smál jsem se tak, až jsem se rozkašlal..
Trojan Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=230367
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) Doufám, že to tady ještě nebylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení přílohy Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
misoo Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 včera captcha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Nechte si otestovat rodinné stříbro odborníkem to mě rozsekalo... to je standup komedie a nebo to myslí vážně? No každopádně, jdu se dívat jak rozebereme jistič
Ondoni Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Paradox genetiky - většina žen má geniální děti ... a manžela idiota.
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 ztraceno v překladu přišlo mailem ObecněSkákal pes přes oves, přes zelenou louku.Šel za ním myslivec, péro na klobouku.Pejsku náš, co děláš, žes´ tak vesel stále?Nevím sám, řek´ bych vám, hop a skákal dále... HanákSkókal pések přes ovések, přes zelenó lóko.Šél za ním meslivéc, péro na klobóko.Pésko náš, co stvóřáš, že sa lóhníš z čoňo?Neřéš mja konópko, valím rychlo, koňo... ValachSkáče hafik ces obilé, ces zelenú pastvínku.Išél za nim střílač milé, na klobúku mrcínku.Hafe víš, co robíš, že sa řechceš fčílkáj?Nevím sám, vykuádám, hop, skočíl jak pílka... OstravákSkače čuba přes obile, šibko hupe přes luku.Za ňu chachar v kamizole, fájne brko v klobuku.Kaj se vališ, co se chlameš, co se ščuřiš jako cyp?Prd ti řeknu, take zname a zas vali do kajsik... BrňákBere čokl glajze grýnó, hópe lúpink přes Kajzec.Za nim kópe plótve rýnó, plotňák jégr na Oltec.Co se pecní, těžké lochec? Kvaltuj fligny, haltni vály.Žádné ánunk, čokl borec, migne cemrem a de pali... Dement Hopy hafhaf přes chramst-šumi, přes travyčka mňamy mňam.Pán i flinta naňho čumi, sako z husi f čapce mam.Hafik haf, co práca fuj, ze smých tlama šyroká?Slovo já, fšak f tlamje hnuj, hopy hop jak divočág. Nadstrážmistr PolicieDne 18.8. t.r. jsem prováděl spolu s nstrm. Hyhlíkem pravidelnou obchůzku. Na konci ulice Polní jsme legitimovali osobu mužského pohlaví konající chůzi po poli spolu se psem, který skákal přes ječmen a proso. V osobě byl námi zjištěn M. Slivec v uniformě zaměstnance správy lesů. Muž i pes jevili známky rozjařenosti. Na přímý dotaz po příčině jejich veselí uvedl pes, že sám neví a pokračoval ve výše zmíněné činnosti. M. Slivec k dotyčné věci doznal, že pes skáče proto, že se nažral tzv. trávy. Provedli jsme zajištění obou pachatelů a sdělení obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných látek a jedů podle paragrafu 187 tr.zák.
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 ztraceno v překladu přišlo mailem ObecněSkákal pes přes oves, přes zelenou louku.Šel za ním myslivec, péro na klobouku.Pejsku náš, co děláš, žes´ tak vesel stále?Nevím sám, řek´ bych vám, hop a skákal dále...........
Patrik Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Ještě varianta haiku: Haiku 1:Proschlý lán ovsa Jak ladně se neseš pejsku Kde je myslivec? Haiku 2 (toto je tak trochu nostalgické) :Obojek s hroty Zeleň luk svádí k hříchům Jak kdysi v mládí Haiku 3 (toto je najodťažitejšie)Zkřížené klasy Zákaz vstupu štěňatům Zákaz radosti
Georgeisin Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Ostrava Ženská si objedná do bytu montovanou skříň. Přijedou, namontujou, žena zaplatí, odjedou. Najednou projede pod okny tramvaj a skříň spadne. Co teď? Manžel není doma, tak skočí pro souseda, ať jí pomůže. Soused zvedne skříň a připevní ji vrutama ke zdi. Projede tramvaj a skřín zase spadne. Soused říká: ?Víte co, já to přimontuju, vlezu do skříně a kouknu, kterej vrut povoluje první, a tam pak dám větší.? Žena souhlasí a že půjde zatím postavit na kávu. V tom se vrátí manžel, vidí na stole prostřeno pro kávu a novou skříň. Otevře ji, tam soused. ?Co tu děláte, sousede?? zařve. Soused se zamyslí a pak povídá: ?Víte co, dejte mi rovnou přes hubu, protože když vám řeknu, že tu čekám na tramvaj, tak mi stejně neuvěříte .
Doporučené příspěvky