Moty Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) beru to jako fór, i když si nedal smajla, ale to že to není Mišel je asi jasný, ne? Edit: The video features Florence Henderson in the role originally portrayed by Michelle Pfeiffer Edit2: V klipu jí bylo 62, dobrá baba Upraveno 27. května 2015 uživatelem Moty
MJ. Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Naopak, já si fakt myslel že se s ní domluvil taky něco přidam.takové decentnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Naopak, já si fakt myslel že se s ní domluvil taky něco přidam.takové decentnějšíHaha, ten druhej je krutoprisnej.
Roubass Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Naopak, já si fakt myslel že se s ní domluvil taky něco přidam.takové decentnějšíAle jen decentní! :D
MJ. Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 priznavam, trochu kontroverzni, tak zjemnime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Perfektní, to jsem neznal :-D ty hodinky jsou nejlepší :DDD Ještě se těmi amiši mi připomnělo...
Ondoni Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 což mi připomnělo vtip, co nedávno vytáhl kámoš v hospě: Tři dělňasové dostanou zaplaceno za fušku, tak se rozhodnou, že zajdou do bordelu. Háček je v tom, že tam mají momentálně volnou jen jednu pracovnici. Chlapům to nevadí, času dost... Jde první a z pokoje hříchu po chvilce řev jako prase...když vyleze, tak se ti dva ptají, co ten řev..."No tak, chapi, přece víte jako mám velkýho"Jde druhý a z pokoje opět řev neskutečný...když vyleze, tak se ho zase ptají..."No tak, chlapi, přece víte jak ho mám velkýho"Jde třetí a po chvilce takový řev, že si chlapíci musí zacpat uši...když vyleze, tak jim to samozřejmě nedá a ptají se, co ten řev..."No tak, chlapi, přece víte jak ho mám malýho...tak jsem jí aspoň zlomil ruku"
Mirek Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 No, trvalo mi to chvíli Saab 93 kabrio ;-)
African Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 priznavam, trochu kontroverzni, tak zjemnimeKriste pane, tohle mi nedělej, strašný a strašně jsem se zasmál :-)
wizard-ov Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Tahle stránka je tedy brutální....
IzTaPa Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Sice 60 ale Basf, ta se blbe shanela. Inu kdo nesehnal, hobloval hlavu Emgetonem. :-) Jakej jsem byl machr, kdyz jsem koupil sve dve prvni TDK 90. Mel bych si je po letech pustit. :-)
Thomas Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Někde se mi válí tyhle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 A co teprve, kdyz prisly ty celo pruhledne, TDK, Sony, Agfa, Denon, Basf pozdeji Emtec, Raks, Panasonic, Maxell, Fuji, Philips, mel bych si neco z tech nahravek pustit. :-)
mondeo2 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 jo ty Maxelky mám ještě doma................ ........zlatá doba začátků a kupování v tuzexu po deseti v balíku.
McStinger Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Někde se mi válí tyhle.. Já toho mám plnou kabelku Už dávnejšie som si všimol na rakúskych diaľniciach tieto štvavé tabule, dneska som vyfotil. Šnicli vždy niečo musia riešiť, tentokrát im ležia v zuboch Nemci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nejlepší jak je to pod videem jen samej českej komentář
Doporučené příspěvky