Honza.manta Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Dozvěděl jsem se, že existuje jedinečná možnost adoptovat Řeka za 500 Eur měsíčně.Bude za Tebe dělat všechno, na co Ty nemáš čas :Spát do 11.00 dopoledne, chodit za Tebe na kávu,držet několikahodinovou polední siestu, večer sedět dlouho v restauraci..... Já ho adoptoval a mám po starostech.Teď můžu makat od rána až do večera!!. Asi zainvestuji a vezmu si dva, kdyby mně náhodou jeden onemocněl.
hufnor Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Nevíte, kde sehnat takového primátora pro Prahu? Něco o Hurricane Hazel.Ten obrázek je vtipný, ale ten článek, to je docela zajímavé čtení.
SCIFI Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Soused už je z horka vyřízený, tak pouští to svinsto dovnitř i ven.Nějak to nechápu. Má klimu a ven pouští teplej vzduch ne?
Dantechno Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 asi mysli to otevreny okno k tomu...
gougy Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Nějak to nechápu. Má klimu a ven pouští teplej vzduch ne?jj, akorát účinnost je v případě, že má dokořán otevřené okno, trošku diskutabilní. Ale vzpomínám na svou garsonku v Izraeli a měl jsem to podobně (díru v okně jsem izoloval krabicí od DHL
SCIFI Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Jo ventilacku asi má. My to měli stejně a ucpali díry kartonem. Z tohohle úhlu ale kdo ví.
Radek124 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ad jednodílná klimačka: i když se ten "vejfuk" nějak obloží, objem vyhnaného horkého vzduch se do té místnosti stejně nasaje cestou nejmenšího odporu - takže ve finále ten diskontní krám ochladí leda pár decimetrů ve svém okolí a ve zbytku místnosti dělá akorát kravál
gougy Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ad jednodílná klimačka: i když se ten "vejfuk" nějak obloží, objem vyhnaného horkého vzduch se do té místnosti stejně nasaje cestou nejmenšího odporu - takže ve finále ten diskontní krám ochladí leda pár decimetrů ve svém okolí a ve zbytku místnosti dělá akorát kravál čéče to nemohu souhlasit, cca 30m2 to dalo na použitelnou úroveň (venku stabilní čtyřicítky), ale spát se nedalo, to je jasný. (spali jsme i tak)Nejsem schopný odhadnout o kolik stupňů ani kolik to stálo kWh , ale mnohem lepší než bez klimy. Je to nouzové řešení, ale pomohlo přežít.
Maxel Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Kdo se chce pobavit ve stylu když se dva perou, třetí se směje - vlákno "Proč rolex?", tam je veselo.
mr.BSE Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Pokud se na výfuku z mobilní klimatizace použije místo standartní plastové hadice vzducharska izolovana hadice (isovac 25), tak je to celkem funkční. Hlavní je dostat to teplo ven a nenechat ho vysalat tou plastovou hadici zase do místnosti.
Jeronimo Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 On má normálně otevřené okno a vývod teplého vzduchu nemá nijak zaizolovaný. Prostě nalej, vylej.
jschmid Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ale aspon pochopil, ze tam ta roura musi byt. Vetsina lidi na me v obchode kouka jako na vola a je velice prekvapena, ze se musi odvadet horky vzduch, vzdyt je to prece KLIMATIZACE! Marne se jim snazim vysvetlit zaklady fyziky a ve vetsine pripadu zklamane odchazeji. A kdyz rikam vetsina lidi, tak tim myslim tak 9 z 10.
KFL Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ad jednodílná klimačka: i když se ten "vejfuk" nějak obloží, objem vyhnaného horkého vzduch se do té místnosti stejně nasaje cestou nejmenšího odporu - takže ve finále ten diskontní krám ochladí leda pár decimetrů ve svém okolí a ve zbytku místnosti dělá akorát kravál Zrovna mi tu jedna běží . Roura s odvodem strčená do komína, místnost 55 m2 a drží tu slušně 25,5 stupně (venku 32). Bez ní je tu jinak příjemných 29 stupňů.
Liqid Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 (upraveno) Zrovna mi tu jedna běží . Roura s odvodem strčená do komína, místnost 55 m2 a drží tu slušně 25,5 stupně (venku 32). Bez ní je tu jinak příjemných 29 stupňů. To chce líp zaizolovat domeček ;-) Říká se, že obrázek produktu prodává. Kde asi sehnali tohohle modela? http://www.rm-moda.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=357 Upraveno 19. července 2015 uživatelem Liqid
gougy Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 To chce líp zaizolovat domeček ;-) Říká se, že obrázek produktu prodává. Kde asi sehnali tohohle modela? http://www.rm-moda.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=357noo potěš koště, všechny fotky na tom webu jsou k pláči, ale tohle je mazec (by mě zajímalo, kolik za to platí, snad bych jim dal 50% slevu jen aby přestali ohrožovat veřejnost standardem z 80. let )
KFL Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 To chce líp zaizolovat domeček ;-)Zaizolováno máme dobře, jen západní strana je celá skleněná, takže se s tím moc vymyslet nedá . Stínící a jiné podpůrné techniky pomáhají sundat teplotu o 5-6 stupňů. Soused, který má jen závěsy, mívá doma v tomhle počasí 34-35 stupňů.
Radek124 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 V tom případě nechápu, proč ještě oba nemáte venkovní žaluzie a příslušně dimenzovanej mražák s oddělenýma vnitřníma jednotkama - u nich se dá v pohodě i spát, nemusí jet furt na 100% protože zbytečně se nepřisávají horkej luft zvenku - a při vhodném umístění v chladnu i přitopí...
Jeronimo Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Říká se, že obrázek produktu prodává. Kde asi sehnali tohohle modela? http://www.rm-moda.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=357 Tak od toho bych si nekoupil ani rohlík.
KFL Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 V tom případě nechápu, proč ještě oba nemáte venkovní žaluzie a příslušně dimenzovanej mražák s oddělenýma vnitřníma jednotkama - u nich se dá v pohodě i spát, nemusí jet furt na 100% protože zbytečně se nepřisávají horkej luft zvenku - a při vhodném umístění v chladnu i přitopí...Vnitřní mražák žena odmítá . Venkovní žaluzie se nám nelíbí.
Doporučené příspěvky