Sarka Farka Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jeden aktuální.. Halo, Jean, co je to venku za kravál?Pochod gayů, sire...A proč demonstrují, Jean?Za rovnost, respekt a lásku mezi pohlavími, sire.A kdo jim v tom brání, Jean?Nikdo, sire.Tak proč tedy demonstrují, Jean?Jsou to buzeranti, sire...: ))) tak to jsem v pondeli rano potreboval, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 sex v letadle je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 a ještě jeden...https://www.youtube.com/watch?v=1ZLN9AzxVa8&index=89&list=PLQZXQIgnJzEqw47j50IeP8A5oF4bcYE6R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 možná je to fake, ale i tak vtipný https://www.youtube.com/watch?v=oei2lB9MBo0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Povidláček: je to vyborny joke, vzdycky me pobavi :-) ani jsem nevedel, z jake doby puvodne je :-) https://en.wikipedia.org/wiki/Lighthouse_and_naval_vessel_urban_legend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Povidláček: je to vyborny joke, vzdycky me pobavi :-) ani jsem nevedel, z jake doby puvodne je :-) https://en.wikipedia.org/wiki/Lighthouse_and_naval_vessel_urban_legend Aha, dík za info já si říkal, že snad to už by bylo moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Reality show výměna manželek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co budeš dělat o víkendu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přišel za mnou malý synek se dvěma plechovkami spojenými provázkem a povídá "koukni tati, vyrobil jsem telefon!"Tak jsem vyndal z kapsy iPhone a říkám "dobrý, ale podívej se, co ve tvým věku zvládnou děti v Číně." Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) možná je to fake, ale i tak vtipný Je to dobrej vtip, rád ho i vyprávím, ale vždycky se vejdu do 40 vteřin 4 minuty by mě v hospodě nikdo neposlouchal Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ta plaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zítra mě čeká zubařka , ale nemá takový "umrtvovadla" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 ho přitom kojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) má v tom anestetikum, už jsem u ní byl Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) V tomhle vlákně jsem ještě nebyl, takze zdravím a na úvod přispěji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zítra mě čeká zubařka , ale nemá takový "umrtvovadla" A sestřička je předpokládám v rozkroku pacienta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 moco - tak vitaj a vdaka za pobavenie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Honza, tak to je pecka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Já jsem si říkal, že tebe to musí oslovit. Chvíli jsem.si prohrával s myšlenkou, že dám adresně na tvé jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Honzo sorry, ale ten doktor je ti dost podobnej, nejakej pribuznej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky