Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Lorem ipsum dolor sit amet...ha - tiez magyar!?
Povidláček Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 A já už myslel, že má armáda i tuhle stránku zásobování zmáknutou...
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Podle siwiho logiky, by třeba špatný soutěžící v Superstar taky nemohl být odvysílán, protože chudák by pak před národem špatně vypadal. Pokud jde někdo do TV dobrovolně, tak je to jeho věc. A pokud by za svoje činy nenesl odpovědnost, tak by ji měl nést někdo jiný a ten o tom taky rozhodovat.dobrovolně tam byl PoolReich
PepaSFI Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 (upraveno) nevrátíme se radši zpátky ke slonům? To takhle lev podřimuje po obědě a najednou se ozve hrozná rána a ještě hroznější smích. Za chvíli zas rána a smích. A za chvíli zas. Tady se nedá spát, to zas ti sloni dělají nějaký hovadiny, říká si lev. Znechucený vstane a že je půjde pořešit. Dojde na palouček a taky že jo, banda slonů, úplně ožralých, se válí po zemi a hrozně se smějou. Sloni, vy hovada, co tady děláte? My tady chlastáme a znásilňujem opice. A co je na tom tak k smíchu že u toho musíte dělat takovej kravál?! Ony bouchají! Upraveno 12. září 2015 uživatelem PepaSFI
Tondaa73 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Davide, není pravda, že: "každý odpovídá za své jednání sám". Někteří lidé tuto odpovědnost za své chování prostě v plné míře nejsou schopni převzít. Jinými slovy, když někdo takový ukradne babičce řetízek, nedomyslí, že dělá tak špatnou věc. Má problém, řeší ho, a neuvědomuje si v tu chvíli, jak moc tím babičce ublíží. Proto se může zdát nepochopitelné, že takhle dokáže ublížit člověku, jehož má rád. Nevím přesně, co máš na mysli tím "Docházet někam, aby byl pod kontrolou". Měl by být pod kontrolou své rodiny, pedagogů ve škole, spolužáků a všech lidí v jeho okolí. Ti všichni (a i my ostatní) bychom už od malička měli vyrůstat s vědomím, že ne každý se narodí úplně zdravý, a to, že zdraví jsme, není žádná samozřejmost, nýbrž bonus. Tento bonus bychom pak měli umět využít nejen k prospěchu svému, ale právě i těch, kteří toto štěstí v životě neměli. V ideálním případě by se po odvysílání tohoto dílu měla zvednout vlna pohoršení, protože daná televize tím tomu chudákovi ublížila. Epizoda s řetízkem nijak nesouvisela s vařením a měla jen, jak psal @M10, zvýšit sledovanost neúspěšného pořadu. Ta televize tím porušila veškeré etické normy a zneužila postiženýho kluka ve svůj prospěch. To není hyenismus? Neměli by takoví lidé někam docházet, aby byli pod kontrolou? Takovýhle hyenismus by nás měl zvednout ze židle! Ale nezvedá, protože se nejedná o naši čest nebo čest našich dětí. Jedná se o nějakýho troubu z Ústí, jehož osud je nám všem u p....e. Ať ho někam zavřou, aby neotravoval nás ostatní "slušný lidi"! Ono je vždycky jednodušší přemýšlet o tom, co by měli udělat ostatní než snažit se změnit svůj způsob uvažování. Jistě, budeš argumentovat tím, že máš malou dceru a byl bys nerad, aby jí ve škole někdo takový něco ukradl nebo ublížil. Jenže svět není bezpečné místo. Nikdy nebyl a nikdy nebude. Včera mě před barákem NA CHODNÍKU málem sejmul rychle jedoucí cyklista. Zítra může přejet maminku s kočárkem. Na jaře nás na D5 vybrzdil debil v Passatu. Vzadu jsme vezli dceru na vozejku. Bylo to hodně nepříjemný. Co bys doporučil? Neměly by takový hovada někam docházet, aby byly pod kontrolou? Nevím. Ale co vím jistě, že na tyhle "trouby z Ústí" má pozitivní vliv, když se k nim chová člověk slušně. Nesměje se jim a nevyvolává v nich zbytečně agresivitu a touhu pomstít se celému světu za křivdy, které mu svými posměšky Působí. K tématu doporučuju shlédnout film Václav s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Víc k tomu nemám.h Už jsem chtěl mlčet, ale nedokážu to.....cením si, že si stojíš pevně za svým názorem, ale podle mne je to neuvěřitelný, do nebe volajíci blábol. Nehejtuji, a klidně Ti vysvětlím svůj pohled někdy a někde v klidu u piva. A teď už bych se fakt vrátil k tématu humor.
jrov Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Víte proč sloni nosí modré tenisky ? ...Protože růžové jsou jim malé.
Honza.manta Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 A že tady všichni "perou" slonika, to ti vůbec nevadí? Na sloníka nešahej - je skvělej. Jinak prosím, oslovujte se nicky a né osobními jmény, díky,
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 (upraveno) h Už jsem chtěl mlčet, ale nedokážu to.....cením si, že si stojíš pevně za svým názorem, ale podle mne je to neuvěřitelný, do nebe volajíci blábol.Nehejtuji, a klidně Ti vysvětlím svůj pohled někdy a někde v klidu u piva.A teď už bych se fakt vrátil k tématu humor. OK, já ti svůj pohled taky někdy a někde v klidu u piva vysvětlím. Upraveno 12. září 2015 uživatelem siwi
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 este o slonikovi, prosim...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 este o slonikovi, prosim... Sloníka jsem tu už dneska poptával a nic...
Xenomorfus Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Ted mne pobavil obal od rajcat, etiketu asi delal chronomagor....a nebo sem chronomagor ja a uz vidim souvislost vsude... Rajčata koktejlováv hroznu červená....Jakost: I. Kalibr: 35mm... Takze od zitrka kupuju rajcata zasadne takto: "Dobry den, pul kila rajcat, kalibr 40" ....
straspol Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Ted mne pobavil obal od rajcat, etiketu asi delal chronomagor....a nebo sem chronomagor ja a uz vidim souvislost vsude... Rajčata koktejlováv hroznu červená....Jakost: I. Kalibr: 35mm... Takze od zitrka kupuju rajcata zasadne takto: "Dobry den, pul kila rajcat, kalibr 40" .... ... protože na velikosti záleží !!!!!
Povidláček Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Zas dobrý, že šlo jen o kalibr. Taky tam mohlo bejt, že obsahujou třeba 17 kamenů
McStinger Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Zas dobrý, že šlo jen o kalibr. Taky tam mohlo bejt, že obsahujou třeba 17 kamenů A rovno rubíny, nie?
Povidláček Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 A rovno rubíny, nie? Ty bych čekal spíš v granátovým jablku
Doporučené příspěvky