Klotzman Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Jsem hledal něco o parkování a potkal jsem tuhle tohle, některý jsou výživný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 To je slušný. Občas taky na parkovišti pěním, co některý jedinci dokážou, je k neuvěření. Mě dneska rozesmál nějakej pisálek na Novinkách, kterej vypustil moudro, že jedno z přikázání Desatera je: Nezabiješ bližního svého . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Jsem hledal něco o parkování a potkal jsem tuhle tohle, některý jsou výživný koko.jpgDík, tak tohle mě odrovnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 jestli hledáš práci, je tu vlákno Zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 já myslim že to je ftipný, i Karel se směje..tak ted uz se smeju i ja :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Základ dobré práce je dobrý původ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tak kdyz uz jsme u tech repro z minulosti, taky bych tu jednu mel....Jak vidno, bavit se lide dokazali odjakziva ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Starej, ale potesi.. Kdyz Alexander Graham Bell vynalezl telefon, mel jiz dva zmeskane hovory od Jary Cimrmana ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Rodinná show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Rodinná show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 V malém přímořském městečku je páter v kostele již unaven ze zpovídání, když má neustále poslouchat, jak se mu lidé svěřují se svými nevěrami. A tak na příštím shromáždění vyhlásí: "Kdo se mi chce svěřit s tím, že byl svému manželovi nebo manželce nevěrný, stačí, když mi řekne, ře spadl do zálivu." Tato konvence se ujala a páter měl ulehčenu práci. Čas plynul, starý páteř zemřel a na jeho místo nastoupil nový. Po několika dnech navštíví nový páter policejní stanici. "Měli byste něco udělat s bezpečností u zálivu. Neustále tam padají lidé," říká policajtovi. Ten se pobaveně usměje a doporučí péterovi, aby zašel za policejním ředitelem. Policejnímu řediteli páterova nevědomost také přijde k smíchu a pošle jej za starostou. Páter jde za starostou: "Měli byste něco udělat s bezpečností kolem zálivu, neustále tam padají lidé," stěžuje si. Starosta se směje, až se za břicho popadá. Páter už se rozčílí: "No to není žádná legrace! Zrovna vaše žena tam minulý týden spadla šestkrát!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Mondeo2: tak tenhle vtip je pecka!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Jde mladík okolo kláštera a na dveřích vidí nápis: SEX S JEPTIŠKAMI - za 2000 Kč Zaraduje se a zazvoní. Otevře mu mladá půvabná jeptiška, zinkasuje peníze a zamrká na něj: "Půjdete na konec chodby, otevřete dveře vpravo a tam na mě počkejte..." Natěšený mladík proběhne chodbou, otevře dveře a vypadne rovnou na ulici. Dveře se automaticky uzamknou a na nich visí cedulka s nápisem: Dnes s vámi vyjebala sestra Marie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 A možná nakonec i s nějakou dotací . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky