Jeremy Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Bliklo na mě na FB: Zázrak s toaletním papírem Právě jsem se vysprchovala, stála nahá před zrcadlem a stěžovala si manželovi že mám příliš malá prsa. Místo toho, aby mi jako obvykle řekl že to není pravda, překvapivě přišel s návrhem. "Pokud chceš aby se ti zvětšila prsa, vezmi kus toaletního papíru a pár sekund se jím mezi nimi tři." Rozhodnuta zkusit cokoli, utrhla jsem kus toaletního papíru a stoje před zrcadlem, třela jsem se jím mezi prsy... "Jak dlouho to mám dělat?" zeptala jsem se. "Zvětší se ti během několika let," odpověděl manžel. Přestala jsem, "Skutečně si myslíš, že když se budu třít toaletním papírem mezi prsy, za několik let se mi zvětší?" Bez zaváhání odpověděl, "Na tvoji prdel to účinkovalo", ne?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) Prostě "opakování motivu", známo už za socíků (přestavbová komedie "Vážení přátelé, ano").:-) Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Je to sice škodolibé, ale vždycky mě to rozesměje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ...13 vteřin jsem si říkal "kua, co na tom může dospělýho chlapa rozesmát?", a pak jsem prsknul na klávesnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Ja to viděl do konce a nepochopil do teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 no co, něco na způsob stabilizované polohy, tři pevné body. Mimochodem, nedávno jsme v práci prodělali školení bezpečnosti práce a první pomoci, neboli "panoptikum o pohlavní zdravovědě" a podle školícího zdravotníka se prý stabilizované poloze dnes říká Europoloha. No smáli jsme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Trojnožka je vždycky nejstabilnější. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 A poslední dnešní nápor srandy, někdo odtud? https://www.youtube.com/watch?v=PbdjfH4KkSg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 tak určitěPobavils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 This is SPARTA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Chudák McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Tak som dneska unavený a bolí ma hlava, ale nečakal som, že to vzbudí pozornosť členov fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ja myslel ze ty máš v avataru toho ptaka. Tak to byl asi někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Asi. Asi Lunochod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Máte někdo to nové CD Bowieho? Můžete mi udělat rip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Tak tenhle vtípek se mi vymstil. Pointa byla ve slovíčku rip = Ano, je to hodně černé, mám Davida moc rád, ale tohle se mi prostě líbí. Taková slovní hříčka, jaké sem občas hážu.Děkuji všem dobrým duším, co mi do SZ poslaly link na stažení toho alba, jste moc hodní, ale to opravdu nebylo smyslem předchozího příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Děkuji všem dobrým duším, co mi do SZ poslaly link na stažení toho alba, jste moc hodní, ale to opravdu nebylo smyslem předchozího příspěvku. Neneeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Zkusil jsem ten fórek použít a první odezva byla: "Chceš flac, nebo ti stačí mp3?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky