Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Bliklo na mě na FB:

Zázrak s toaletním papírem Právě jsem se vysprchovala, stála nahá před zrcadlem a stěžovala si manželovi že mám příliš malá prsa. Místo toho, aby mi jako obvykle řekl že to není pravda, překvapivě přišel s návrhem. "Pokud chceš aby se ti zvětšila prsa, vezmi kus toaletního papíru a pár sekund se jím mezi nimi tři." Rozhodnuta zkusit cokoli, utrhla jsem kus toaletního papíru a stoje před zrcadlem, třela jsem se jím mezi prsy... "Jak dlouho to mám dělat?" zeptala jsem se. "Zvětší se ti během několika let," odpověděl manžel. Přestala jsem, "Skutečně si myslíš, že když se budu třít toaletním papírem mezi prsy, za několik let se mi zvětší?" Bez zaváhání odpověděl, "Na tvoji prdel to účinkovalo", ne?" 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no co, něco na způsob stabilizované polohy, tři pevné body.

Mimochodem, nedávno jsme v práci prodělali školení bezpečnosti práce a první pomoci, neboli "panoptikum o pohlavní zdravovědě" a podle školícího zdravotníka se prý stabilizované poloze dnes říká Europoloha. No smáli jsme se.

Odkaz ke komentáři

Tak tenhle vtípek se mi vymstil. Pointa byla ve slovíčku rip =  :rip:

Ano, je to hodně černé, mám Davida moc rád, ale tohle se mi prostě líbí. Taková slovní hříčka, jaké sem občas hážu.

Děkuji všem dobrým duším, co mi do SZ poslaly link na stažení toho alba, jste moc hodní, ale to opravdu nebylo smyslem předchozího příspěvku. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...