Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neboj, v pojistných podmínkách máš určitě takovým tím malilinkatým písmem úplně vzadu dole napsáno, že na škody způsobené koordinovaným útokem želv se pojištění  nevstahuje.

Skandál!  :mummy:

Odesláno

Tak mi praskla žárovka v digestoři a nezbylo mi nic jinýho, než tam dát místo toho tepelný konvektor pro výhřev při chovu zvířectva :-)

post-22024-0-35763000-1455474769_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tos mě potěšil, že se to dá ještě sehnat, byť pod jiným názvem. Já se zregulovat nenechám! Co cena?

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Já ani nevím, já to kupoval už cca před 2 lety do zásoby, když vypukla ta panika. Ale nekouk jsem se na obal. Cena tím pádem byla normální.

Ještě musím koupit do zásoby rychle vysavač :-)

edit: podle údaju z webu, co je na obalu, je cena pořád lidová: http://www.bateriecentrum.cz/ostatni-zarovky

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Já se před týdnem lochčil nad letákem z nějakýho hobby-marketu, že úplně klasické žárovky 15-100W (akorát 3x předražené) tam inzerovali jako "vibracím odolné"  :lol:

...abych zrovna včera večer jsem zjistil, že ve sklepě chcípla poslední stará třicítka, zatímco doma mám v rozměru E27 nakřečkovanou krabici 75, 100 a 200W "tepelných koulí" po tchánovi  <_<

Odesláno

Já jsem nakoupil taky asi 10x 100W, ale fakt taky nevím, kam je vlastně dát. :-)

Myslím, že jedna je na chalupě ve stodole, ale to je tak vše. Ono ani každá patice 100W neutáhne, většinou je to 60-75W.

Křečkovat 100 wattovky nebyl dobrý nápad...

Odesláno

Není mi jasné, jestli tu hlášku, že mu "azil" stejně nedaj, řeknou hned po poslední kladný odpovědi nebo si nejdřív nechaj ukázat ty "kozi" :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...