organic Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V pondělí jsem měl rozhovor s člověkem, co na chemtrails a ilumináty u moci taky věří. Jsem tolerantní a nerozmlouval jsem mu to...
Návštěvník lack71 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Už tady chybí jen vymývání mozku od jehovistů a kvalitní periodika Strážná věž a probuďte se !
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 No, to puvodni video je z pulky ledna. Od te doby uplynuly tri mesice. Zajimalo by me, co Jezis Kacenka Kristus od te doby provedl za triky. Kdyz uz je nekdo Jezis a koraby ho donuti se odhalit, tak pak uz neni cesty zpet a musi to rozjet na plny pecky. Pri dnesni svobode slova se nemusi bat, ze ho ukrizujou.
gorlo Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Nejhorší, že to nemá cenu vysvětlovat, to prostě nepochopí. Je náročnější přesvědčit lidi o pravdě než o lži.
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 13:42, AndyAaron napsal: No, to puvodni video je z pulky ledna. Od te doby uplynuly tri mesice. Zajimalo by me, co Jezis Kacenka Kristus od te doby provedl za triky. Kdyz uz je nekdo Jezis a koraby ho donuti se odhalit, tak pak uz neni cesty zpet a musi to rozjet na plny pecky. Pri dnesni svobode slova se nemusi bat, ze ho ukrizujou.Jedno slovo: CIA
nividic Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) V 8. 4. 2016 v 13:14, vojta1 napsal: Ja se tohohle hrozne desim. Dokonce znam cloveka co veri na chemtrails (takovych znam vice), ale tenhle pracuje na RLP Spis je to teda smutne.jestli tím RLP myslíš rychlou, tak se nediv, taky by ti yeblo. ti co tam dělaj mají můj obdiv, i když nejspíš nebudou asi taky úplně normální ed. písmenka. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem nividic
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 13:53, nividic napsal: jestli tím RPL myslíš rychlou, tak se nediv, taky by ti yeblo. to co tam dělaj mají můj obdiv, i když nejspíš nebudou asi taky úplně normální RLP- reditelstvi letoveho provozu.
USER47 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Řízení, ne ředitelství.Jinak v tomhle oboru by měl snad tušit, jaká je to hovadina, ne?
VS Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:30, Klotzman napsal: Já to nedal...30 vteřin a šlus. Přišel jsem vo moc?Kača má křídla. Nacpat kaštanama a na 12 hodin do trouby.
tommas4 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Chemtrails jsou nesmysl, letecká doprava je tak hustá že nás otráví jen ty splodiny . . .aktuální screenshot nad Evropou
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 14:24, USER47 napsal: Řízení, ne ředitelství. Jinak v tomhle oboru by měl snad tušit, jaká je to hovadina, ne?Omlouvam se samozrejme mas pravdu, no prave, ze by mel navic to urcite neni hloupy clovek, pak znam par lidi co veri totalnimu ekonomickemu kolapsu a maji doma treba nekolik kilo zlata by me zajimalo co s tim budou jako delat jako, ze prijdes das nekomu dvoukilovou cihlicku a reknes chci tisic chlebu ? nebo to budes odkrajovat, kdyz uz tak to musite drzet v malych mincich :-D
Duke650 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:19, MJ. napsal: já tydle jiný lidi milujuJá mám špatný pocit, když si uvědomím, kdo všechno má volební právo ...
klobadysek Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 10:11, Qvido napsal: Dýleři v Reichenbergu mají zřejmě k dispozici velmi kvalitní materiál. http://www.jenpromuze.cz/video/23108-seznamte-se-s-pani-ktera-je-druhy-prichod-krista-je-z-liberceHm, vstřebávám, vstřebávám... Nemyslím, že by se Kačenka dostala aspoň na tenhle seznam https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_messiah_claimants nicméně na Liberec dobrý. V Pardubicích mají zase Krychliče,
varjag Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 no ty kjááávo, tohle budu vstřebávat minimálně dva roky a pak vám řeknu jak to dopadlo!
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 17:04, klobadysek napsal: Hm, vstřebávám, vstřebávám... Nemyslím, že by se Kačenka dostala aspoň na tenhle seznam https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_messiah_claimants nicméně na Liberec dobrý. V Pardubicích mají zase Krychliče, Tak myslím, že zrovna na wikipedii není problém se dostat
Doporučené příspěvky