Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník lack71
Odesláno

Už tady chybí jen vymývání mozku od jehovistů a kvalitní periodika Strážná věž a probuďte se !  

Odesláno

No, to puvodni video je z pulky ledna. Od te doby uplynuly tri mesice. Zajimalo by me, co Jezis Kacenka Kristus od te doby provedl za triky. Kdyz uz je nekdo Jezis a koraby ho donuti se odhalit, tak pak uz neni cesty zpet a musi to rozjet na plny pecky. Pri dnesni svobode slova se nemusi bat, ze ho ukrizujou.

Návštěvník
Odesláno
  V 8. 4. 2016 v 13:42, AndyAaron napsal:

No, to puvodni video je z pulky ledna. Od te doby uplynuly tri mesice. Zajimalo by me, co Jezis Kacenka Kristus od te doby provedl za triky. Kdyz uz je nekdo Jezis a koraby ho donuti se odhalit, tak pak uz neni cesty zpet a musi to rozjet na plny pecky. Pri dnesni svobode slova se nemusi bat, ze ho ukrizujou.

Jedno slovo: CIA :)

Odesláno (upraveno)
  V 8. 4. 2016 v 13:14, vojta1 napsal:

Ja se tohohle hrozne desim. Dokonce znam cloveka co veri na chemtrails (takovych znam vice), ale tenhle pracuje na RLP :)

Spis je to teda smutne.

jestli tím RLP myslíš rychlou, tak se nediv, taky by ti yeblo. ti co tam dělaj mají můj obdiv, i když nejspíš nebudou asi taky úplně normální :)

ed. písmenka.

Upraveno uživatelem nividic
Návštěvník
Odesláno
  V 8. 4. 2016 v 13:53, nividic napsal:

jestli tím RPL myslíš rychlou, tak se nediv, taky by ti yeblo. to co tam dělaj mají můj obdiv, i když nejspíš nebudou asi taky úplně normální :)

RLP- reditelstvi letoveho provozu.

Odesláno
  V 8. 4. 2016 v 11:30, Klotzman napsal:

Já to nedal...30 vteřin a šlus. Přišel jsem vo moc?

Kača má křídla. Nacpat kaštanama a na 12 hodin do trouby.

Návštěvník
Odesláno
  V 8. 4. 2016 v 14:24, USER47 napsal:

Řízení, ne ředitelství.:)

Jinak v tomhle oboru by měl snad tušit, jaká je to hovadina, ne?

Omlouvam se samozrejme mas pravdu, no prave, ze by mel :) navic to urcite neni hloupy clovek, pak znam par lidi co veri totalnimu ekonomickemu kolapsu a maji doma treba nekolik kilo zlata :) by me zajimalo co s tim budou jako delat :) jako, ze prijdes das nekomu dvoukilovou cihlicku a reknes chci tisic chlebu ?:) nebo to budes odkrajovat, kdyz uz tak to musite drzet v malych mincich :-D
Odesláno
  V 8. 4. 2016 v 10:11, Qvido napsal:

Dýleři v Reichenbergu mají zřejmě k dispozici velmi kvalitní materiál.

http://www.jenpromuze.cz/video/23108-seznamte-se-s-pani-ktera-je-druhy-prichod-krista-je-z-liberce

Hm, vstřebávám, vstřebávám...  

Nemyslím,  že by se Kačenka dostala aspoň na tenhle seznam https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_messiah_claimants  nicméně na Liberec dobrý. V Pardubicích mají zase Krychliče, 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...