Tondaa73 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Vážně nechápu jak někdo může v biatlonu skončit druhý. Má přece pušku, ne?njn, ale v cílové rovince už většinou nemají náboje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 To je pravda s tymi nabojmi a existuje na to prave podobne ladeny vtip ze preco ich maju presny pocet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Absolutně nejhorší pisoár...Chcánky rozmetá 10m okolo a ještě u toho hučí!a ta masážní funkce by mohla být jemnější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Čokoládová tretra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. Ptá se barmana, na co tam ty prachy jsou? A ten vysvětluje: ?To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly, je sklenice vaše. ?Ale co, zkusím to,? pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku ?No, tak za prvé musíte vypít půl litru tequily na ex. Za druhé, máme na dvorku vzteklýho pitbula s bolavým zubem, ten mu musíte vytrhnout. A za třetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa, a s tou se musíte vyspat,? vyjmenuje barman úkoly a nakonec podotkne: ?Upozorňuju vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak přes první úkol, takže hodně štěstí.? Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a ožralý se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a s kuráží zvolá: ?Tak, a kde je ta bába s tím bolavým zubem?? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Tohle jsem dnes viděl na vlastní oči a myslím, že to patří sem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Tohle jsem dnes viděl na vlastní oči a myslím, že to patří sem...Asi jede model jako s hodinkami a NATO strapy Má třeba 10 aut, které střídá a přezouvá si je na kola, na které je zvyklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Já zase kousek od domu vyfotil tento vůz s prominentní značkou, do které majitel vtěsnal úplně všechno, co mu přináší štěstí a radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Začínam chudnúť 1. Týždeň. Tak tá Viera z roboty schudla za mesiac 20 kíl. Vyzerá výborne, tak som sa rozhodla, že aj ja chcem tak výborne vyzerať. Idem do toho. Nejde o to, aby som sa len mužovi páčila, ale aby som si zvýšila aj sebavedomie 2. Týždeň Minulý týždeň som sa k tomu nedostala, ale teraz to už fakt prepukne. Odteraz budem chudnúť ako o život. Pozerala som sa na internet a dnes je fakt naozaj veľa diét. Akú si len vybrať? Začnem opatrne mliečnou diétou. Mliečne výrobky, mlieko, zelenina, vajce, hocijaké mäso. To znie super. To je diéta pre mňa ako stvorená. 3. Týždeň Mliečna diéta je peklo. Stolicu mám riedku a bielu, takže si pripadám ako holub, ale tiež mi začína na bruchu rašiť malé vemienko. Ešte mesiac a budem riadna dojnica. ....Na mliečnu diétu kašlem. Skúsim nejakú inú. Krabičková vyzerá tiež veľmi zaujímavo. 4. Týždeň Krabičková diéta je nič moc. Drahé je to ako sviňa a porcie sú tak malé, že som to musela zožrať aj s tými platovými krabičkami, aby som sa ako-tak najedla. Tadiaľto cesta nevedie. Pôjdem na to intuitivne. Budem jesť málo, a skôr zeleninu a občas si sparím na pare kuracie mäsko. Lahôdka. A nebudem soliť. 5. Týždeň Paráda. Vďaka svojej diéte som schudla za týždeň pol kila. Cítim sa ľahká ako pierko. Večer som plná sebavedomia dala na seba sexi prádelko a snažila sa zviesť svojho manžela na moju novú sexi postavu. Vyzývavo som sa promenádovala pred televízorom a čakala jeho nekontrolovateľný, pudom hnaný sexuálny útok. Nič. Samozrejme som sa rozrevala a v depresii vyžrala celú chladničku. 6. Týždeň Pribrala som tri kilá. Tak toto teda nie. Chce to pritvrdiť. Každý deň jednu mrkvu a dosť. To by bolo, aby nebolo. 7. Týždeň Mrkvová diéta je v plnom prúde. Už týždeň som nebola na veľkej potrebe. Začína to vyzerať sľubne. Viera z roboty schudla ďalších 5 kíl a vyzerá fantasticky. Stále ma motivuje. Mám oranžové bielka na očiach. 8. Týždeň Už dva týždne som nebola na veľkej. Nie som si istá, že je to tak dobre. Manžel mi zavolal sanitku. Ja sa ale zlomiť nenechám. To by si prial, to určite! Mám pocit, že chudnem, ale váha ukazuje, že nie. Chce to novú váhu. Musím stoj čo stoj schudnúť. Ako by som asi vyzerala pred Vierou? Mám oranžové už aj dlane. Asi vysadím z jedálnička mrkvu. 9. Týždeň Týždeň pijem iba koktejly. Je mi blbo, točí sa mi hlava a v bruchu mi neustále škvŕka. Normálne by som povedala, že to bude žalúdok, ale mám pocit, že ten zo mňa pred pár dňami vyšiel prirodzenou cestou, tak fakt neviem, čo to tam môže škvŕkať. Viera z roboty schudla ďalšie 3 kilá. Je to krava. Nech ide do riti. 10. Týždeň Mám za sebou desať týždňov diét. Schudla som štvrť kila, utratila všetky peniaze, čo boli odložené na dovolenku, na koktejly a podobné kraviny a mám zničené trávenie. Páli ma žáha, bolí ma brucho, zliezli mi nechty a padajú mi vlasy. Hlavne, že tá krava Viera zasa schudla. Som tak nešťastná. 11. Týždeň Kašlem na diéty. V robote sa Viera vychvaľovala, že zasa schudla, tak som jej rozbila hubu a prepichla pneumatiky na aute. Konečne som spokojná a šťastná. Našla som svoje stratené sebavedomie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Strnad koupil Elton - jsem zvědavý, co bude k Primkám přidávat jako dárek ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Strnad koupil Elton - jsem zvědavý, co bude k Primkám přidávat jako dárek ;o) potreboval inovovat a stavajici bilo-cerne terce jsou uz moc fadni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Něco z branže. Docela drahá sranda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 To je sekačkovysavač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Něco z branže. Docela drahá sranda. zrovna minulej týden mi o tom říkal kamarád jak někdo z jejich uklidovky lestil podlahu a... Fotku u sebe neměl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Divím se, že na tom nevisej dvě utržený ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Já myslel, že tam je něco jako elektromagnet (i vzhledem k názvu) ale prd tomu rozumím a ani fyzika mi moc nešla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Popravdě Já tomu moc nevěřil když mi to říkal. Pojišťovna se pohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Si pamatuju jak nám kdysi v nemocnici levitovala postel s pacientem, protože zapomněli, že má železnou konstrukci. Nejdražší na tom bylo vypuštění a znovu napuštění helia. A teď něco 2x z Polska. https://www.youtube.com/watch?v=6QhZTfNaiHA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky