FraK Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Kdysi mi takhle Rolexy za dolar nabizel poulicni prodavac v Nueva Laredu v Mexiku. Tak se ho ptam: "a jsou prave"? Chvilku premyslel a pak rekl ze ne. Tak jsem je nekoupil, ani jsem si nekoupil holku, ani sluzby zubare. Holt nejsem do kseftu. Nejvic me ale pobavilo, jak relativne dlouho premyslel nad odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Ta holka a zubar taky nebyly pravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Kdysi mi takhle Rolexy za dolar nabizel poulicni prodavac v Nueva Laredu v Mexiku. Tak se ho ptam: "a jsou prave"? Chvilku premyslel a pak rekl ze ne. Tak jsem je nekoupil, ani jsem si nekoupil holku, ani sluzby zubare. Holt nejsem do kseftu. Nejvic me ale pobavilo, jak relativne dlouho premyslel nad odpovedi. Ulice Lareda? Tak to byl buď Riviera Kid, nebo Brett Broďák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Ta holka a zubar taky nebyly pravy?Kdovi? To jsem se neptal. Ale minimalne u tech holek bych si tipnul, ze pravy byly. U zubare bych si nebyl tak jisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Len tak si pozerám na bazoši nejaký zaujímavý bicykel a čo človek nenájde https://sport.bazos.cz/inzerat/63396483/Posta-pro-Pani.php Nepredpokladám, že to tam bude dlho: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 V Polsku, ani u nás těch min moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Vypomínám si na tu hru jako malej,, jak jsem to hrál a neměl ani ponětí o tom co dělám. Prostě jsem to měl jako ruskou ruletu a klikal a klikal a doufal, že nevybuchnu. Myslím, že ani dnes bych nevěděl jak se to hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Já vždycky myslel, že už jsem to pochopil a další kolo mě vyvedlo z omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) To taky nebyla žádná hra, ale příprava na život. Upraveno 22. července 2016 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 lehka snidane nezaskodi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Tomu rozumím, ale vyházel bych ty ovocný sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Tomu rozumím, ale vyházel bych ty ovocný sračky.grepovej je nahodou cajk,na biku vždycky osvěží a bodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Já můžu i zázvor - ale ke snídani plechovýho škopka určitě ne, to bych se doblil z libovolnýho "modelu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Však píší 'lehkou' ne? Chybí mi tam Zelená, ta se v přírodě snídá nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 "Po Ironu bývám ironický" (studentský film A BUDE HŮŘ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Kdo by se chtel ozenit za $180milionu USD?http://www.celebritynetworth.com/articles/billionaire-news/remember-the-father-who-offered-money-to-marry-his-daughter-then-took-it-back-well-he-is-up-to-his-old-tricks/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky