tombed Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Plejtvacek? Tohle ? Přišlo mi to jako nějakej neforemnej hlavonožec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Hustovlas, sis otevrel hospu? Straspol, ja myslim ze jo. Je to ten jak zene ty male potvory nekde z hloubky a pak pred hladinou otevre tu tlamu a polkne to vsechno i s ptakama co nalitavaji na ty male rybky...nebo neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Hustovlas, sis otevrel hospu? Straspol, ja myslim ze jo. Je to ten jak zene ty male potvory nekde z hloubky a pak pred hladinou otevre tu tlamu a polkne to vsechno i s ptakama co nalitavaji na ty male rybky...nebo neni?Včera jsem měl při práci pustenou v pozadí TV aby nebylo ticho a tam něco z moře a takhle tam lovil Keporkak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Některé zásadní události je třeba zachytit tak, aby se o nich dozvěděly i budoucí generace... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Včera jsem měl při práci pustenou v pozadí TV aby nebylo ticho a tam něco z moře a takhle tam lovil Keporkak.Fuj. Tohle se stát mně, tak bych asi znečistil vodu a stejně exnul z leknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 No ještě že už jsem letos u moře byl. Bych tam teď nevlez! Já bych nic neznečistil, bych se normálně (nebo spíš abnormálně) posral!On ten potápěč taky pěkně mazal k loďce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 No ještě že už jsem letos u moře byl. Bych tam teď nevlez! Já bych nic neznečistil, bych se normálně (nebo spíš abnormálně) posral!On ten potápěč taky pěkně mazal k loďce Lepší je ten druhej typek jak vyskočil na člun. Po tom šel podle mne žralok nebo co to bylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Já si furt představuju jak se kolem mě zavře ta tlama a najednou tma, voda, ptáci, rybičky... Co tam? Je mi jasný, že by mě mrdlo prakticky ihned a i kdyby ne, tak se utopím vzápěstí. Ale stejně! Zkus si to představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Já si furt představuju jak se kolem mě zavře ta tlama a najednou tma, voda, ptáci, rybičky... Co tam? Je mi jasný, že by mě mrdlo prakticky ihned a i kdyby ne, tak se utopím vzápěstí. Ale stejně! Zkus si to představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Až budu miliardářem,tak si koupím hamiltony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Až budu miliardářem,tak si koupím hamiltony Ale on si koupil celou firmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Zdejsi studanku navstivili Maxim Turbulenc.Nemohli jsme to vycistit skoro dva mesice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Některé zásadní události je třeba zachytit tak, aby se o nich dozvěděly i budoucí generace... 11953204_502661023218100_8905482296035911044_n.jpgPekne, dufam ze tabulka je platinova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 https://www.youtube.com/watch?u=2xM0LB0a.bYrRaNhUG&c=1250&v=O3rpmctmC_M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) To monstrum z videa jsou dva krmící se kerpokakové. Když jsem to kdysi viděl poprvé, říkal jsem si, jak to muselo působit na aljašské domorodce a první námořníky... síla. Jinak teda pěkná kompilace... Upraveno 29. července 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Chobotina, ale pobavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Chobotina, ale pobavila Už se těším, až ho nějakej retard napodobí, nechá se shhodit z mostu a pak budou tu firmu žalovat pozůstalí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky