African Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Vyhynutí dinosaurů známe, ale jak vznikli dinosaurus.jpgVýborný, palec nahoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Nekoukám sto stránek zpět, jestli to tady není - jen dvě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Raději nic - MJ&Decebal už mají prsty na spoušti ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Dobra patecni fajnovka.. http://tv.isport.blesk.cz/video/2405031/mlada-boleslav-sparta-fanynka-ukazuje-prsa-pri-rohu-sparty.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Také se často neumíte rozhodnout, zda chrono nebo ne? Firma Chronoswiss pro vás připravila lahůdku, u které už se rozhodovat nemusíte!!! Budete mít na jedné ruce "krásné" pilotky a zároveň "luxusní" chrona v bullheaduVíce najdete ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tato "lahůdka" může být vaše jen za cca 150.000,- korunek českých. No bratru, nekup to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Mně se za kilopade líbí spíš tyhle Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 A co aktualni hit internetu, to je celkem humorny video taky, k nalezeni na youtubu, OVB aneb rada nad zlato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tvl ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Dostal jsem lahev slivovice. Bál jsem se, že ji na kole rozbiju, tak jsem ji vypil. A dobře jsem udělal, pětkrát jsem cestou upadl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Dostal jsem lahev slivovice. Bál jsem se, že ji na kole rozbiju, tak jsem ji vypil. A dobře jsem udělal, pětkrát jsem cestou upadl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) vtipov hneď niekoľko... Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 vtipov hneď niekoľko... Do teď jsem myslel ,že slovenštině bez problémů rozumím. Není tomu tak. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Nám východniarom nerozumejú niekedy ani iní východniari, nie to ešte ľudia so západu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 To je sada https://www.facebook.com/LADbible/videos/2896488600398311/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Clanek na iDnes o historickem rekordnim aute, zminuje ze na letosni akci v Bonneville ho ridil Nicolas Prost: http://auto.idnes.cz/etoile-filente-padajici-hvezda-turbinovy-renault-bonneville-p5w-/auto_ojetiny.aspx?c=A160826_143408_auto_ojetiny_fdv Pozor ale na diskusi k clanku: Michal Unger:"Foto 5: Nicolas Prost si doma zapomnel prilbu, tak si ji pujcil od kolegy jmenem Richard Mille... tvl, to je amaterismus v tech babisovkach" Toník Kuttmann (odpoved na Michal Unger):"Amatérismus, lol? Richard Mille je značka hodinek, mimojiné partnera Renaultu. Tvl, to je mi ale amatérismus." Pobavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky