clockyclock Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Apple za chvíli představí nový iPhone. Bezpochyby to ale nebude taková "bomba" jako u Samsungu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 a dalsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 :lol2: Tak určitě, nevěřím :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 :lol2: Tak určitě, nevěřím :lol2: Výstřižek.JPGCelé je to nějaké divné, nezdá se mi, že třeba Patek by byl před Tissotem, stejně jako Cartier a ještě k tomu před Seiko ? TO je tak možná v nějaké konkrétní zemi, v určitém věkovém průměru a ještě jen v domech se sudým číslem popisným ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Ak do revenue zapocitavaju cely Apple akoze "hodinkovu firmu" tak asi no problem. Ale to by asi boli aj hodne pred Rolexom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Jahaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe99 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 takovej jeden dětskej:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Paní, co v jídelně nandává jídlo, měla svůj den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Tak to se jí docela povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 ve středu si očividně nepřišla na své :-) asi něco naznačuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Sexistka jedna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jaroon doufám, že víš co je slušnost...nezapomeň, že držíš vlajku chlapů z celého kanclu, kdyby jsi cuknul, co by si o vás pomyslely. A jestli to dobře dopadne, tak budeš mít i větší porce ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Božínku, ta je ňuňu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce jaroon_barbie.jpgdobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Božínku, ta je ňuňu ;o) Že jo! A ten nápis Barbie na nádrži byl také k sežrání dobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko Tak ji pozdrav a že když se k motorce zase někdy dostanu, tak že ji na Bááárbííínce určitě svezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo jo, včera mne předjelo Lamborghini a dcera říká, tatínku kup mi taky takový placatý auto, ale musí být růžový :-) Asi se budu muset dát na dráhu organizovaného zločinu jinak to na Lambo moc nevidím :-) Je jí 6, tak na to mám ještě trochu času :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou ............Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-). Já si dělal tak trochu prdel, proto ta fotka. Mám krásnou mladou (28) manželku, takže o tuto stránku věci nemám obavy. Ale kolega je fakt mladší, vyšší a namakanější, tak se paní u výdeje jídla nedivím, že ji ujela ruka a prozradila, na co myslí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky