Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

a dalsie

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:lol2: :lol2: :lol2: Tak určitě, nevěřím :lol2: :lol2: :lol2:

attachicon.gifVýstřižek.JPG

Celé je to nějaké divné, nezdá se mi, že třeba Patek by byl před Tissotem, stejně jako Cartier a ještě k tomu před Seiko ? :D TO je tak možná v nějaké konkrétní zemi, v určitém věkovém průměru a ještě jen v domech se sudým číslem popisným ?:D 

Odkaz ke komentáři

Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím :D

Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou :D

Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím :D

Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou :D

Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce :lol2:

attachicon.gifjaroon_barbie.jpg

dobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Božínku, ta je ňuňu ;o)

Že jo! A ten nápis Barbie na nádrži byl také k sežrání :lol2:

dobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko  :thumbsup_anim:

Tak ji pozdrav a že když se k motorce zase někdy dostanu, tak že ji na Bááárbííínce určitě svezu :D

Odkaz ke komentáři

Jo jo, včera mne předjelo Lamborghini a dcera říká, tatínku kup mi taky takový placatý auto, ale musí být růžový :-) Asi se budu muset dát na dráhu organizovaného zločinu jinak to na Lambo moc nevidím :-) Je jí 6, tak na to mám ještě trochu času :-)

Odkaz ke komentáři

............

Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-).

Odkaz ke komentáři

Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-).

Já si dělal tak trochu prdel, proto ta fotka. Mám krásnou mladou (28) manželku, takže o tuto stránku věci nemám obavy. Ale kolega je fakt mladší, vyšší a namakanější, tak se paní u výdeje jídla nedivím, že ji ujela ruka a prozradila, na co myslí :lol2:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...