Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

:lol2: :lol2: :lol2: Tak určitě, nevěřím :lol2: :lol2: :lol2:

attachicon.gifVýstřižek.JPG

Celé je to nějaké divné, nezdá se mi, že třeba Patek by byl před Tissotem, stejně jako Cartier a ještě k tomu před Seiko ? :D TO je tak možná v nějaké konkrétní zemi, v určitém věkovém průměru a ještě jen v domech se sudým číslem popisným ?:D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím :D

Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou :D

Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce :lol2:

post-33556-0-31491500-1473333103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Jo, volové, nandala to kolegovi. Je o 15 let mladší, vyšší, posilka 4x týdně, tak se ji ani nedivím :D

Kdo by toto chtěl po mě? Starý vyčáchlý, vyšeptaný chlap, který má ta nejlepší léta za sebou :D

Jen pro ilustraci moje foto na krásné, růžovoučké motorce :lol2:

attachicon.gifjaroon_barbie.jpg

dobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Božínku, ta je ňuňu ;o)

Že jo! A ten nápis Barbie na nádrži byl také k sežrání :lol2:

dobrej vkus, moje devítiletá dcera má ve stejných barvách zubní rovnátko  :thumbsup_anim:

Tak ji pozdrav a že když se k motorce zase někdy dostanu, tak že ji na Bááárbííínce určitě svezu :D

Odkaz ke komentáři

Jo jo, včera mne předjelo Lamborghini a dcera říká, tatínku kup mi taky takový placatý auto, ale musí být růžový :-) Asi se budu muset dát na dráhu organizovaného zločinu jinak to na Lambo moc nevidím :-) Je jí 6, tak na to mám ještě trochu času :-)

Odkaz ke komentáři

............

Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-).

Odkaz ke komentáři

Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-).

Já si dělal tak trochu prdel, proto ta fotka. Mám krásnou mladou (28) manželku, takže o tuto stránku věci nemám obavy. Ale kolega je fakt mladší, vyšší a namakanější, tak se paní u výdeje jídla nedivím, že ji ujela ruka a prozradila, na co myslí :lol2:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...