Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Osobně bych si dal sakra pozor na jakékoliv hračky, které odměňují děti "příjemnými melodiemi a říkadly" - pokud teda rád neposloucháš několik hodin se opakující vlezlé oblbovánky.

neboli, jak pravil jeden můj kamarád poté co se jeho děti vrátily s dědečkem z pouti: "Kup dětem píšťalku a bubínek a už nikdy si nezdřímneš po obědě." Tohle má tu výhodu že tomu můžou v případě potřeby "dojít" baterky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neboli, jak pravil jeden můj kamarád poté co se jeho děti vrátily s dědečkem z pouti: "Kup dětem píšťalku a bubínek a už nikdy si nezdřímneš po obědě." Tohle má tu výhodu že tomu můžou v případě potřeby "dojít" baterky.

A baterky se prostě nekupuji...
Odkaz ke komentáři

Podle mě se tak ožral, že se nakonec ukáže, že přišel ne o Jaegery ale jégrovky... :-)

Tak se priznejte, kdo z vas lovil na Stodolni Pokemony a zahodil pritom Jaegery? :D

https://www.novinky.cz/krimi/415408-cizinec-nahlasil-kradez-hodinek-za-405-tisic-v-ostravske-stodolni-ulici.html

Odkaz ke komentáři

Všechny v rodině vždycky preventivně varuju, že pokud malé koupí nějakou uřvanou chujovinu na baterky, tak ať počítají s tím, že to sebou bude nosit pouze na návštěvy k nim a výhradně s novýma baterkama.

Já jsem všecky "melodické" hračky, co dostaly holky od mých rodičů nechal u nich na chalupě, že si s nima budou hrát tam. Celkem rychle je to přešlo. A navíc to bylo 100 tam 200 zpátky, protože holky jsou už sice velký, ale neteř akorát dorostla do toho správnýho věku :)

Odkaz ke komentáři

Dneska me na idesu pobavil jeden titulek, tak nahodim svou sbirku novinarskych perel.

EQa0t8h.jpg

rvuipe9.jpg

I5uQHLm.jpg

iRS7XCu.jpg

rldbon5.jpg

A nevim, jestli jste nekdo zaregistrovali epicky prehled Win 7 na technetu :-) (doporucuju projit vcetne diskuse - nejvtipnejsi cast je zhruba uprostred)

http://technet.idnes.cz/co-umi-windows-7-0ii-/software.aspx?c=A090118_134755_software_vse

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...