5etter Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pokračuju v sérii odkazů na zpravodajské servery http://ekonomika.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A160922_105901_ekonomika_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Osobně bych si dal sakra pozor na jakékoliv hračky, které odměňují děti "příjemnými melodiemi a říkadly" - pokud teda rád neposloucháš několik hodin se opakující vlezlé oblbovánky.neboli, jak pravil jeden můj kamarád poté co se jeho děti vrátily s dědečkem z pouti: "Kup dětem píšťalku a bubínek a už nikdy si nezdřímneš po obědě." Tohle má tu výhodu že tomu můžou v případě potřeby "dojít" baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 neboli, jak pravil jeden můj kamarád poté co se jeho děti vrátily s dědečkem z pouti: "Kup dětem píšťalku a bubínek a už nikdy si nezdřímneš po obědě." Tohle má tu výhodu že tomu můžou v případě potřeby "dojít" baterky.A baterky se prostě nekupuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Podle mě se tak ožral, že se nakonec ukáže, že přišel ne o Jaegery ale jégrovky... :-) Tak se priznejte, kdo z vas lovil na Stodolni Pokemony a zahodil pritom Jaegery? https://www.novinky.cz/krimi/415408-cizinec-nahlasil-kradez-hodinek-za-405-tisic-v-ostravske-stodolni-ulici.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Všechny v rodině vždycky preventivně varuju, že pokud malé koupí nějakou uřvanou chujovinu na baterky, tak ať počítají s tím, že to sebou bude nosit pouze na návštěvy k nim a výhradně s novýma baterkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Podle mě se tak ožral, že se nakonec ukáže, že přišel ne o Jaegery ale jégrovky... :-)Nebo Jaragar za 10 dolarů z Alibaby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Všechny v rodině vždycky preventivně varuju, že pokud malé koupí nějakou uřvanou chujovinu na baterky, tak ať počítají s tím, že to sebou bude nosit pouze na návštěvy k nim a výhradně s novýma baterkama.Já jsem všecky "melodické" hračky, co dostaly holky od mých rodičů nechal u nich na chalupě, že si s nima budou hrát tam. Celkem rychle je to přešlo. A navíc to bylo 100 tam 200 zpátky, protože holky jsou už sice velký, ale neteř akorát dorostla do toho správnýho věku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Dneska me na idesu pobavil jeden titulek, tak nahodim svou sbirku novinarskych perel. A nevim, jestli jste nekdo zaregistrovali epicky prehled Win 7 na technetu :-) (doporucuju projit vcetne diskuse - nejvtipnejsi cast je zhruba uprostred)http://technet.idnes.cz/co-umi-windows-7-0ii-/software.aspx?c=A090118_134755_software_vse 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Jsi došlápl na Pitchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Sakra! IMG-20160923-WA0000.jpgna Stodolní ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Fejsbůk mě zná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Víte, jak naučíte mrtvou kočku mňoukat? . . Zmrazíte ji a pak uděláte na cirkulárce mííaaaaúúúú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 áá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 áá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Otevřeno podle počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Já nevím, ale musel jsem se zasmát. Kašpar Edit: Takhle si představuju finální stádium chronošílenství Upraveno 23. září 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Když se buchty fakt už chtějí vdávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Já nevím, ale musel jsem se zasmát. Kašpar IMG_0164.PNGEdit: Takhle si představuju finální stádium chronošílenstvíMasakr, je pravda že originál je o pár slunečních soustav dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 ja si myslim, ze to zlaty je origo, jen jinej model a blba fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky