mondeo2 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Tak tak ... Zmizík po tom co vysadil mouku fakt perlí ... no snad to byla mouka ... ten bílý prášek ... dvounulka nojo, jenže jestli nasadí řepu, tak dojde k útlumu.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 že by se chystala nová verze hitu Die Biene Maja? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 že by se chystala nová verze hitu Die Biene Maja? Co to je za bandu starých buzen?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Ten for s kebaby je vtipnej, nakonec jako celá fb stránka pitomia. Já to už dlouho sleduji, je to jako dívat se na retardované děti a smát se jim, ovšem bez takového toho pocitu studu v žaludku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Co to je za bandu starých buzen?!...neni to Ramštajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Já teda autům moc nerozumím, ale to BMW i8 je celkem bourák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Hele, ale ten Lindemann se Goťákovi začíná podobat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Ten červenej Rammsteiňák za Kájou by mohl hrát v reklamě na Clavin Jinak nemůžu si pomoct ale ten frontman mi docela připomíná Zemana (foto z lidovek) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Spíš Zemanovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 18880126_10208295011124288_5754708740095857633_o.jpgTo je geniální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 (upraveno) . Upraveno 31. května 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Jen takový povzdechnutí pro puristy a perfekcionisty...Dneska na školení super špičková bába. I hnidopich by zvolal "ideál krásy!".O přestávce vylezu z baráku a bába žmoulá čvaňháro.Game over. 01.jpg Krtenku, to je ta kočka o které si psal v jiném vlákně, co se Ti tak líbila, než vytáhla cigaretu? TVL, Ty seš fakt hustej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 To uplne vpravo je prej navic cikan.Tvl, Zmizíku, ty, tak vtipnej člověk, vyplodíš tohle? To bude tím vedrem. Ne, to je decebal. Edit: kterej tak chodi po ulici ...Už několikrát jsem ti psal, aby ses nepouštěl na poli humoru do žádných větších akcí, ty si nedáš říct a pak to takhle dopadá:-(. Ja byl vzdycky pomalejsi :-), ale tyhle komentare jsou mnohem lepsi nez celej vtip ( bert i zmizik jsou paradni glosatori a nejen v tomhle vlakne, zcela vazne dik, je to sranda cist ).Někomu stačí málo, že jo:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Decebale. Precti si to v klidu znovu, pak pochopis a laskave, nepoustej se na tenkej led ohledne komentaru a odsouzeni druhych.A ano, obcas staci i min :-)) Upraveno 31. května 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Krtebal a Decenek - kucí nejste náhodou bráchové? Bo mi nějak splýváte ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Decebale. Precti si to v klidu znovu, pak pochopis a laskave, nepoustej se na tenkej led ohledne komentaru a odsouzeni druhych.A ano, obcas staci i min :-))Tak jsem si to přečetl a furt tam nedokážu najít nic třeskutě vtipného. Ale možná jsem se málo snažil. A nebo platí, co jsem napsal výše:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Jednoho z výše jmenovaných bych tipoval na Josefa Mařánka z Prahy Podolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky