Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je vůbec zajímavý WEB. :)

Znepokojivá zpráva přišla z Turecka, kde byl na hranicích se Sýrií dnes dopoledne spatřen létající koberec, který měl na sobě údajně vlajku Islámského státu. Podle expertů by se mohlo jednat o Islámským státem vyvíjený letoun, určený ke kobercovému bombardování.

Ruská armáda hodlá zasadit další tvrdou ránu Islámskému státu. V následujících dnech totiž plánuje do bojů v Sýrii nasadit vepře, kteří jsou speciálně vycvičeni k boji proti islamistům. Bojovníci IS se nemohou vepřů dotknout, jinak by se jim uzavřela cesta do ráje, což dělá v kombinaci s rotačními kulomety na zádech z ruských vepřů postrach Islámského státu.

?Četl jsem na internetu, že když se vám rozbije nějaká elektronika, měli byste jí dát přes noc do misky s rýží. Ta údajně přiláká asiaty, kteří mají s opravou elektroniky bohaté zkušenosti. Asiaté pak vaše zařízení přes noc výměnou za rýži opraví. Moc jsem tomu nevěřil, ale skutečně to funguje!?

Podle nejnovějších průzkumů vyzařují mikrovlnné trouby nebezpečné dávky radiace. I nové trouby vyzařují až 400 miliampérů radiace na jeden kilowatt čtvereční. Přitom už jen desetina z této dávky je pro člověka smrtelně nebezpečná.

Odesláno

Nevím jestli už to tu nebylo.

Mice se narodila dvě ale naprosto stejná koťátka. No a aby je babička od sebe rozeznala, tak jedno pojmenovala mourek a druhé utopila v rybníce.

Odesláno

Otec pozval klauna na oslavu narozenin svého syna. Klaun se postaví před děcka, strčí ruce do kapes a povídá:

"Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane."

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

- Můj čurák.

V tom přiběhne otec a tahá klauna za límec do kuchyně a řve na nej: "Co to má znamenat? Těm dětem je 7 let."

"Je mi to moc líto. Občas dělávám i představení pro dospělé. Mám dnes kocovinu a nějak se mi to pomotalo. Už se to nestane."

"To doufám, jinak zavolám policii."

Tak se klaun vrátí k dětem do pokoje a začne znovu. Strčí ruce do kapes a povídá:

- Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane.

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

"Klaun se podívá na otce a povídá. Radši zavolejte policii, je to zase můj čurák."

Odesláno

Otec pozval klauna na oslavu narozenin svého syna. Klaun se postaví před děcka, strčí ruce do kapes a povídá:

"Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane."

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

- Můj čurák.

V tom přiběhne otec a tahá klauna za límec do kuchyně a řve na nej: "Co to má znamenat? Těm dětem je 7 let."

"Je mi to moc líto. Občas dělávám i představení pro dospělé. Mám dnes kocovinu a nějak se mi to pomotalo. Už se to nestane."

"To doufám, jinak zavolám policii."

Tak se klaun vrátí k dětem do pokoje a začne znovu. Strčí ruce do kapes a povídá:

- Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane.

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

"Klaun se podívá na otce a povídá. Radši zavolejte policii, je to zase můj čurák."

Woé! Máš mně na svědomí!!! :lol2:  :lol2:  :lol2:  Jdu mejt monitor. :wallbash:

Odesláno

Gustaf: ty woe ten je bozi, se rechtam jak malej!!! :clap:

Odesláno

Při loupeži v bance lupič zakřičel: "Nehýbejte se! Peníze patří nám, vaše životy patří vám !" Všichni v bance si tiše lehli

.[Tomu se říká koncept změny myšlení. Akceptace situace.]

Když si jedna žena lehla provokativně na stůl, lupič na ni zakřičel: "Prosím, buďte civilizovaná! Toto je loupež, ne znásilnění !"

[Tomu se říká být profesionální. Soustředit se jen na to, co máte dělat.

]Po návratu domů mladší lupič (s maturitou) pověděl staršímu lupiči (který nedokončil základní školu): "Poďme spočítat, kolik jsme to uloupili..." Ten mu ale odpověděl: "Seš blbej?! Je tu tolik peněz, že bysme to počítali hodně dlouho ! Pustíme si zprávy a tam nám to přesně řeknou"

[Tomu se říká zkušenost. Častokrát je lepší jak kvalifikace na papíru.]

Po tom, co lupiči odešli z banky, pokladník chtěl rychle volat policii a ředitele banky. Ale vedoucí mu sdělil: "Počkej! Nejprve si vezmeme z trezoru těch 15 miliónů, co nestihli sebrat a přidáme je k těm 20ti, co nám ukradli...

"[Tomu se říká plavat s proudem .Změnit nepříznivou situaci na svoji výhodu.]

Pokladník potom řekl: "Bylo by fajn, kdyby nás vyloupili každý měsíc..."

[Tomu se říká racionalita. Osobní štěstí je důležitější než tvoje práce.]

Večer ve zprávách ředitel banky hovořil o 100 miliónech, které byly ukradeny. Lupičům to nedalo, ale napočítali jen 20 miliónů. Byli velmi nahněvaní a stěžovali si: "Riskovali jsme svoje životy a máme jen 20 miliónů! A ty svině z banky si sebr ali 80 miliónů lusknutím prstů...

"[Tomu se říká důležitost postavení. Být bankéřem je lepší než být obyčejným zlodějem.]

Odesláno (upraveno)

Twl, klaun bozi :-)

Pritelkyne to nechape, prej co je na tom vtipnyho a ja se tu uz pet minut tlemim :-)))

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Muselo by být nesnadné, najít 100 ks koček s osmi vyčerpanými životy...

http://az247.cz/rusti-vedci-zborili-mytus-ze-kocky-maji-9-zivotu-vsech-100-testovanych-kocek-zabili-prvni-pokus/

:lol2: :lol2: :lol2:

Doteď byla v české společnosti jedna věc, která byla svým způsobem nedotknutelná. Šlo o víčka od PET lahví, která se v době směnných kurzů, celosvětové válce s terorismem a krizi Evropské unie stala univerzálním platidlem pro všechny slušné Čechy. Česká národní banka však nedávno v oběhu zachytila první padělky modrých, žlutých a tmavě zelených víček.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...