Marhi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Jako amíci si dělaj z Kanaďanů v sitcomech neskutečnou srandu. Tvl a ona je to pravda. Jinej světadíl, jinej kraj. Si na tom plakátku představte Bohouše a nedej bože Andyho. To pak nevíš kterým tělesným otvorem půjde odpad ven.
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Hele, ten Trudó je taky pěkný Napoleonek...
instant Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 zakazdym ked ho vidim ako pozuje ma udivuje, ze toto dokazu zvolit za premiera. chapem ked zvolia hulvatov, chapem ked zvolia populistov. ale toto nechapem. Hovorim si, ze to nemoze byt pravda, ani keby v Kanade zilo 50% inteligencne podpriemernych zien a 50% teplosov. A potom si spomeniem, ze ved je to jedno, kedze vsetci su aj tak Kanadania
Radek124 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 ...a taky mají šišatý hlavy, prasečí očička a propagují toaletní humor!!!
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Co bych dal za takoveho Trudeaua. My jsme fakt ti posledni, kdo se muze smate nekomu jinemu.
Klotzman Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Pobavila mě sousedící témata na fóru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Kamile respekt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 teď mě tak napadá, jestli může moderátor taky dostat Ban ???.......................
Maxmillian Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Ceska posta pry na vanoce bude mit krome sluzeb "Balik do ruky" a "Balik na postu" jeste sluzbu "Balik v hajzlu".
Tomas_2002 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Tak ten byl ze slabšího soudku
Maxmillian Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Ja sem takovej nenarocnej. Nebavi me hadat se o slevach ani prejetejch cyklistech a pobavi me i tohle, kdyz to nebude muj balik
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Ja sem takovej nenarocnej. Nebavi me hadat se o slevach ani prejetejch cyklistech a pobavi me i tohle, kdyz to nebude muj balik Tohle bylo výrazně lepší Mě pobavilo tohle:Vanocni trhy ve Vidni. Fakt meli pravdu, vsude migranti, iPhony v ruce, sama zabava.Jen teda nechapu, proc vsichni mluvi cesky.
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Tohle bylo výrazně lepší Mě pobavilo tohle:Vanocni trhy ve Vidni. Fakt meli pravdu, vsude migranti, iPhony v ruce, sama zabava.Jen teda nechapu, proc vsichni mluvi cesky.Teď si chudák decebal poprskal monitor.
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Mě pobavilo tohle:Vanocni trhy ve Vidni. Fakt meli pravdu, vsude migranti, iPhony v ruce, sama zabava.Jen teda nechapu, proc vsichni mluvi cesky.Tvl a my se tam o víkendu s mladou chystáme to jí přečtu
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Teď si chudák decebal poprskal monitor. :D Tak pro rovnováhu sil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem vojta1
leebauer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 :D Tak pro rovnováhu sil:stažený soubor.jpgTo se blbě lyžuje.Vždyť ten svah je samá boule.
petr_cha Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Lyzuje... Si asi nehral nikdy miny... (ve windows) .. :-) Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky