Klotzman Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 To nevím, ale je to policejní vrtulníkHolt si nějakej papaláš řekl "paráda - spadlej most, to zní dost krizově abych si mohl lajsnout vrtulníka". Kolik že stojí jeden start takové lochnesky? 60 litrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Pomahačská lochneska (která kvůli amortizaci stojí ranec i v hangáru) by nejspíš startovala tak jako tak, pod bohulibou záminkou "monitorování dopravy". A jestli tady s termovizí shora koukli na hladinu a přilehlé břehy, tak aspoň předstírali něco užitečného - no co kdyby se tam topila ta Bohdalka? Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Nějak se ty náklady na likvidaci ve výši 10 000 000 Kč vyúčtovat musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Prej tim hledali pripadne utopence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Prej tim hledali pripadne utopence...No tak to jo. Mimochodem ta druhá fotka mi připoměla mou (jeden čas) oblíbenou hru Bridge Builder - takhle to většinou končilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Lidský život se dělí na čtyři etapy: 1, Věříš na Mikuláša2, Nevěříš na Mikuláša3, Děláš Mikuláša4, Vypadáš jako Mikuláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Mám na vás dotaz. Týká se to alkoholu za volantem. Včera jsme měli vánoční večírek a k večeři jsem vypil 8-9 piv (0.5L) a k dezertu jsem si dal ještě 5 až 6 vodek. Proto jsem se rozhodl nechat auto u restaurace a odjel jsem domů autobusem. Po cestě jsem si všiml policejní hlídky jak staví a pokutují ostatní auta, ale autobus nechali projet. Takže jsem se domů dostal bezpečně a bez stresu. To mě skutečně překvapilo. A teď můj dotaz. Autobus mi stojí za barákem a nevíte jak bych ho mohl nenápadně vrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Odpověď na svůj dotaz nalezneš zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44872-dotazy-pelmel/?p=2040149 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Tak ten autobusovej forek je nejlepsi, co jsem v posledni dobe slysel! Dobry, tombede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Na pustom ostrove stroskotali Američan , Nemec a Slovák.Keďže neboli schopní nič splašiť na jedenie ,hrozila im smrť hladom.Keď bolo najhoršie obetoval sa Američan odrezal si nohu upiekli ju a zjedli .Po čase , keď zase zomierali od hladu , Nemec obetoval svoju ruku.No hlad sa prihlásil znova . Večer Američan s Nemcom túžobne pozerali na Slováka ,ten nevydržal napätie , vstal a vytiahol vtáka. Tí dvaja pozreli na seba a Nemec vraví ?No aspoň klobáska.Slovák sa uškrnie a vraví ? Ho-hó chlapci dostanete po jogurtíku a pôjdete spinkať . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Lidský život se dělí na čtyři etapy:1, Věříš na Mikuláša2, Nevěříš na Mikuláša3, Děláš Mikuláša4, Vypadáš jako MikulášTak to jsem slyšel jinak, jenom 3 fáze:1) Narození2) "Co to kur\/a je?"3) Smrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Nějaká nová móda asi... Lidi začali dávat jména jídlu ve firemní ledničce. Právě jsem dojedl domácí klobásu Michal a zapil ji pivkem Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Kolega ke svačině pomazánku Matěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 .Jo to je slušná prace.Viděl jsem to i u souseda. Musím se ho zeptat co to je za novou vychytávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Este ste nezazili taku zimu, ze sa lad vytvoril aj na skle z vnutra? Ja ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 No, to asi kazdy z nas.A ty si myslis, ze mu to pomohlo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Dal to z dnu,aby mu to neukradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Tak hlavne to ma proti horku, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky