Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Pomahačská lochneska (která kvůli amortizaci stojí ranec i v hangáru) by nejspíš startovala tak jako tak, pod bohulibou záminkou "monitorování dopravy". A jestli tady s termovizí shora koukli na hladinu a přilehlé břehy, tak aspoň předstírali něco užitečného - no co kdyby se tam topila ta Bohdalka?  :huh:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na vás dotaz. Týká se to alkoholu za volantem.

Včera jsme měli vánoční večírek a k večeři jsem vypil 8-9 piv (0.5L) a k dezertu jsem si dal ještě 5 až 6 vodek. Proto jsem se rozhodl nechat auto u restaurace a odjel jsem domů autobusem. Po cestě jsem si všiml policejní hlídky jak staví a pokutují ostatní auta, ale autobus nechali projet. Takže jsem se domů dostal bezpečně a bez stresu. To mě skutečně překvapilo. A teď můj dotaz. Autobus mi stojí za barákem a nevíte jak bych ho mohl nenápadně vrátit?

Odkaz ke komentáři

Na pustom ostrove stroskotali Američan , Nemec a Slovák.Keďže neboli schopní nič splašiť na jedenie ,
hrozila im smrť hladom.Keď bolo najhoršie obetoval sa Američan odrezal si nohu upiekli ju a zjedli .
Po čase , keď zase zomierali od hladu , Nemec obetoval svoju ruku.
No hlad sa prihlásil znova . Večer Američan s Nemcom túžobne pozerali na Slováka ,
ten nevydržal napätie , vstal a vytiahol vtáka. Tí dvaja pozreli na seba a Nemec vraví ?
No aspoň klobáska.Slovák sa uškrnie a vraví ? Ho-hó chlapci dostanete po jogurtíku a pôjdete spinkať .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...