wizard-ov Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Three guys and a lady were sitting at the bar talking about their professions. The first guy says "I`m a Y.U.P.P.I.E, you know... Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist."The second guy says, " I`m a D.I.N.K.Y., you know... Double Income, No Kids Yet."The third guy says, " I`m a R.U.B, you know... Rich, Urban, Biker."They turn to the woman and ask her, "What are you?"And the lady replies, I'm a WIFE, you know, wash, iron, fuck, etc. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 To je roztomilý. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 skvělej vtip: https://www.novinky.cz/muzi/460574-jak-jeden-hodinarsky-vtipek-rozviril-emoce-a-nastval-velke-hrace.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 skvělej vtip: https://www.novinky.cz/muzi/460574-jak-jeden-hodinarsky-vtipek-rozviril-emoce-a-nastval-velke-hrace.htmlto už jsme brali 11 ledna................ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-1839&do=findComment&comment=2064224 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Česká pošta mi právě doručila volební lístky na druhé kolo. Budu volit Schwarzenberga! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 tak ten je super :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Česká pošta mi právě doručila volební lístky na druhé kolo. Budu volit Schwarzenberga! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Voba pošťácký sou supr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 v Českým Těšíně to žije... https://www.novinky.cz/krimi/256377-bezruky-okradl-nevidomeho-o-slepeckou-hul-v-ceskem-tesine.html?utm_content=buffer4e514&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Jak zpiva Bruce, "Troubled times had come to my hometown, my hometown" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Věděl jsem kdo to je ale poprvé jsem si teď pustil Arénu Jaromíra Soukupa a je lepší než Bolek Polívka. Mě to strašně baví. Myslíte že je skoxovanej nebo takovej prostě je?Edit. Duo Okamura Soukup je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Věděl jsem kdo to je ale poprvé jsem si teď pustil Arénu Jaromíra Soukupa a je lepší než Bolek Polívka. Mě to strašně baví. Myslíte že je skoxovanej nebo takovej prostě je?Edit. Duo Okamura Soukup je top.Skoxovaný neskoxovaný ale časomiery má pekné. Nosí na striedačku Omega PO chrono a Breitling Chronomat v bikolore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Takže je iba polovičný xuj? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jak polovicny.. sak hovori ze Breitling v bicolore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jáj takže dvojitý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 K řediteli cirkusu přijde chlápek s žádostí o místo krotitele tygrů. "Bohužel dnes už je obsazené, ale zkuste přijít zítra." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky