Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Číně jsem ještě nebyl, ale vzhledem k tomu, že i na vykonání malé potřeby potřebuju ticho a soukromí, tak tam asi ani nepojedu, protože bych tam prasknul...

Odesláno (upraveno)

... typek seriozne sedel jako ve drepu na prkynku ...

Přesně tohle mi vyprávěla moje babička o Rusech. Počátkem 50. let uklízela na ubikacích u "Jáchymovských" (uranové doly). Tou dobou se jich tam motalo celkem dost a velkou potřebu prý vykonávali přesně takhle. Na prkýnkách šlápoty a nejen šlápoty...

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Koukám, že téma stále žije... tak přidám jeden ze života :)

Místo: nejmenovaný ostrúvek v Indickém oceánu

Kultura: potetovaní ex-lidojedi

Kulisy: Vesnice v lese. Po celodenním pochodu mokřinou v šeru pod stromy najednou mýtinka bez stromů, pokrytá tmavým bahnem rozrytým od prasat. Uprostřed dům s vysokou podlaží na kůlech. Lehká konstrukce z bambusu, střecha z listí.

Děj: Jdeme po cestičce z klád a pltí přes mýtinu, seznamujeme se s rodinou (přes 30 lidí) a přijímáme pozvání. Lezeme po žebříku nahoru. Podlaha z půleného bambusu. Domorodci váží 50-60 kg, šlapou bez přemýšlení na podlaž příčně přes bambusové stvoly. Já mám přes metrák a nemyslí mi to, našlápnu podélně, dva bambusy praskají a já částečně mizím v podlaze. Všeobecné veselí. Jeden chlapík sáhne pod střechu, vytáhne materiál a za chvíli je vše opraveno. Večer, vydatná večeře bez výraznější chuti, koření skoro žádné. Rýže, ságo, dušená ryba. Chce se mi na velkou. Jak to tady k čertu...? Okraj podlaže má zábradlí a slouží jako veranda. Domorodci si chodí sednout na zábradlí, ve dvou ve třech, vystrčí zadek do prostoru, a mezi konverzací nenucen? kadí. Větší zvukové efekty jsou výborným tématem k žertování. Dole už na tu "manu" čekají prasata. Tak na to fakt nemám. Navíc mám podezření, že by mé zmučené útroby předvedly značně nestandardní představení. Úplně mi stačí, že jsem Ten, co propadl podlahou. Další domorodé jméno už nepotřebuju. Slézám z podlaže a jdu k lesu... no ale kobru v zadku zakousnutou mít nechci... tak dojdu jen na hranici tmy, pridřepnu, sundavám kalhoty... Chrochty chrocht! Skupina prasat s nadějí v očkách se za mnou řítí, zastavují a dýchají mi na zadek. Popobíhám se spušt?nými gaťaty. Prasata za mnou. To celé se několikrát opakuje. Nakonec rezignuju, ovšem vzhledem k situaci mi to moc nejde a největší prase už nevydrží s nervy a pobízí mne rypákem.. :) Kašlu na kobry, mravence i pijavice a realizuji svůj záměr v lese, kam se prasata v noci bojí...

Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli sem mám přidat svojí humornou příhodu. Byli jsme ve Venezuele a v noci se mi nějak zachtělo. Záchody tam byly celkem civilizované, ale přece jen hodně otevřené. Po vykonání všeho potřebného jsem si natáhl kalhoty a mazal spát do hamaky. Jak jsem zalehl. něco mě strašně štíplo do ....jak to popsat....tam, kde jsem si nosil děti před jejich narozením. Sáhnu dolů, chytnu to, co tu bolest způsobilo, zamáčknu to, hodím na zem a jdu spát. No, pálilo to, jako čert a do rána to i celkem oteklo. Ráno kouknu na zem, co to bylo za sviňu a na zemi rozmáčknutý štír. Průvodce mě naštěstí ujistil, že tenhle není extra jedovatej a pokud nemám alergii, tak to bude OK. A jak řekl, tak bylo.

Edit - byl to přesně tenhle druh, ale tohole jsem vyfotil až další den živého.

post-34705-0-66225400-1520932234_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

před 30 lety na vojenském cvičení mi spadla brada,když jsem zjistil,kam bych měl chodit"krmit prasata"

Tři volně stojící kruhová podia,kterým se říkalo kolotoče,které se naštěstí netočily.Po obvodu 12 otvorů.

Žádné bočnice,nebo nějaký pokus o soukromí.Po konzumaci prošlých "kádéček"mohlo svou potřebu vykonávat svorně bok po boku 36 soudruhů.

Odesláno (upraveno)

před 30 lety na vojenském cvičení mi spadla brada,když jsem zjistil,kam bych měl chodit"krmit prasata"

Tři volně stojící kruhová podia,kterým se říkalo kolotoče,které se naštěstí netočily.Po obvodu 12 otvorů.

Žádné bočnice,nebo nějaký pokus o soukromí.Po konzumaci prošlých "kádéček"mohlo svou potřebu vykonávat svorně bok po boku 36 soudruhů.

Jo, tenhle kolotoč jsem zažil na Doupově, na cvičení...

Bigoš polní, vzduhem chlazený, ten tvrdý hovno má.

Bylo to fakt surreální zážitek, pokládat sekrement takhle ve společnosti.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

největší prase už nevydrží s nervy a pobízí mne rypákem..

Martine, díky za prodloužení života:-)))))
Odesláno

Já v Číně před lety byl...a i kadil na veřejných wc. Celkem mne překvapila i čistota, ale to bych připsal na vrub tomu, že se zde platilo,

Kabinky byly vedle sebe, měly i dveře se zámkem, co ale chybělo, byla mísa nebo díra. Zato napříč kabinkami protékala v korýtku v zemi voda, která vše odplavila. Zákazník v poslední kabince v řadě měl asi solidní podívanou...

Je tomu cca 27 let, ale pořád se při vzpomínce na ten nevšední zážitek usmívám. :)

Odesláno

Nevím, jestli sem mám přidat svojí humornou příhodu. Byli jsme ve Venezuele a v noci se mi nějak zachtělo. Záchody tam byly celkem civilizované, ale přece jen hodně otevřené. Po vykonání všeho potřebného jsem si natáhl kalhoty a mazal spát do hamaky. Jak jsem zalehl. něco mě strašně štíplo do ....jak to popsat....tam, kde jsem si nosil děti před jejich narozením. Sáhnu dolů, chytnu to, co tu bolest způsobilo, zamáčknu to, hodím na zem a jdu spát. No, pálilo to, jako čert a do rána to i celkem oteklo. Ráno kouknu na zem, co to bylo za sviňu a na zemi rozmáčknutý štír. Průvodce mě naštěstí ujistil, že tenhle není extra jedovatej a pokud nemám alergii, tak to bude OK. A jak řekl, tak bylo.

Edit - byl to přesně tenhle druh, ale tohole jsem vyfotil až další den živého.

Teda - na to že píšeš, že tě ten skorp štípnul do pyt..ku , máš docela hezký ženský ruce.Nebo jsem to špatně pochopil, a ten potvora tě uštknul jinam?

Odesláno

Já měl nejděsivější historku ve Vietnamu. Nějak jsme si zapomněli koupit letenky z Ha Noi do Hue. Díky počasí bohužel nejezdily autobusy. Tak vlakem - jenže vlaky byly vyprodaný. Jediný co bylo volný, tak 3. třída, "hard seats". No, na cestu 20 hodin dlouhou nic moc, ale nebylo zbytí. 

No střeva se začaly hlásit asi po 8 hodinách dřepění na tvrdých fošnách. Šel jsem tedy na hajzl (to nešlo nazvat záchodem) a co jsem neviděl. No prostě výjev jak z výročního zasedání fekálistů. Prostě si představte, jak všichni serou do té ďury, nemají se čeho chytnout a vlak zběsile lítá zprava doleva. Chcanky, hovna, po celý místnosti. Jediný co to drželo mimo zbytek vagónu byl asi pěticentimetrovej rantl u dveří. No vydržím dost, ale tohle mě docela koplo. 

Tak jsem si řekl, že vystrčím prdel normálně ze dveří a pustím to někam do polí. Chyba lávky - vietnamci ve vlacích zatáhnou na cestu ocelové rolety a průvodčí zamkne dveře na kladku. No a to už mi to houkalo v poslední zatáčce. po čele mi tekl studený pot a bylo jasný, že dalších 12 hodin to prostě nedám.

Tak jsem se vrátil na ten hajzl, sundal jsem si tenisky a ponožky a zbytek mi z mozku už vytěsnil nějaký ochranný mechanismus :D Každopádně od tý doby už nemám problém vůbec nikde :D 

Odesláno

Teda - na to že píšeš, že tě ten skorp štípnul do pyt..ku , máš docela hezký ženský ruce.Nebo jsem to špatně pochopil, a ten potvora tě uštknul jinam?

Já to fotil, prst byl manželky
Odesláno

Frajer se neumel zamknout a kdyz jsem otevřel kabinku, tak typek seriozne sedel jako ve drepu na prkynku. Jsem fakt vyprsknul, takovej pohled jsem necekal... :))

To bylo asi v době, kdy tam nedávali tyto cedulky:

post-2312-0-81371800-1520972936_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...