Baldic Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Je tu nekdo doktor? Zajimalo by me, jestli ta minometna strela vyjde tak nejak fyziologickym procesem, kdyz je tam tak sprajcnuta. A jestli ne, co se s tim dela.
Tom4 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 A jestli ne, co se s tim dela.Císařský řez.
luka Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Je tu nekdo doktor? Zajimalo by me, jestli ta minometna strela vyjde tak nejak fyziologickym procesem, kdyz je tam tak sprajcnuta. A jestli ne, co se s tim dela.pokud je to šprajclý, tak to musej delikátně vytáhnout no nebo vyoperovat- co jinýho s tím
Tom4 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Z praktického života se ženou:používáme noťas co je na stole, wifi, no a tiskárna spí někde ve skříni,ale občas ji vytáhneme . . . takže si něco vytiskne . . . - zlatoooo, mě netiskne tiskárna!- je zapnutá? - nejsem blbá!!- ok, tak já se jdu podívat . . . . . . . přijde ti USB strčený v díře pro síťový kabel jako že tam pasuje? - dramatická pauza / přemýšlí, kouká na kabel- jo.
luka Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 a proto doma máme tiskárnu trvale připojenou
clockyclock Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 tyvole.. masér, seru na to, jdu na pefko.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 k tej minometnej strele,... mal som na zakladke dvoch romskych spoluziakov a ti sa niekde dopoculi (internet vtedy este dostupny nebol) co vsetko kam ide neide strcit. Slovo dalo slovo bola z toho nejaka stavka snad o stovku a on skoncil so ziarovkou v hube a ona so sklenenou flaskou od koly viete kde. Na chirurgiu sli obaja.
Radek124 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 2beeman: To musí být z "YOU DREAM, WE RUM", nebo jak se ta sluníškově-komerční taškařice jmenuje...
wizard-ov Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Tvl tou vodou chytila pěknou pumelici ;o)
luka Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 celkem pobavilo, je to starší, takže omluva pokud to tu už bylo: https://zpravy.aktualne.cz/v-ruske-obci-se-prevrhl-kamion-s-vodkou-nehodu-slavi-mistni/r~7727fabc7a1111e599c80025900fea04/?redirected=1527920052
leebauer Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Chechtám se už asi půl hodiny.Tak s touhle slečnou bych chtěl mít dvoudomek.Ta je hodně šikovná.
leebauer Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 ?Kde jsi byl???Zdržel jsem se v práci, krásko.??Nelži!??Zdržel jsem se v práci, ty stará hnusná píčo!?
Povidláček Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 to mi připomnělo jeden podobnej... Myslím, že mě můj kluk už nemiluje...A jak jsi na to přišla?Začal psát moje jméno s malým písmenem na začátku...Neblbni. Ukaž mi to."Jdi už konečně do píči, katko!"
Lobber Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Když té kamarádi nenechaj ve srabu :0D 0:00-1:00 ... aneb jedem všichni sborem, za tím prvním v**m :0D https://youtu.be/5QRvNqnyy4A
Radek124 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Diagnostika: "závažná porucha vyměšování adrenalinu" - nicméně o genofond lidstva se netřeba obávat, po tom co dotyční "sportovci" nakoupili do vajec...
honza71 Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Pokud to tu jiz bylo, tak se omlouvam ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky