martar Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 jj, Miloš má slepou skvrnu na sítnici evidentně jinde než ostatní lidi...
luka Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Nešlo by to vyřešit e-receptem? Mně ho na mobil třeba z ORL ambulance běžné posílají.Posíláním eRp na mobil či email by to šlo vyřešit. Ale správně by každý, kdo takto eRp využívá, měl mít u doktora podepsaný souhlas- což nevím kluci, jestli máte.Což ten špitál a jeho odb. ambulance chce + chce ten podpis ověřeně (asi aby měli jistotu, že to podepsal opravdu doma ten imobilní pac. a ne někdo jiný).Za pacienty domů budou chodit soc. pracovice z MÚ ověřovat podpis za 30 kč.No, doba je taková...
Návštěvník eloga Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 ** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Posíláním eRp na mobil či email by to šlo vyřešit. Ale správně by každý, kdo takto eRp využívá, měl mít u doktora podepsaný souhlas- což nevím kluci, jestli máte.Což ten špitál a jeho odb. ambulance chce + chce ten podpis ověřeně (asi aby měli jistotu, že to podepsal opravdu doma ten imobilní pac. a ne někdo jiný).Za pacienty domů budou chodit soc. pracovice z MÚ ověřovat podpis za 30 kč.No, doba je taková... Tak já papír doktorce podepisoval. Žádnej ověřenej podpis na tom bejt nemusel a kdo ví jestli to vůbec není zbytečný šaškování (nejspíš jo) a nafouklá bublina kolem GDPR, což je celý pěkně černej humor. Byl to podpis na papíru, že se mnou může komunikovat elektronicky. Já třeba s tim svý zákazníky nevotravuju, kdo chce komunikovat elektronicky, dal mi mail, kdyby mi ho nechtěl dát nemám ho, kde bych ho jako jinak vzal, kdyby nebylo vůlí zákazníka mi ho sdělit. Aby se z toho GDPR všichni neposrali náhodou.
Tittus Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Já musel včera na ortopedii podepsat tenhle papír taky. Vzhledem k tomu, že v ruce neudržím tužku, tak to byla docela sranda. Nakonec to podepsal za mě ten doktor.
Radek124 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Ad Sinobi: Náhodou ta poslední fotka hravě strčí do kapsy většinu "wristshotů" v páně Rolexově vlákně... A ohledně GDPR je to jak píše geometr - všichni inkousti jsou z hrozby pokut za opakované porušování předposraní do té míry, že na svou byrokratickou hromádku kreativně přisírají další a další lejstra...Co vím tak ten zákon (na rozdíl od různých nepostradatelných "GDPR poradců") žádné písemné odsouhlasení klientských požadavků na elektronickou korespondenci v poptávané věci (např. sdělení/připomenutí termínu ošetření) nevyžaduje - zatímco všechno navrch (předávání dat třetím stranám, nekonečné uchovávání "CRM" kontaktů i po skončení záruky a vyřazení z účetnictví, rozesílání upozornění na nové produkty a jiné "marketingové působení") je SPAM, jehož odsouhlasení dokonce nesmí být k realizaci obchodu/služby vyžadováno. Ale knedlíkovští zase budou papežštější než papež a radši převrátí všecko naruby, jen aby se po hospodách a fórech místo brblání nad všudypřítomnou tuzemskou zlodějnou mohlo brblat nad zlou cizáckou EU... Upraveno 28. června 2018 uživatelem Radek124
geometr Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Přesně. Jedni experti vymysleli směrnici a druzí experti si z toho udělali dobrej byznys a straší normální lidi. A teď ještě jestli se na tom klucí předem nedomluvili.
Radek124 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Ono se stačí podrobněji podívat na byznys různých výživových, wellness, daňových, bezpečnostních, výchovných a jiných "poradců"... většina z nich hraje na obě strany
Honza.manta Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Twlé - to je humor jak vyšitej. Se můžu smíchy potrhat.
JoyStick Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Přijde vietnamec do krámu: Vietnamec:"Dobí den, máte ťimťona?"Prodavač: "Ne, nejsme prodejna Simsonů."V: "Hmmm, aha, dobí, nachle." Druhej den: V:"Dobí den, máte ťimťona?"P: "Ne, nejsme prodejna Simsonů, už sem Vám to řikal včera."V: "Hmmm, aha, dobí, nachle." Třetí a čtvrtej den totéž. Pátej den:V:"Dobí den, máte ťimťona?"P: "Ne, nejsme prodejna Simsonů, a už mě neserte, ještě přijdete jednou a vemu mačetu a rozsekám Vás na kusy!"V: "Dobí, dobí, nachle." Šestej den:V:"Dobí den, máte matětu?"P: "Ne, nemáme, co bysme dělali s mačetou?"V: "A máte ťimťona?"
geometr Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Twlé - to je humor jak vyšitej. Se můžu smíchy potrhat. Černej. Ne každej černej humor musí bejt zrovna o rakovině.
leebauer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Jak zjistí slepý parašutista, že je těsně nad zemí?Přestane ho do ruky řezat psí vodítko.
Tom4 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 To je pěkná blbost, slepí neskáčou právě proto, že by se jim při seskoku poblil pes.
Honza.manta Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Jak zjistí slepý parašutista, že je těsně nad zemí?Přestane ho do ruky řezat psí vodítko. To jsi mi neměl dělat ... A jak způsobit slepci klaustrofobii?Strčit mu hůl do hrnce. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Honza.manta
leebauer Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 To je jako když chodí opilej slepec furt okolo sudu a říká si: "Hned jak dojdu nakonec týhle vohrady,nesmim zapomenout zahnout do leva".
Duke650 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Slušný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 sem na chvilu blikl na cool na autosalon a ten kokot pepa tam predstira, jak s kardiakem vytahuje zapadlej landcruiser z dun. ty vole, bych fakt potreboval ten matros, co v tom stabu hulej...
DavidLC Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Jojo.Pepa a jeho palce uvnitř volantu, profesionál každým coulem, díky němu autosalon už nedávám...?.
sibirnaya Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 zatim neni dil na netu, takze jen mala ochutnavka. pak tahal landaka ze byl kardiak sam zapadanej po poloosy. a jeste tam mel to decko. ty vole, wtf, tri minuty sem vydrzel..
Doporučené příspěvky