Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sluníčko má von(a).

Ty potřebuješ slunce, ne?

Teda jako vono tohle je prdel, to jsou prostě slecinky a je to nenositelný haute couture, ale mně přijde horší karlínskej vymydlenej hipstr pijící férový kafe z udržitelnýho kelímku, co má pocit, že je drsnej kanadskej lesák ve flanelce, ti se totiž berou vážně.

Pijou kafe u kanadského stánku s poutine (kanadská specialita). Ale ja tam na to do Karlína taky obcas jezdím na oběd, protože je to bašta :-)
Odesláno

Máš štěstí, že jsi mne vynechal. Jinak bych musel celou noc přemejšlet do čeho by jsi mne necpal.

Na tobe vidim ten peknej svetr s palcakama na poslednim obrazku :-).

Bandi- udrzitelnej kelimek je kelimek, co ho muzu pak snist, nebo je to nejakej novej vyraz, co mi zas utekl?

Odesláno

Bandi- udrzitelnej kelimek je kelimek, co ho muzu pak snist, nebo je to nejakej novej vyraz, co mi zas utekl?

To je kelímek, kterej normálně udrzis vole :-)
Odesláno

Maminka mi říkala, že modrá mi sluší. Máš štěstí, jinak bych tě poslal tam, kam Frantik.

Odesláno

Pijou kafe u kanadského stánku s poutine (kanadská specialita). Ale ja tam na to do Karlína taky obcas jezdím na oběd, protože je to bašta :-)

To jsem si dal jednou v pátek, sežral cca 1/2 a ještě v neděli mi bylo blbě. Připomínalo mi to ten hotdog ze Simpsons, kterým chtěli odrovnat Homera :-D 

Odesláno

Tak sem taky našel vod ty slavný firmy ještě pár úletů.

Viděl bych to na:

K-nda v bundě

k-nda s bundou

K-nda s k-ndem za bundou

a

bunda v k-ndě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Jak tam sou ty dva rezaty LGBT lidi, tak to je normalni mestska bunda, ne? V podobny chodim bezne a padne jak ulita.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ti navrhari snad fetuju.

No co - si dají dávku jak Vlado Richard Müller a pak do kamery zapáleně blábolí jak "hledají nové směry"  :thumbsup_anim:

Jak tam sou ty dva rezaty LGBT lidi, tak to je normalni mestska bunda, ne? V podobny chodim bezne a padne jak ulita.

Jo, akorát má na lopatkách prostřihnutej větrací otvor, kterým se do toho ti modeláci nasoukali...  :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

No co - si dají dávku jak Vlado Müller a pak do kamery zapáleně blábolí jak "hledají nové směry"...  :tired:

Ten pan zomrel v roku 1996, myslim ze nic take dokamery neblabolil. Asi si si dal davku ty :)
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nesahejte nam kurva na Millera.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...