Frantik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Sluníčko má von(a).Ty potřebuješ slunce, ne? Teda jako vono tohle je prdel, to jsou prostě slecinky a je to nenositelný haute couture, ale mně přijde horší karlínskej vymydlenej hipstr pijící férový kafe z udržitelnýho kelímku, co má pocit, že je drsnej kanadskej lesák ve flanelce, ti se totiž berou vážně.Pijou kafe u kanadského stánku s poutine (kanadská specialita). Ale ja tam na to do Karlína taky obcas jezdím na oběd, protože je to bašta :-)
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Máš štěstí, že jsi mne vynechal. Jinak bych musel celou noc přemejšlet do čeho by jsi mne necpal.Na tobe vidim ten peknej svetr s palcakama na poslednim obrazku :-). Bandi- udrzitelnej kelimek je kelimek, co ho muzu pak snist, nebo je to nejakej novej vyraz, co mi zas utekl?
Frantik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Na tobe vidim ten peknej svetr s palcakama na poslednim obrazku :-). Bandi- udrzitelnej kelimek je kelimek, co ho muzu pak snist, nebo je to nejakej novej vyraz, co mi zas utekl?To je kelímek, kterej normálně udrzis vole :-)
nickolas Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 To je ten s hnedym podsalkem, protoze bez nej je, s horkym kafem, vskutku neudrzitelny.
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Jo dik, ja uz jsem z toho fakt zblblej a za vsim ted hledam chytak misto pouziti zdraveho rozumu :-).
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Na tobe vidim ten peknej svetr s palcakama na poslednim obrazku :-).Bandi- udrzitelnej kelimek je kelimek, co ho muzu pak snist, nebo je to nejakej novej vyraz, co mi zas utekl?Maminka mi říkala, že modrá mi sluší. Máš štěstí, jinak bych tě poslal tam, kam Frantik.
prischera Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Se ti bude blbě držet doutník, dej bacha, ať si to nepropálíš
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Řekneme si to ve čtvrtek. Budu trénovat.
Gustaf Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Obdivuji ty chuje, co si to na sebe navlecou :D krása střídá nádheru, tyvle
montemar Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 coz udrzitelny kelimek.. kdyz je malo jidla, da se sezrat talir.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Pijou kafe u kanadského stánku s poutine (kanadská specialita). Ale ja tam na to do Karlína taky obcas jezdím na oběd, protože je to bašta :-)To jsem si dal jednou v pátek, sežral cca 1/2 a ještě v neděli mi bylo blbě. Připomínalo mi to ten hotdog ze Simpsons, kterým chtěli odrovnat Homera :-D
leebauer Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Tak sem taky našel vod ty slavný firmy ještě pár úletů.Viděl bych to na:K-nda v bunděk-nda s bundouK-nda s k-ndem za bundou abunda v k-ndě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Jak tam sou ty dva rezaty LGBT lidi, tak to je normalni mestska bunda, ne? V podobny chodim bezne a padne jak ulita. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Zmizík
Radek124 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Ti navrhari snad fetuju.No co - si dají dávku jak Vlado Richard Müller a pak do kamery zapáleně blábolí jak "hledají nové směry" Jak tam sou ty dva rezaty LGBT lidi, tak to je normalni mestska bunda, ne? V podobny chodim bezne a padne jak ulita.Jo, akorát má na lopatkách prostřihnutej větrací otvor, kterým se do toho ti modeláci nasoukali... Upraveno 10. července 2018 uživatelem Radek124
leebauer Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Jenže ty dva rezatý jsou v bundě,ale přitom za bundou.Tak nechápu jak to hřeje na cemr.
ivan_989 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 No co - si dají dávku jak Vlado Müller a pak do kamery zapáleně blábolí jak "hledají nové směry"... Ten pan zomrel v roku 1996, myslim ze nic take dokamery neblabolil. Asi si si dal davku ty
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Nesahejte nam kurva na Millera. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Zmizík
Radek124 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Pardon, už je pozdě a ti Vaši národní umělci se mi pletou... myslel jsem samozřejmě toho "Po schodoch", Richarda...
instant Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Tvl to je bizar.. ja som prave v Texase ale po takychto sa tu striela aj ked nie su cierni
Doporučené příspěvky