Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

AD vlk & zajíc: kdyby TOHLE měla limitka Amfibií na dýnku, rval bych si vlasy, že jsem zrušil účast :D

Odesláno

ntvl, ty jseš přísnej vtipálek, copak pěkného nám budeš asi chtít nadělit?  :lol2:

takový nevděk a takové krásné vtipy :-)

Přítelkyně mi řekla, ať koupím nějaké pilulky, abych měl erekci. Koupil jsem jí pilulky na hubnutí. Zase všechno špatně..
Návštěvník tolja
Odesláno

takový nevděk a takové krásné vtipy :-)

Přítelkyně mi řekla, ať koupím nějaké pilulky, abych měl erekci. Koupil jsem jí pilulky na hubnutí. Zase všechno špatně..

tak už zbývá jen ten poslední pšouk..vlastně džouk  :angel:

Odesláno (upraveno)

Razantně promazáno. Prasrýci, tohle by se už nemělo opakovat.

Aha! Cenzura!

Omezování humoru !?!?.    Aha ... pošlem to dál ... ať to vědí také ostatní. Heh.

Je to jen ubohá zbabělost před humorem. Bojíš se legrace?

Tak si hoď smyčku!

Upraveno uživatelem Prasrýc
Odesláno

Prasrýci, o promazání mne požádalo několik členů, jsem jen na mobilu. Mazat Tvé dementní vtípky je technicky poněkud nepohodlné. Mnohem jednodušší je flaknout Ti spammera. Tak zvaž.

Odesláno

Aha! Cenzura!

Omezování humoru !?!?. Aha ... pošlem to dál ... ať to vědí také ostatní. Heh.

Je to jen ubohá zbabělost před humorem. Bojíš se legrace?

Tak si hoď smyčku!

Ta editace v 17:26 byla od Tebe docela odvážná. Poslední varování.

Odesláno

Jseš tu za čtrnáct dní týden, tak si nejdřív přečti pravidla fóra a pak teprve něco přispívej, OK? Bert, je více než velkorysý...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No a ted si predstavte, ze vam takovejdle jantar posle SZ, ze chce koupit vase hodinky. Ja vubec nevim, co bych delal. Teda vlastne vim.

Návštěvník Ondra
Odesláno

No a ted si predstavte, ze vam takovejdle jantar posle SZ, ze chce koupit vase hodinky. Ja vubec nevim, co bych delal. Teda vlastne vim.

Takovejhle typek by ti druhy, treti den napsal, ze je uz je nekupuje, nebo by prestal komunikovat uplne...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...