cali Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) https://www.novinky.cz/ekonomika/489123-skodovka-ukazala-mobilni-nabijecku-pro-elektromobily-baterii-priveze-kolo.html To zase raz niekto tvrdo myslel, az vymyslel .... este dokonalejsie by bolo, keby na tej riksi bola rovno naftova elektrocentrala. Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 https://www.novinky.cz/ekonomika/489123-skodovka-ukazala-mobilni-nabijecku-pro-elektromobily-baterii-priveze-kolo.html To zase raz niekto tvrdo myslel, az vymyslel .... este dokonalejsie by bolo, keby na tej riksi bola rovno naftova elektrocentrala. Akorát toto nevymyslela Škoda. Viděl jsem to už před nějakou dobou jako startup jednoho podnikatele. A nepřijde mi to úplně blbý - chlápek si uzavře smlouvy se všemi zástupci automobilek co zde prodávají elektromobily a pak jim bude dělat v případě potřeby "mobilního nabíječe". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Mobilní nabíječ, to byl můj dreamjob, když mi bylo sladkých 17 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Mobilní nabíječ, to byl můj dreamjob, když mi bylo sladkých 17 :-) A taky jsme klientky objížděli především na kole Ti movitější na Simsonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 ale uznajte ze to cely koncept elektromobility zraza o desat levelov uz len ta fotka sama o sebe.... aby si sa mohol vozit vo svojom ultramodernom ultraekoaute musi za tebku slapat borec s baterkou na bajku... ja by som to asi pre istotu nevyuzival uz len pre tu hanbu keby s tym moje auto nahodou niekto niekde odfotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 A když píchneš kolo u auta bez rezervy tak ti nevadí, že ti jí někdo musí přivézt ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 jj uplne to vidim ... telefon: dobry, to su mobilne nabijacie stanice? ... viete, dosla mi nahle stava za Vetrnym Jenikovom.... jasne, kolega sada na riksu a za dve a pol hodky je u Vas, za dalsie 4 hodky to mate nabite a mozete pokracovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Promazáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tady ti asi uniklo, kdo koho zneuzil. Nechce se mi verit, ze to muze nekdo takhle videt. Pokud budes mit psychicky nemocne deti, tak na ne prepises firmu a das dceru do statutarniho organu? Pokud ano, tak je to docela svinarna od tatuldy, nemyslis? At nejsem offtopic, tak za me nej tenhle: No vtipná hláška - mít duševně nemocné dítě není nic, z čeho by se měla dělat legrace, nic, co by se mělo tzv. novináři politicky zneužívat. Je to osobní tragedie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Promazáno.KAAAAMPAAAAŇ ! :-D Edit: promiň Berte Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Vsude Babis. Jdete s tim uz do perdele... Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Dyt sme v humoru. Kam bys ho jinam chtel dat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Do 'Ukaz ptaka" alebo do "Jak se zbavit neplaticiho najemnika" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ...žumpa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Chudák Babiš. Na každém člověku je přece něco dobrého- nevíte, co nosí za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Co chudák. Přímo ubožák je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Chudák Babiš. Na každém člověku je přece něco dobrého- nevíte, co nosí za hodinky?Bell&Ross Vintage chronograph Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Zrovna se to tady na fóru někde řeší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ked to borec neda a trafi mi do okna.. [prezil, ale urcite zabudol kde byva a ako sa vola.. mozno aj to ze je vtak] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ked to borec neda a trafi mi do okna.. [prezil, ale urcite zabudol kde byva a ako sa vola.. mozno aj to ze je vtak] mně se dnes v kanclu do okna trefila sýkorka, taky přežila a už jsme objednali samolepky na okna, akorát, že to moc vtipný není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky