Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

https://www.novinky.cz/ekonomika/489123-skodovka-ukazala-mobilni-nabijecku-pro-elektromobily-baterii-priveze-kolo.html

To zase raz niekto tvrdo myslel, az vymyslel :D .... este dokonalejsie by bolo, keby na tej riksi bola rovno naftova elektrocentrala.

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.novinky.cz/ekonomika/489123-skodovka-ukazala-mobilni-nabijecku-pro-elektromobily-baterii-priveze-kolo.html

To zase raz niekto tvrdo myslel, az vymyslel :D .... este dokonalejsie by bolo, keby na tej riksi bola rovno naftova elektrocentrala.

Akorát toto nevymyslela Škoda. Viděl jsem to už před nějakou dobou jako startup jednoho podnikatele. A nepřijde mi to úplně blbý - chlápek si uzavře smlouvy se všemi zástupci automobilek co zde prodávají elektromobily a pak jim bude dělat v případě potřeby "mobilního nabíječe".

Odkaz ke komentáři

ale uznajte ze to cely koncept elektromobility zraza o desat levelov uz len ta fotka sama o sebe.... aby si sa mohol vozit vo svojom ultramodernom ultraekoaute musi za tebku slapat borec s baterkou na bajku... ja by som to asi pre istotu nevyuzival uz len pre tu hanbu keby s tym moje auto nahodou niekto niekde odfotil

Odkaz ke komentáři

jj uplne to vidim ... telefon: dobry, to su mobilne nabijacie stanice? ... viete, dosla mi nahle stava za Vetrnym Jenikovom.... jasne, kolega sada na riksu a za dve a pol hodky je u Vas, za dalsie 4 hodky to mate nabite a mozete pokracovat!

Odkaz ke komentáři

Tady ti asi uniklo, kdo koho zneuzil. Nechce se mi verit, ze to muze nekdo takhle videt. Pokud budes mit psychicky nemocne deti, tak na ne prepises firmu a das dceru do statutarniho organu? Pokud ano, tak je to docela svinarna od tatuldy, nemyslis?

At nejsem offtopic, tak za me nej tenhle:

No vtipná hláška - mít duševně nemocné dítě není nic, z čeho by se měla dělat legrace, nic, co by se mělo tzv. novináři politicky zneužívat. Je to osobní tragedie...

post-24698-0-59920900-1542236966_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

ked to borec neda a trafi mi do okna.. [prezil, ale urcite zabudol kde byva a ako sa vola.. mozno aj to ze je vtak]

mně se dnes v kanclu do okna trefila sýkorka, taky přežila a už jsme objednali samolepky na okna, akorát, že to moc vtipný není

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...