Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 8:15, bandicoot napsal:

Bell&Ross Vintage chronograph

To jsou ty levnější, pravděpodobně je nosí kvůli tomu, aby na fotkách z jednání vlády nebo parlamentu tolik nedráždil své chudé voliče. Jinak jich má saozřejmě vícero, vím třeba o Cartierech a zlatých Breguetech.

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 9:48, instant napsal:

ked to borec neda a trafi mi do okna.. [prezil, ale urcite zabudol kde byva a ako sa vola.. mozno aj to ze je vtak]

Vták Drápalík. Nalej tam sádru a máš sochu.

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 11:00, tolja napsal:

mně přece nemusíš vysvětlovat, proč jsi to dal do humoru, vždyť to nebylo ve zlém

nevím jaký mají ptáci zrak, ale prý se jim ve velkých skleněných plochách odráží okolí a oni kvůli tomu to sklo nevnímají, i kdyby to byl výmysl výrobců těch samolepek, tak to nějak přežiju,

Ok, peace :) oni maju super zorne pole ale vacsina z nich blbo ostri dopredu (sovy a dravce su vynimka) a vraj inak vidia farby. Takze tie nalepky vraj pomahaju na otvorenom priestore, napr pri dialniciach a tak, ze ich zaplasia z dialky, ale ked ja mam park pod oknami, to vraj nepomoze. A asi to tak je, do roka traja styria, odpichom rovno zo stromu aj do okna s nalepkami. Alebo mozno to je taka tradicia, obrad dospelosti. Kto to nenasije do okna je luzer, ostatni sa s nim nebavia a musi sediet na vajciach :)

Odesláno
  V 14. 11. 2018 v 9:25, Bert napsal:

Politické vtipy klidně ano, jsme přece ve vlákně humor. Politické komentáře nikoli. Prosím o respektování.

Už stejně není co komentovat, případ Babiš Jr. je vyřešen, odjel na prázdniny do Kostelce...

post-14887-0-73781100-1542284046_thumb.jpeg

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 10:09, Jiří_99 napsal:

Pustim TV, otevru noviny, chronomag, FB, jakoukoli jinou stranku. Vsude Babis. Uz me vazne nebavi se divat na ten jeho ksicht a cist debilni ftipky, ktere se neustale a dokola vsude opakuji. Verim, ze nejsem jediny. Treba to nekdo ma podobne.

Jojo, mám to tak taky, je to úplně stejný jako loni, to všude bylo Despacito.

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 10:09, Jiří_99 napsal:

Pustim TV, otevru noviny, chronomag, FB, jakoukoli jinou stranku. Vsude Babis.

Hlavně neotvírej ledničku.

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 10:25, instant napsal:

islo skor o ten dokonaly odtlacok co nechal na okne, nez o ten fakt ze donho narval / v detaile je tam vidno kazde pierko

To by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl.

Odesláno

v minulým kanclu se nám takhle obtiskla straka a bylo to černošedý, takže asi nějaký péřový barvivo:-)

Odesláno
  V 15. 11. 2018 v 14:23, Klotzman napsal:

To by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl.

podla mna zaklad toho je mastnota z peria. Perie je urcite trochu mastne, inac by to nasavalo vlhkost z atmosfery a moc by im to nelietalo.. taky moj sukromny odhad - uz to aj zmoklo a furt to drzi

Odesláno

Jasně, je to mazivo. Ptáci mají kostrční žlázu a tím mažou peří, aby se jim nesmáčelo. Nejlépe je to vidět u vodního ptactva.

Odesláno

Revizor chytne černého pasažéra a na nejbližší zastávce spolu vystoupí.

Když jsou venku, revizor si vyndavá cigaretu a hříšník mu říká:  " Ani si to nezapaluj, teď se bude běhat! "

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...