bobi Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lynx12 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Paní učitelka se 2. třídě ptá Alenky, co dělala o prázdninách."Hrála sem si na písku.""Dobře, když napíšeš na tabuli "písek" bez chyby, tak dostaneš koláč."Alenka se snažila a napsala "PÍSEK" a už si pochutnávala na sladkém koláči."A co jsi dělal ty Honzíku?""No já sem si hrál na písku s Alenkou.""Dobře ,když napíšeš bez chyby "hrál", tak ti dám taky koláč."Honzík se snažil a napsal "HRÁL."A už měl taky koláč."A copak jsi dělal ty, Dežo?""Já jsem si chtěl hrát s Alenkou a Honzíkem, ale po mně házeli kameny.""To je ,ale škaredé, ale z toho si nic nic nedělej. Když napíšeš na tabuli bez chyby ,,bezprecedentní rasová diskriminace romské minority", tak taky dostaneš koláč
Gustaf Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Přijde v Praze dáma do banky a nechá se uvést k úředníkovi ohledně půjčky. Prý cestuje obchodně do Ameriky a potřebuje si na 2 týdny půjčit 1000 korun.Úředník na to, že banka potřebuje nějakou záruku, dáma že mu tedy nechá klíčky od nového BMW. Auto stálo zaparkované u chodníku, měla od něj doklady, vše bylo v pořádku. Banka tedy souhlasí, že vezme auto jako záruku půjčky. Prezident banky a všichni úředníci se potom od srdce zasmáli, která ženská poskytne bavorák za 2,5 milionu korun jako záruku na půjčku 1000 korun. Jeden zaměstnanec auto odvezl a zaparkoval v garážích banky.Po dvou týdnech se dáma opět objeví, zaplatí 1000 korun a k tomu 17,41 korun jako úrok. A úředník na to: "Slečno, jsme velmi rádi, že jsme s Vámi uzavřeli obchod a že všechno tak hladce proběhlo, ale i tak nám to vrtá hlavou. Když máte na bavoráka, tak si snad nepotřebujete půjčit 1000 korun?""To ne, ale kde bych v Praze zaparkovala na 14 dní za sedmnáct korun...?!" Upraveno 2. května 2019 uživatelem colommbo
Liqid Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 :D :-)))) Jak mě vole naserete tak oběma zaplatím kurz používání citace bez obrázkůa kurz dávání smajlíků.
Radek124 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Sakra, stěhuju se - už mě nebaví vydělávat na korporátní režie, daně, zdravotní, sociální a cestou jště sponzorovat výběrčí s radarama... https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/policie-ulster-nechala-ujet-lupice-vco-vykradl-bankomat-severni-irsko.A190429_135600_zahranicni_dtt
Violoncello Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Jak mě vole naserete tak oběma zaplatím kurz používání citace bez obrázkůa kurz dávání smajlíků. Dobře. Objednej verzi kurzu pro mobily :-)
Doporučené příspěvky