geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Myslím, že toho nevíme mnohem mnohem víc.
Bert Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Zhadzovat ich zo skal, darmozracov! Sent via IPoAC Na Chronomagu se nikdo zhazovat ze skal, ani věšet nebude ..... Shaggy 3 dny na vychladnutí.
camlost Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Na Chronomagu se nikdo zhazovat ze skal, ani věšet nebude ..... Shaggy 3 dny na vychladnutí.Starobylá tibetská léčba je povolena?
Andrew Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Jako banán za tohle... Ale moje fórum to není
Hasňa Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Včera byl v Černobylu fajny vtip. "Co to je? Je to velké jako dům, žere to dvacet litrů nafty za hodinu a kraji to jablka na tři díly........... Sovětský stroj na krájení jablek na čtyři díly."
sibirnaya Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Jako banán za tohle... Ale moje fórum to není +1
Bert Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Andrewe, společnost se polarizuje a hrubne. Pojďme si do důsledků představit, kdyby Shaggy ty lidi opravdu ze skály shodil. Pokud došlo k nějakému mrhání veřejnými prostředky, pak ok, ať si to dotyční zaplatí, doplatí, nebo já nevím co. Budou li v rámci svého prohřešku potrestáni, budiž. Ale házet za tohle někoho ze skály? To je nonsens. Samozřejmě, máme zde druhou možnost, a to, že Shaggy jen tak blbě kecá. V tom případě ho milerád uzemním na týden. Edit: tak asi jenom blbě kecá, protože nevím, jestli by se mu ze Slovenska (IP adresa v příspěvku) chtělo dojet k nám. Ale na druhou stranu jsem rád, že borec, kterej žije skoro u Mongolských hranic má takový zájem o českou politickou scénu.
Andrew Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 (upraveno) Berte, asi oba vnímáme, jak to Shaggy myslel a budu rád, pokud se zde zavede pořádek, který bude reflektovat Tvé dnešní rozhodnutí. Nejsem moderátor, já bych kupříkladu dotyčného upozornil, ale třeba se jedná o opakovaný prohřešek, netuším.Ale v rámci Humoru, politických činitelů, kteří dle (sice tendenčního) videa s největší pravděpodobností porušují nějaký předpis a dost možná zákon, by se obdobně jako Shaggy, vyjádřil leckdo z nás, já bych si tím šel pro ten týdenní ban Ale opakuji, člověk musí respektovat prostor, ve kterém se nachází, veřejně přístupné fórum není řízeno "demokraticky", abych Tvůj názor zpochybňoval, jakkoli se s ním neztotožňuji Upraveno 22. května 2019 uživatelem Andrew
warann Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Tak nevím, ale za mě je celkem jasný, že šlo o expresivněji formulovanou nadsázku, která zjevně neměla vybízet k tomu, aby se někdo házel ze skal. A pokud budeme brát do důsledku co kdo řekne, tak banán na týden za blbý kecy asi taky není úplně reálnej (pokud to tu má zůstat v provozu).
eskimak Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Ja si tiez myslim ze to bol len taky "vtipny" frk ake tu byvaju bezne, zmazat prispevok a upozornit shaggyho by urcite stacilo. To bolo ako blesk z jasneho neba, ani ja by som za to banan necakal, teda ak uz shaggy nema "plny notes ciernych bodov".
Andrew Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Edit: tak asi jenom blbě kecá, protože nevím, jestli by se mu ze Slovenska (IP adresa v příspěvku) chtělo dojet k nám. Ale na druhou stranu jsem rád, že borec, kterej žije skoro u Mongolských hranic má takový zájem o českou politickou scénu. Tak maj tu premiéra, donedávna primátorku hl. města, tak to sleduje, to se na něj nesmíš zlobit
zhrado Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Ale na druhou stranu jsem rád, že borec, kterej žije skoro u Mongolských hranic A za toto rýpanie tiež ban na 3 dni
geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Tak maj tu premiéra, donedávna primátorku hl. města ... Bingo!
Návštěvník Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 (upraveno) Berte, asi oba vnímáme, jak to Shaggy myslel a budu rád, pokud se zde zavede pořádek, který bude reflektovat Tvé dnešní rozhodnutí. Nejsem moderátor, já bych kupříkladu dotyčného upozornil, ale třeba se jedná o opakovaný prohřešek, netuším.Ale v rámci Humoru, politických činitelů, kteří dle (sice tendenčního) videa s největší pravděpodobností porušují nějaký předpis a dost možná zákon, by se obdobně jako Shaggy, vyjádřil leckdo z nás, já bych si tím šel pro ten týdenní ban Ale opakuji, člověk musí respektovat prostor, ve kterém se nachází, veřejně přístupné fórum není řízeno "demokraticky", abych Tvůj názor zpochybňoval, jakkoli se s ním neztotožňuji Hele asi si neumím představit video které by bylo netendenční. Ono definuj tendenční Btw. tohle beru jako jeden ze solidních zdrojů a tady celý příběh a více rozhovorů: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/sefkontrolor-kala-s-poslanci-na-machu-picchu_1905220600_ace Líbilo se mi jak chlap říkal: tak když už se tady podíváte třeba jen jednou za život, tak by bylo škoda...... a pak mu došlo, že to asi nemůže doříct podle mě to v praxi funguje tak, že si vybereš 6 zemí kam by ses chtěl podívat. Potom jim začneš psát a doufáš, že tě tam v rámci mailu jakoby "pozvou"vezmeš 5 poslanců aby ti to schválilinovinář Ti to celé zkurví, přitom to bylo do teď tak fajn Upraveno 22. května 2019 uživatelem vojta1
wizard-ov Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Třeba si ten vejlet vylosovali...
McStinger Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Ale na druhou stranu jsem rád, že borec, kterej žije skoro u Mongolských hranic A za toto rýpanie tiež ban na 3 dni Vieš, totiž žiadne Mongolské hranice neexistujú, tak to nemohlo byť rýpanie.
Jsilver Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 (upraveno) preklep.... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 22. května 2019 uživatelem Jsilver
Návštěvník Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Tvl jako aby tu dal jeden člověk 2x stejný vtip v rozmezí pár hodin, to jsem ještě neviděl....
Doporučené příspěvky