Lynx12 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Byli dva bratri. Jeden byl partizan a druhy slouzil u SS. Skoncila valka a oba bratri nastoupili jako soustruznici u CKD. Za 10 let bratr partizan stale stoji u sveho soustruhu, a bratr od SS je mistrem. Za dalsich 10 let bratr partizan stoji u soustruhu a bratr od SS je vedoucim provozu. Ubehne dalsich 10 let, bratr partizan je stale u sveho soustruhu a bratr od SS je reditelem CKD.Slavi se ctyricate vyroci Slovenskeho Narodniho Povstani a bratr partizan, ktery je stale soustruznikem v CKD a bratr od SS, ktery je uz ministrem prumyslu, jsou pozvani na oslavu tohoto vyroci. Bratri se sejdou u sklenicky a bratr partizan se pta bratra od SS: "Jak je mozny, ze ja, s moji minulosti porad stojim u svyho blbyho soustruhu, a ty s tvou minulosti jsi ministrem?"Bratr od SS odpovi: "Vis, celej vtip je v kadrovych materialech. Ja mel bratra partizanem, ale ty jsi mel bratra u SS!".A tak to mate.
prischera Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 O Chronomagu se mi (naštěstí) moc často nezdá. Pár let zpět jsem zde zmiňoval sen, ve kterém se mi zdálo, že mě jedna dobrá kamarádka z vejšky pozvala k sobě domů a tam vyšlo najevo, že její táta je Honza Manta Na dnešek se mi zdál zase sen, kdy jsem někde potkal Prischeru a ten mi nabízel k prodeji tu bronzovou limitku PS2 za 7000,- bez řemenu. Už už jsem se chystal je vzít, když jsem při bližším zkoumání zjistil, že to jsou digitálky (WTF?) Prostě byly to regulérní PS2 bronzovky ale cifr měly jako nějaký Suunta (jak se ovládaly tou klasickou korunkou je záhada)... tak jsem řek, že bych radši ty klasiky a rozloučili jsme se. Solidní magořina Trochu me desis
tikzot Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Vim ze Gretinky je ted vsade mrak, ale tohle...;-) to je top;-)
mr7 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 :-)I ta spz tak nějak náhodou zrovna vyšla na ně...
Honza.manta Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Nejlepší bude přejmenovat D1 na Mein Gott Strasse 2
pepyczek Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Nejlepší bude přejmenovat D1 na Mein Gott StrasseTo je trefný
Milan156 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 72097838_10213737879835256_894975037348511744_n.jpgZ tohodle vždy kvetu, když někdo použije font bez plné češtiny, kde se některé znaky nahradí z jiného fontu...
moco Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Z tohodle vždy kvetu, když někdo použije font bez plné češtiny, kde se některé znaky nahradí z jiného fontu... vidíš a tady by ses měl spíše smát.
geometr Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Tak ten je do úplně jinýho vlákna :-)))
AndyAaron Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Na te fotce je Radek124 za mlada, ne? To byl jeste pozitivne naladen. Dnes by to byl elaborat plny ?fejsbucku?, ktery by se nevlezl do bubliny
Tom4 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Seš tady první den, že nevíš že Radek zásadně používá výraz držkabůček?
AndyAaron Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Ajo, nesedelo mi to, ale nebyl jsem si schopny vzpomenout
McStinger Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 To je typické pre sluníškových frikulínov
Doporučené příspěvky