Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsi někdy viděl ve značkovém servisu stát felicii? Reklama na AD tak trapná, až je to k smíchu.

Tak například můj otec jezdí do autorizáku s jedničkovou Fóbií Pravda, ne na výměnu oleje. Mě to směšné nepřipadá, spousta autorizáků nabízí slevu na díly či práci u starších aut, takže výsledná cena je mnohdy porovnatelná. Obecně nelze říct že  "neznačkové" znamenají nižší cenu nebo lepšíá kvalitu. 

Odesláno

Hlavne kdybys tam prijel treba se š120, tak by asi na to docela cumeli a dily by asi taky uz dohromady nedali.

Tak že by čuměli o tom žádná. Svého času (před 4 lety) jsem dělal v autorizáku PSA a dělali jsme i Citroen AX, což je vrstevník Š120. 

Odesláno

Hlavne kdybys tam prijel treba se š120, tak by asi na to docela cumeli a dily by asi taky uz dohromady nedali.

To by jsi se divil :D

Třeba u nás se staré díly účetně odepisují, ale fyzicky nevyhazují, ale ukládají na půdu. Zrovna minule mi tu jeden zákazník líbal ruce za NOS originální rádio na kazety :D Tím, že tu nikdo nemá čas tyto díly evidovat (teda jako víme, že tu jsou, ale nemají skladové místo, takže jen víme že jsou "někde na půdě") tak se tu opravdu občas najdou zajímavé poklady :D 

Odesláno

jj

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...