Franta Dobrota Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Koukám kolečko = tačky, to jsem teda neznal. A aby v tom byl pořádek, tak v Jihlavě jsme tomu říkali kotouč. A to jsi ještě nedozvěděl, co jsou klamerky.
VS Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Chybí kryka, furtka, brutvanka a pomyvač čepani. Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem VS
wizard-ov Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Pomyvač čepani je robka, ne?
(z)denny Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Kolečko = kolmaha = radvanec = tučko= kolca, kolečka= táčky= korbica
siwi Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Tak schválně: Kdo má rád kramfleky?
horal Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Křápance, zásadně!Miluju.edit: Orlické hory Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem horal
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Křápance, zásadně!Miluju.edit: Orlické horyCopak křápance, ale jabkance z Českej Třebovej, to je žrádlo
warann Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Je to ale vtipálek. "Dnes (v neděli, pozn. red.) byla na výstavě v Národním muzeu vystavena tzv. výjezdní doložka. Mladí to dnes ani nepochopí. Tehdy jsem jako pracovník zahraničního obchodu, jehož pracovní náplní bylo cestovat do zahraničí, ani nevěděl, že bez toho lidi nemohou vycestovávat do zahraničí. Kdo nám to měl říct? Neměl jsem se to odkud dozvědět.Počkejte, to se přece všeobecně vědělo?Jak se to vědělo? Kdo mi to měl říct?" Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-andrej-babis-rozhovor-sametova-revoluce-listopad.A191117_203751_domaci_bur
Frostie Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Je to ale vtipálek. "Dnes (v neděli, pozn. red.) byla na výstavě v Národním muzeu vystavena tzv. výjezdní doložka. Mladí to dnes ani nepochopí. Tehdy jsem jako pracovník zahraničního obchodu, jehož pracovní náplní bylo cestovat do zahraničí, ani nevěděl, že bez toho lidi nemohou vycestovávat do zahraničí. Kdo nám to měl říct? Neměl jsem se to odkud dozvědět.Počkejte, to se přece všeobecně vědělo?Jak se to vědělo? Kdo mi to měl říct?" Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-andrej-babis-rozhovor-sametova-revoluce-listopad.A191117_203751_domaci_burpokud je slovo vtipálek synonymem pro debila, tak to souhlasí... A tadyto nám tu vládne...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Hosani, vlakno ze zivota je vedle. Tohle je humor
Violoncello Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Je to ale vtipálek. "Dnes (v neděli, pozn. red.) byla na výstavě v Národním muzeu vystavena tzv. výjezdní doložka. Mladí to dnes ani nepochopí. Tehdy jsem jako pracovník zahraničního obchodu, jehož pracovní náplní bylo cestovat do zahraničí, ani nevěděl, že bez toho lidi nemohou vycestovávat do zahraničí. Kdo nám to měl říct? Neměl jsem se to odkud dozvědět.Počkejte, to se přece všeobecně vědělo?Jak se to vědělo? Kdo mi to měl říct?" Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-andrej-babis-rozhovor-sametova-revoluce-listopad.A191117_203751_domaci_burZároveň v další odpovědi:?Navíc ? a vím, že se mi kvůli tomu lidé smějí, ale zkrátka to tak je ? moje matka se nějakým způsobem snažila, abych se stal členem KSČ, abych měl, řekněme, lepší předpoklad se dostat do zahraničí. ?Tvl měla ti to říct maminka:))
Prochy68 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Hlavne, ze ho naucila motyle
Maxmillian Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Když všechno selže, sveď to na rodiče. Tvl to je slušný...
Jerzy_ Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Znáte opráski?) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Doporučené příspěvky