tikzot Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 To neni jak Kasparek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 (upraveno) - Upraveno 25. února 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Testík Upraveno 25. února 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Taková normální rodinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 No jo, mlada se uz uci... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Taková normální rodinka...WTF? Tuší někdo o co ve skutečnosti šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Čéče, já to možná ani nechci vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Mě by zajímalo, jestli ho v tom má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Dal jsem to do google .. a radsi utek.. strasny.. :-o) Upraveno 26. února 2020 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 co si dal jako hledaný výraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Já myslím, že se s tím Brnem poučili z minula Jinak je to nejlepší věc co se mi tento týden stala, kámoš teď přesidluje do Brna a tedy to dost využiji. A vyhýbá se tomu jako Trump Brnu, tak toho už se nezbavím... A ještě k tématu: Co je to pleonasmus? - Když nadbytečně použiješ víc slov se stejným významem. - Nějaký příklad? - Brno - venkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 co si dal jako hledaný výraz?v příkazovým řádku cd enter, dir mezera mysecret.jpg /s /p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 v příkazovým řádku cd enter, dir mezera mysecret.jpg /s /pnerozumím jazyku tvého kmene, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 co si dal jako hledaný výraz?hledej naked knitted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 nerozumím jazyku tvého kmene, sorryTo měl bejt vtip, že jako v příkazovým řádku svého PC dal vyhledat soubor s názvem mysecret. Dost možná to mam blbě, tohle jsem nepsal od win 3.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 hledej naked knittedTo byl spíš vtip, co tam dal, zkusil sem tvé doporučení a moc to nevychází;-)To měl bejt vtip, že jako v příkazovým řádku svého PC dal vyhledat soubor s názvem mysecret.Dost možná to mam blbě, tohle jsem nepsal od win 3.1.nejsem ajťák, tak proto sem to nechápal:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 To byl spíš vtip, co tam dal, zkusil sem tvé doporučení a moc to nevychází;-)nejsem ajťák, tak proto sem to nechápal:-Dhledej v obrazkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 nejsem ajťák, tak proto sem to nechápal:-DTo já taky zdaleka ne, přesto byly časy, kdy jsem so config.sys a autoexec.bat psal dle různých potřeb sám, aby mi aspoň něco na tom pecku fachalo. Seš holt mladej no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 díky, ale ne zas tolik, budeme velice podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 To byl spíš vtip, co tam dal, zkusil sem tvé doporučení a moc to nevychází;-)Přidej slovo family a máš to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky