tikzot Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Realita taky tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Trestání porušení karantény v Indii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tohle je nejvíc To je Klus ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 https://www.facebook.com/nada.hulkova.1/videos/2817186431722970/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Víte jak poznáte originální cigára od fejkovaných?Ty originální mají český kolek P.S. Díky Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tak dnes vláda nařídila chodit venku po dvou. To se mi ulevilo bo mi to po čtyřech moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Víte jak poznáte originální cigára od fejkovaných?Ty originální mají český kolek P.S. Díky Berte na fejkare jsi pekne drzej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 na fejkare jsi pekne drzej+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 na fejkare jsi pekne drzej Ty na to, že o tom nic nevíš taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ty na to, že o tom nic nevíš taky Ukaz mi na tech krabicich ochranne prvky ktere tam VZDY musi byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Víte jak poznáte originální cigára od fejkovaných?Ty originální mají český kolek P.S. Díky Berte Pokusím se být maximálně slušný a empatický. Inzerát jsem smazal, protože na krabici chyběly ochranné KUBÁNSKÉ prvky. Nikoli české, jak posměšně píšeš. Vzhledem k tomu, že jsi mi v mezičase stihl poslat ještě 2 krajně urážlivé soukromé zprávy, počkám ještě než odpovíš, a pak bye bye. Pro ostatní foto ze smazaného inzerátu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ty na to, že o tom nic nevíš taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Member since 2008...to by o Bobovi mohl slyset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tvl, to ziram. Idem si pre pukance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 "velikonoce" pred dverami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tvl, to ziram. Idem si pre pukance.Tak to ja taky. Bud se pan orientuje a chtel nekoho napalit, nebo neznalek co dela vseznalka. Tezko rict co je horsi... Jezis kolikrat ja uz ten osobni dovoz resil se znamejma. A nevymluvis jim to, koupi to nekde v hotelu za 40 dolaru s pribehem a budou se do krve rvat ze jsou pravy.. Abych nebyl off topic, pekne jsem se zasmal u rozhovoru s doktorem Kolarem. Mimo to, ze bych se pod to podepsal, rozesmal me naprosto trefnym hodnocenim soucasnych kroku vlady... "nevim co mam udelat, tak toho musim hlavne udelat nejvic ze vsech, abych byl krytej a aktivni" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tak borec má 10 dní Ban. 5 za prodej fake a 5 za ty sračky co mi psal do SZ .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky