instant Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Na suťaži o najlepšie trubkove sólo: Príde chlapík v čiernom obleku, vytiahne trúbku a zahrá uplne super. Porota:dobre další. Pride chlapík v striebornom obleku vytiahne striebornú trúbku a zahrá uplne fantasticky. Porota:máme kandidáta na 1.miesto ale pride chlapík v zlatom obleku, vytiahne zlatú trúbku a vystrihne také sólo, že porote padne sánka a hovoria si, že lepšie to už snáď ani nejde. Nakoniec pride chlapík celý špinavý otrhaný na nohách len omotané handry, vytiahne obitú plechovú trúbku, priloží si ju k ústam a hrá úplne na xuja... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 mami mamiiiii,stretla som jedneho uja v parku a ten mi povedal ze ked mu ho vyfajcim,tak mi kupi aha tieto tenisky....... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 http://usti.idnes.cz/kuryri-nestihaji-rozvazet-vanocni-darky-v-lounech-svolali-adresaty-na-namesti-19h-/usti-zpravy.asp?c=A101222_1503588_usti-zpravy_oks :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) jedno aktualne (a potom nam tlacia do hlavy ze posta nestiha...) Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) jedno aktualne TADA-nimrodem.......jaro 2011 Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Ve skutečnosti to moc k smíchu není, ale dneska mě pobavily ostravské tramvaje, kde na displeji běželo pořád dokola "Akce Smog - jízda zdarma". Už tam chybělo jenom "Znáte z našeho letáku". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Ve skutečnosti to moc k smíchu není, ale dneska mě pobavily ostravské tramvaje, kde na displeji běželo pořád dokola "Akce Smog - jízda zdarma". Už tam chybělo jenom "Znáte z našeho letáku". Taky jsem si dnes vychutnal jízdu zdarma tramvají. Můj pes jel taky zadara, ale nebyl jsem si jistý, zda i na psy se vztahuje bezplatná přeprava. Chudáci mají svoje čumáky furt u země a inverzi celoročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Dneska jsem slyšel jeden, ale je takovej dvojsečnej a někomu by se nemusel líbit, tak ho schovám do spoileru, aby tu nevisel úplně naplno. Přiznám se, že mě, při ranním stresu v práci o dovolený, svojí absurditou pobavil. Otec jde s třema dětma po ulici a přepadne je úchylák s bouchačkou.Úchyl: "Kde máš manželku, honem!"Muž: "Neřeknu."Úchyl: "Jestli mi to neřekneš, zastřelim ti dítě."Muž: "Neřeknu." - prásk - Úchyl: "Tak honem, myslim to vážně, kde máš starou, ať se na ní můžu vyřádit?"Muž: "Neřeknu."Úchyl: "Dobře, zastřelim i druhý." - prásk - Úchyl: "No tak, kde máš starou?"Muž: "Neřeknu, fakt ne."Úchyl: "Si děláš srandu, já to myslim vážně, oddělám i to třetí. Kde je stará?"Muž: "Neřeknu." - prásk - Úchyl: "Hm, to nechápu, zastřelil jsem ti všechny děti a ty mi prostě neřekneš, kde máš starou?"Muž: "Ale jo, řeknu. Dělá tady přes ulici v bordelu."Úchyl: "A proč jsi mi to sakra neřek už předtím?"Muž: "Já jsem nechtěl před dětma..." Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem KFL 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) KFL- Dost dobrý..... Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem pandice73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Kdo najde sedm rozdílů? 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Trochu čierneho humoru... ťuk- ťuk." "Kdo tam?""Tvoje smrt." "Běž do p....e!" "Dobře - píšu si ... rakovina konečníku...." 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Hledal jsem na Loveckém foru informace o kulovnici Howa . No a jeden z diskutujících tam píše tyto perly: "Tak spoušť mám odlazenou, je teda pravda že z vírobí je na můj vkus docela tvrdá a necitlivá. Tak jak ti to střílí? Ja dnes lýšku na 340M." Ty vole, teď abych se bál chodit na houby. Sladká nevědomost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 (upraveno) zýrám :-) ty budou asi hoodně speciální Upraveno 24. prosince 2010 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Já bych radši nějaký čistý, mýt se mi je nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Milé děti, oznamujeme Vám, že Ježíšek je smyšlený.Dárky ve skutečnosti dostávate od Maminky a Tatínka. Veselé Vánoce přejí Wikileaks. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Milé děti, oznamujeme Vám, že Ježíšek je smyšlený. Dárky ve skutečnosti dostávate od Maminky a Tatínka. Veselé Vánoce přejí Wikileaks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 (teda od 4.30 je tato kompilacka hodne husta) EPIC FAIL compilation december 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky