Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Karkulka sedí v lese na pařezu a pláče, moc jí bolí bříško a po

stehnech jí stéká krev. Jde kolem vlk, její jediný kamarád:

"Co se Ti stalo, Karkulko, proč brečíš ?"

- ,,Nevím co se děje, moc mě bolí bříško a po noze mi teče krev..."

"No jestli chceš, tak se Ti na to kouknu."

... - ,,To bys byl moc hodnej vlku." Vlk čumákem nadzvedne okraj

sukýnky, podívá se a říká:

"No nejsem z toho moc moudrej, ale řek bych, že Ti někdo urval péro."

Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 20:46, Hasňa napsal:

Ale no tak, nac ta zaprdenost. Sekne jim to presne a je to neskodna sranda.

Ale vždyť jo, jen jsem tam zapomněl dát smajlíka.

Odesláno (upraveno)

Ok, jasny. Btw., minule pondeli jsme se na Particku divali spolecne s maroshem a Laphroaigem a docela uprimne jsem se bavil. Dosud jsem to nesledoval, ale asi zacnu.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 21:55, Hasňa napsal:

Ok, jasny. Btw., minule pondeli jsme se na Particku divali spolecne s maroshem a Laphroaigem a docela uprimne jsem se bavil. Dosud jsem to nesledoval, ale asi zacnu.

Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, ale skoro všem okolo mě se to líbí, tak to asi tak špatné nebude.

Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 22:03, Chorche napsal:

Já sleduji už několik let tu slovenskou, když to srovnám, tak mi česká verze přijde trapná, ale skoro všem okolo mě se to líbí, tak to asi tak špatné nebude.

No slovenská je stopro lepší :D

Odesláno

Jdou takhle 2 sporadany ženy na dámskou jizdu... zlejou se jak dogy a cestou domu na ně prijde průjem.. tak to zakotvěj na hřbitově a jedna povida: Čim se jako utřem? ta druha řekne že se utře kalhotkama a pak je zahodi, druhá odpovídá že má prádlo za několik tisíc, tak vedle čapne věnec na hrobu a utře se s nim :D

A další den si volají jejich manželé a ten jeden říká.. jsem připraven na nejhorši... ta moje přišla bez kalhotek.. a ten druhej říká: to nic neni.. ta moje měla v kalhotkách cedulku, "Nikdy na tebe nezapomeneme...hasičsky sbor Kunratice..."

Odesláno
  V 11. 11. 2012 v 23:23, utrejch napsal:

Particka je pro me nepochopitelny fenomen.

Mě to taky přijde jako kravina...

(přeloženo do běžného jazyka)

Koukal jsem občas na tu slovenskou, ještě než to přišlo sem, a když to dorazilo, tak jsem se fakt divil, že to koupili. Ale sledovanost je slušná...

Jinak duo Genzer&Suchánek žeru, ale tohle...

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 9:38, SCIFI napsal:

stačí se podívat na jeden díl Whose Line Is It Anyway? a partička ti pak přijde jak trapná parodie.

Jenomže to už je level mimo standardy ČR ;) (kdysi jsem wliia sledoval, takový Robin Williams i mnozí další jsou prostě jinde než Geňa se Suchošem)

Odesláno

Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...