Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Klííídek, myslel jsem to jako legraci. Za 18 let manželství jsem manželku nenamodřil ani slovně .

Ok, promiň. Jak jsem povahou kliďas, tak mě podobný řeči vždycky nastartujou, no. Nemůžu za to :)

Každopádně, vtipný mi to nepřijde ani teď.

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wikipédii mám moc rád :D

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kouzeln%C3%ADk_%C5%BDito_44

Kouzelník Žito 44Koncem listopadu 2012 oznámil ukončení své hudební kariéry. Přestal používat i své jméno a začal si říkat kouzelník Žito 44. Velkou kontroverzi vyvolal jeho projev na předávání hudebních cen Český slavík 2012. Podle některých reakcí zde nepokrytě vyhrožoval veřejnosti, podle dalších to byl projev člověka, který prožívá silnou krizi identity.[9]

Jako kouzelník Žito si stanovil sedm ?kejklí?, cílů, kterých chce dosáhnout:[10][11]

1.plavat freedive s tygřími žraloky

2.v mistrovství světa v rallye se umístit do 4. místa

3.podplavat egyptskou Blue Hole

4.vyhrát zápas v thaiboxu proti profesionálnímu boxerovi

5.dostat Sigmu Olomouc do finále Ligy mistrů

6.uspořádat koncert pro 100 tisíc lidí

7.položit základní kámen chrámu Zlatého draka

Odkaz ke komentáři

K těm sedmi kejklím se hodí citovat T. Roosevelta:

"Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek."

edit: Radši jsem to zkopíroval z netu, aby to bylo přesný...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

K těm sedmi kejklím se hodí citovat T. Roosevelta:

"Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek."

edit: Radši jsem to zkopíroval z netu, aby to bylo přesný...

Bandi, hezký...ale domnívám se, že starý Theodor neměl těma velkýma věcma na mysli kejkle...myslím, že chtěl lidi motivovat, aby nebyli přizdisráči...zatímco Landa jen dává ostentativně najevo, že je velkej a zlej sekáč...

...a rozhodně nechci vyvolat nějaký flame, spíš nějaký flám by to chtělo cheers.gif

Odkaz ke komentáři

Bandi, hezký...ale domnívám se, že starý Theodor neměl těma velkýma věcma na mysli kejkle...myslím, že chtěl lidi motivovat, aby nebyli přizdisráči...zatímco Landa jen dává ostentativně najevo, že je velkej a zlej sekáč...

...a rozhodně nechci vyvolat nějaký flame, spíš nějaký flám by to chtělo cheers.gif

Landu znám a myslím, že některé z těch věcí se mu můžou povést. To by potom bylo celkem dost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Podle mě chce taky motivovat lidi, aby nebyli přizdisráči, akorát má jinou metodu... Starému Teddymu stačilo pobít nějaká zvířata a šíleným útokem vzít Španělům San Juan Hill, ale doba se změnila, tak se změnily i metody :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...