Hasňa Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Jak oznámí fanoušek Baníku kamarádovi, že ho opustila manželka? "Pica v pici, pico." Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 no ale nevybral si nejlepší jméno. Hypotetická situace v zahraničních médiích:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 no ale nevybral si nejlepší jméno. Hypotetická situace v zahraničních médiích:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) myslím, že se to na Chronomag hodí Já kerky nemám rád. Takhle mi přijít manželka domů, tak bych ji namodřil všecky ty šroubky. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Já kerky nemám rád. Takhle mi přijít manželka domů, tak bych ji namodřil všecky ty šroubky.Já nemám rád takovýhle blbý hrdinský macho kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Já nemám rád takovýhle blbý hrdinský macho kecy. Klííídek, myslel jsem to jako legraci. Za 18 let manželství jsem manželku nenamodřil ani slovně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Klííídek, myslel jsem to jako legraci. Za 18 let manželství jsem manželku nenamodřil ani slovně .Ok, promiň. Jak jsem povahou kliďas, tak mě podobný řeči vždycky nastartujou, no. Nemůžu za to Každopádně, vtipný mi to nepřijde ani teď. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 (upraveno) tady mi včera kamarádka poslala foto noutbuku. Kolik ji prý bude stát oprava...Tu izolepu jsem neřešil, ale ta tyčka mě dostala. Je tam prý proto, aby se nouťas samovolně nezavíral :-) Upraveno 27. listopadu 2012 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 ...ještě k tomu landovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Wikipédii mám moc rád http://cs.wikipedia.org/wiki/Kouzeln%C3%ADk_%C5%BDito_44 Kouzelník Žito 44Koncem listopadu 2012 oznámil ukončení své hudební kariéry. Přestal používat i své jméno a začal si říkat kouzelník Žito 44. Velkou kontroverzi vyvolal jeho projev na předávání hudebních cen Český slavík 2012. Podle některých reakcí zde nepokrytě vyhrožoval veřejnosti, podle dalších to byl projev člověka, který prožívá silnou krizi identity.[9] Jako kouzelník Žito si stanovil sedm ?kejklí?, cílů, kterých chce dosáhnout:[10][11] 1.plavat freedive s tygřími žraloky2.v mistrovství světa v rallye se umístit do 4. místa3.podplavat egyptskou Blue Hole4.vyhrát zápas v thaiboxu proti profesionálnímu boxerovi5.dostat Sigmu Olomouc do finále Ligy mistrů6.uspořádat koncert pro 100 tisíc lidí7.položit základní kámen chrámu Zlatého draka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 (upraveno) K těm sedmi kejklím se hodí citovat T. Roosevelta:"Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek." edit: Radši jsem to zkopíroval z netu, aby to bylo přesný... Upraveno 27. listopadu 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 cikánská omluvenka do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 K těm sedmi kejklím se hodí citovat T. Roosevelta:"Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek." edit: Radši jsem to zkopíroval z netu, aby to bylo přesný... Bandi, hezký...ale domnívám se, že starý Theodor neměl těma velkýma věcma na mysli kejkle...myslím, že chtěl lidi motivovat, aby nebyli přizdisráči...zatímco Landa jen dává ostentativně najevo, že je velkej a zlej sekáč... ...a rozhodně nechci vyvolat nějaký flame, spíš nějaký flám by to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Bandi, hezký...ale domnívám se, že starý Theodor neměl těma velkýma věcma na mysli kejkle...myslím, že chtěl lidi motivovat, aby nebyli přizdisráči...zatímco Landa jen dává ostentativně najevo, že je velkej a zlej sekáč... ...a rozhodně nechci vyvolat nějaký flame, spíš nějaký flám by to chtělo Landu znám a myslím, že některé z těch věcí se mu můžou povést. To by potom bylo celkem dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 já bych docela věřil té sigmě ve finále ligy mistrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Bandi, hezký...ale domnívám se, že starý Theodor neměl těma velkýma věcma na mysli kejkle...myslím, že chtěl lidi motivovat, aby nebyli přizdisráči...zatímco Landa jen dává ostentativně najevo, že je velkej a zlej sekáč... ...a rozhodně nechci vyvolat nějaký flame, spíš nějaký flám by to chtělo Podle mě chce taky motivovat lidi, aby nebyli přizdisráči, akorát má jinou metodu... Starému Teddymu stačilo pobít nějaká zvířata a šíleným útokem vzít Španělům San Juan Hill, ale doba se změnila, tak se změnily i metody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Dneska na novinkách výjimečně docela dobrá skrytá kamera:http://www.novinky.cz/koktejl/285959-lide-kriceli-hruzou-ze-tmy-vytahu-se-zjevila-najata-desiva-divenka-z-hororu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 já bych docela věřil té sigmě ve finále ligy mistrů :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Dneska na novinkách výjimečně docela dobrá skrytá kamera:http://www.novinky.c...a-z-hororu.html LOOL - to je dobrý maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky